18.1.16

Να σας συστήσουμε! Meet Matt(e) Nude – Review & Swatches!

Η The Balm αποδείχθηκε για εμάς μία από τις εταιρείες που όσο περισσότερα προϊόντα της δοκιμάζεις, τόσο περισσότερα θέλεις. Μετά τη  Nude Dude Volume 2 (μπορείς να βρεις το review & swatches εδώ) που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποφασίσαμε να αποκτήσουμε μία ακόμη παλέτα που είχαμε καιρός τη wish list μας. Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τη Meet Matt(e) Nude.



Έρχεται και αυτή όπως τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας σε vintage συσκευασία από σκληρό χαρτόνι που κλείνει μαγνητικά.
Στα αρνητικά της συσκευασίας, λόγω του υλικού της λερώνεται εύκολα και δεν καθαρίζεται. Στα θετικά, είναι αρκετά compact και ελαφριά και περιέχει ένα μεγάλο καθρέφτη.



Περιέχει εννέα σκιές σε πραγματικά πολύ μεγάλη ποσότητα (περίπου 3 γρ. η κάθε μία.) Κάθε σκιά έχει φυσικά το δικό της ονοματεπώνυμο, αυτή τη φορά εμπνευσμένα από εννέα συνονόματους Matt.


Όπως λοιπόν μαρτυρά και το όνομά της, όλες οι σκιές είναι απόλυτα matte. Οι αποχρώσεις είναι ουδέτερες, basic και ευκολοφόρετες αποχρώσεις που δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή. Συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους και σου δίνουν την ευκαιρία να επιλέξεις μεταξύ άπειρων συνδυασμών, τόσο για πιο φυσικά, όσο και για πιο έντονα και εντυπωσιακά looks.

Αν αγαπάς τις matte αποχρώσεις, ξέρεις καλά πως ενώ μία shimmery σκιά δύσκολα θα σε απογοητεύσει σε σύσταση και απόδοση, οι ποιοτικές matte σκιές με σωστή υφή και καλή απόδοση είναι δυσεύρετες. Οι συγκεκριμένες λοιπόν είναι οι απάντηση στην αναζήτηση όλων των matte fans. Έχουν πουδρένια υφή και δουλεύονται εύκολα. Έχουν εντονότατη χρωματική απόδοση και εξαιρετική διάρκεια ακόμη και χωρίς primer.

Ας δούμε όμως τα swatches.









Από την ημέρα που την αποκτήσαμε είναι η πρώτη και ασφαλέστερη επιλογή για το καθημερινό μας μακιγιάζ. Αν αγαπάς τις ουδέτερες matte αποχρώσεις όσο κι εμείς, είναι σίγουρα μία must have παλέτα για τη συλλογή σου.
Εμείς τη βρήκαμε στο eshop του Beauty Test Box.


Πως σου φάνηκε; Εσύ ποιες αποχρώσεις και υφές σκιών προτιμάς συνήθως; Έχεις κάποιο αγαπημένο προϊόν από τη The Balm που θα μας πρότεινες να δοκιμάσουμε;

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της νομίζω είναι η ευελιξία της... Χάρη στο λευκό που μπορείς να συνδυάσεις με άλλες αποχρώσεις της παλέτας σου δίνεται η δυνατότητα να "εκμεταλλευθείς" τις σκιές ανάλογα με τις ανάγκες σου!!
    Πολύ όμορφο Post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι η παλέτα που κυριολεκτικά μπορείς να τη 'λιώσεις' για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Δεν θα μείνει σε μία γωνία για να τη χρησιμοποιείς που και που. Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως οι συσκευασίες της the balm έχουν αυτό το τίμημα της καθαριότητας αλλά είναι τόσο ωραίες και ρομαντικές που το συγχωρούμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι εγώ λάτρης των ματ σκιών είμαι και φυσικά με βάλατε στον πειρασμό και πάλι. Υπέροχη παλέτα, υπέροχες αποχρώσεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα! Αγαπημένη The Balm! Να σου ευχηθούμε λοιπόν να αποκτήσεις το Matt(e) σύντομα! :)

      Διαγραφή
  3. Υπεροχή ή παλέττα από thebalm κορίτσια και οι αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Επίσης είναι πολύ διακριτικές και ομορφες ☺❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design