30.4.14

Apivita Review και Ήρθε η Άνοιξη - Volume 2

Οι αγάπες οι αληθινές κρατάνε χρόνια, γίνονται σχέσεις ζωής και κυλάνε φυσικά και αβίαστα. Εμείς, δεν στο κρύβουμε, μία αγάπη στα φυσικά προϊόντα την έχουμε γιατί ταιριάζουν στην επιδερμίδα μας έτσι αβίαστα. 



Με τη μελισσoύλα της Apivita λοιπόν έχουμε γίνει κολλητές φιλενάδες και έτσι έρχεται αυτό το δεύτερο post (το πρώτο θα το βρεις εδώ), για να σου μιλήσουμε για μερικά ακόμη προϊόντα της που ξεχωρίζουμε. 

Creamy Face and Eye Foam Cleanser
Κρεμώδης αφρός καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια. Βασικά συστατικά του η ελιά για ενυδάτωση και θρέψη, η λεβάντα με τις καταπραυντικές της ιδιότητες και φυσικά η πρόπολη για αντιοξειδωτική προστασία. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά θα το αγαπήσεις λιγάκι παραπάνω αν έχεις μικτή/λιπαρή επιδερμίδα. Από εμάς παίρνει extra πόντους γιατί δεν ερεθίζει τα ενοχλητικά ευαίσθητα μάτια μας. 

Face Scrub with Apricot
Gel ήπιας απολέπισης με βερίκοκο. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα. Η απολέπιση είναι για μας μία από τις αγαπημένες skin care ρουτίνες μας και μας αρέσει γιατί περιέχει πολύ λεπτούς κόκκους  από κουκούτσι βερίκοκου και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε συχνά. Plus μυρίζει υπέροχα.

Face Mask with Sea Lavender
Μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα. Έρχεται το καλοκαιράκι και θέλουμε να είσαι προετοιμασμένη. Αυτή είναι η ιδανική μάσκα για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο. Νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη; Θα την ενυδατώσει σε βάθος και θα την καταπραΰνει, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.

 Suncare Tinted Face Cream
Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα. Περιέχει θαλάσσια λεβάντα, πρόπολη, αλόη και βιταμίνη Ε. Με SPF 30, προσφέρει υψηλή προστασία από την UVB και UVA ακτινοβολία και είναι ανθεκτική στο νερό. Δεν είναι καλυπτική, αλλά δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υγιή matte όψη στην επιδερμίδα. Βάλε τη στην τσάντα σου φέτος από τους ανοιξιάτικους κιόλας μήνες και θα μας θυμηθείς. 

Bonus Info:
Και στα τέσσερα παραπάνω προϊόντα (όπως και σε πολλά ακόμη) η Αpivita έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για προστασία από την πρόωρη γήρανση.

Εσύ πόσο αγαπάς τα φυσικά προϊόντα περιποίησης; Ποιο είναι τ αγαπημένο σου από την Apivita;

Μέχρι το επόμενο post










8 σχόλια:

  1. ποσο αγαπημενη εταιρια ειναι η apivita δεν με εχουν απογοητευσει ποτε τα προιοντα της το καθαριστικο προσωπου πρεπει να δοκιμασω κ εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Δε σε απογοητεύει ποτέ! Όσα περισσότερα δοκιμάζεις, τόσα περισσότερα θες!

      Διαγραφή
  2. Από τις πιο αγαπημένες εταιρίες η Apivita! Θέλω πολύ να δοκιμάσω την αντηλιακή προσώπου και το scrub και βασικά όλα τα θέλω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τα προιόντα της Apivita!!Είχα πάρει το gel καθαρισμού με πρόπολη και κίτρο και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά θέλω να δοκιμάσω τον αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και στην περιοχή των ματιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To scrub και ο αφρός καθαρισμού είναι από τα προϊόντα που πάντα έχω στο ντουλάπι μου!!!
    Η μάσκα μπήκε wishlist :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design