9.1.15

14 Favourites of 2014!

Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα του 2015 (πωπω! πόσο περίεργο είναι να το γράφεις ακόμα!) και δεν φανταζόμαστε να νόμιζες πως θα αποχαιρετούσαμε το 2014 χωρίς να σου δείξουμε τα προϊόντα που αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Πρέπει να σου πούμε πως το να επιλέξουμε μόνο δεκατέσσερα ήταν πολύ πολύ δύσκολο και έμειναν έξω από τη λίστα πολύ αξιόλογα προϊόντα που αγαπήσαμε αλλά έχασαν τη μάχη οριακά με αυτά που τα κατάφεραν.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τα δεκατέσσερα αγαπημένα του 2014!

P.S. Η σειρά είναι τυχαία. 



1. Honey Treatment Wax - Beauty Formulas: Αγαπημένη μάσκα μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα, ενώ μυρίζουν μελένια για ώρες.
2. Honeymania Body Butter - The Body Shop: Αγαπημένο ενυδατικό σώματος το Honeymania body butter. Super ενυδάτωση και επίσης απίθανη μυρωδιά μελιού που μένει στο σώμα όλη μέρα.
3. Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού με Ελιά και Λεβάντα - Apivita: Ένα από τα διασημότερα προϊόντα για το 2014 και καθόλου άδικα. Καθαρίζει αποτελεσματικότατα πρόσωπο και μάτια και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς κόπο. (Review εδώ και εδώ)
4. Aqua Vita - Apivita: Για εμάς μάλλον η ανακάλυψη της χρονιάς. Αν έχεις λιπαρό δέρμα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις την ιδανική ενυδατική κρέμα προσώπου. Η aqua vita λοιπόν προσφέρει full ενυδάτωση χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Μπήκε στην καθημερινή μας ρουτίνα και πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποια άλλη κρέμα να την αντικαταστήσει. (Review)
5. Sun Screen - Frezyderm: Ο ήλιος μας βλάπτει ακόμη κι όταν δεν μας καίει. Αντηλιακη προστασία λοιπόν όλο το χρόνο και Second Skin, New Velvet Technology από τη Frezyderm έγινε το αγαπημένο μας αντηλιακό για το 2014. Η ανάλαφρη gel υφή του και η καθόλου λιπαρή σύνθεση του το κάνουν ιδανική βάση για το μακιγιάζ μας. Και με 50+ SPF. (Review)


6. Mary Lou Manizer - The Balm: Η μαγεία της λάμψης σε ένα κουτάκι. Ξεκινώντας από την κουκλίστικη vintage συσκευασία μέχρι το τα υπέροχο αποτέλεσμα του προϊόντος. Είναι η φυσική λάμψη που χρειάζεται το μακιγιάζ για αν ολοκληρωθεί.
7. iDivine Eyeshadow Palette in Oh So Special - Sleek: Αν ένα προϊόν πρέπει να πάρει το βραβείο του value for money για το 2014, αυτό είναι σίγουρα οι παλέτες σκιών της Sleek. Υπέροχη απόδοση χρωμάτων και εξαιρετική διάρκεια. Δυσκολευτήκαμε, αλλά διαλέξαμε την Oh So Special γιατί λόγω αποχρώσεων μάλλον ήταν αυτή στην οποία καταλήγαμε τις περισσότερες φορές. (Review & Our Collection)
8. Petit BB Cream in Clearing - Holika Holika: Η αγαπημένη μας BB cream για τη χρονιά που πέρασε έρχεται από την Κορέα. Πολύ καλή κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα και τέλεια διάρκεια ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες. (Review)
9. Color Tattoo in Infinite White - Maybelline: Πολυαγαπημένες σκιές σε κρεμώδη μορφή οι color tattoo. Δουλεύονται πανεύκολα, έχουν τέλεια απόδοση χρώματος και όταν στεγνώσουν είναι τόσο σταθερές. Από όλες τις αποχρώσεις επιλέξαμε την Infinite White γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή από μόνη της, αλλά και υπέροχη βάση για οποιαδήποτε άλλη σκιά. (Review & Our Collection)
10. Honolulu Bronzer - W7: Αργήσαμε να το ανακαλύψουμε λιγάκι, αλλά από τη μέρα που το πήραμε δεν χρησιμοποιήσαμε άλλο bronzer. Είναι ιδανική απόχρωση για κοψίματα γιατί δεν πορτοκαλίζει και είναι τελείως matte.


11. Exclusive Nail Polish in 221, Rosewood - Erre Due: Το πιο πολυφορεμένο μας βερνίκι νυχιών για τη χρονιά που πέρασε είναι από την Erre Due και τη σειρά Exclusive και είναι μία dusty pink απόχρωση που κάνει τα νύχια να δείχνουν κομψά και classy και ταιριάζει με κάθε outfit και σε κάθε περίσταση.
12. Theyre Real Mascara - Benefit: Όπως κάθε θρύλος, έτσι και η Theyre Real έχει εξίσου φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και εχθρούς. Εμείς ανήκουμε ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία. Δούλεψε τέλεια στις δικές μας βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα είναι super εντυπωσιακό.
13. Luxury Waterproof Eye Pencil, No 31 - Erre Due: Ξέρεις, στα μολύβια ματιών της Erre Due έχουμε αδυναμία. Είναι βουτυρένια μαλακά, γράφουν έντονα και είναι απίστευτα σταθερά. Το Νο 31 τώρα είναι το μολύβι που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου για τις μέρες που θέλεις κάτι λιγότερο σκληρό από το μαύρο, αλλά εξίσου, αν όχι, περισσότερο, chic και αριστοκρατικό.
14. Lipstick in Flat Out Fabulous - MAC: Τα κραγιόν της MAC είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο μας προϊόν από την εταιρεία. Επίσης πασίγνωστα και επίσης αξίζουν τη φήμη τους. Δυσκολευτήκαμε πολύ να διαλέξουμε μόνο μία απόχρωση, αλλά το Flat Out Fabulous είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στη συλλογή μας. Επίσης είναι ένα από αυτά που φορέσαμε περισσότερο και μάλλον αυτό που μας έφερε τα πιο θετικά σχόλια.

Αυτά ήταν λοιπόν τα 14 top προϊόντα στην περιποίηση και το μακιγιάζ μας για το 2014 και σίγουρα θα συνεχίσουμε νa τα χρησιμοποιούμε και να τα αγαπάμε και τη νέα χρονιά. 

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θέλουμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου και φυσικά μην ξεχάσεις να μας πεις ποιο προϊόν έκλεψε τη δική σου καρδιά την προηγούμενη χρονιά;

Μέχρι το επόμενο post


13 σχόλια:

  1. αγαπημενα πραγματακια!το mary lou ειναι πανω πανω στη wishlist μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ευχόμαστε φέτος να το αποκτήσεις. Σίγουρα είναι μία αγορά που δεν θα μετανιώσεις αν αγαπάς τις λάμψεις.

      Διαγραφή
  2. το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά πως σας ακούγεται ? :D χαχ! τον αφρό της απιβίτα τον έχω δοκιμάσει αλλά αυτόν που είναι για λιπαρά δέρματα. Βρε κορίτσια τι να σας πω. Δεν μου άρεσε. Δεν έκανε αρκετό αφρό στο πρόσωπό μου και δεν έβγαζε τόσο πολύ το μακιγιάζ όπως έχω ακούσει από τόσες κοπέλες. Μπορεί και να κάνω λάθος γιατί το δοκιμαδα μόνο 3 μέρες. Τι να πω :) Καλή χρονιά να έχουμε (ps. Στο δικό μου post για τα αγαπημένα του χρόνου έχω συμπεριλάβει το μπρόνζερ από catrice που χα κερδίσει σε διαγωνισμό σας. Υπέροχο :D ). φιλιά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δοκιμάσει κανένα; Αααα! Επιβάλλεται να τα δοκιμάσεις φέτος! χιχι! Στον αφρό πρέπει αν δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Εμείς δεν τον αλλάζουμε με τίποτα! Ερχόμαστε επίσκεψη αν διαβάσουμε και τα δικά σου αγαπημένα. ;)

      Διαγραφή
  3. Μου έκαναν δώρο το Flat Out Fabulous και είναι πραγματικά υπέροχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κραγιόν-υπογραφή. Θα το φορέσεις μία φορά και θα το θυμούνται όλοι. ;)

      Διαγραφή
  4. Η αντηλιακή της Frezyderm είναι εδώ και 2 χρόνια η αγαπημένη μου! Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω της παλέτες απο Sleek! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αντηλιακή της Frezyderm άλλαξε τελείως τον τρόπο που βλέπαμε τα αντηλιακά προσώπου. Έχεις δίκιο να την αγαπάς. Οι παλέτες της Sleek είναι ο ορισμός του value for money. Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ καλή τιμή.

      Διαγραφή
  5. τα κραγιον mac είναι όντως τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ομολογήσουμε πως όσο κλισέ κι αν είναι τους έχουμε αδυναμία.

      Διαγραφή
  6. Όλα υπέροχα.Τη μάσκα μαλλιών την είχα πάρει κι εγώ, όμως δεν ξέμπλεκε καθόλου τα μαλλιά μου. Παρόλ'αυτά, τα άφηνε απαλά! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Η μάσκα δούλεψε τέλεια στα δικά μας μαλλιά που είναι και πολύ ταλαιπωρημένα. Είναι νομίζω η τρίτη ή τέταρτη συσκευασία που αγοράζουμε.

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σας! Το αντηλιακό της Frezyderm είναι πραγματικά εκπληκτικό και πρωτοποριακό, δεν έχω ξαναδεί αντηλιακό με τέτοια υφή! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design