23.11.15

Nude Dude Volume 2 by The Balm - Review & Swatches!

Το σημερινό post είναι review για ένα πολύ πολύ αγαπημένο μας προϊόν μακιγιάζ. Και αφού ξεκινήσαμε με spoiler, καταλαβαίνεις πως η  παλέτα Nude Dude της The Balm, που είναι μέρος της συλλογής μας εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, μας έχει ήδη κλέψει την καρδιά.




Έρχεται σε υπέροχη vintage συσκευασία με ένα κλασικό για τη The Balm pin up girl. Είναι από σκληρό χαρτόνι και κλείνει μαγνητικά. Στο εσωτερικό της έχει ένα μεγάλο καθρέφτη και ένα διπλό πινελάκι (ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα βολικό για εμάς.)
Αφού μιλάμε για την πανέμορφη συσκευασία, πρέπει να αναφέρουμε πως το μόνο αρνητικό της σημείο είναι πως όσο προσεκτική κι αν είσαι, είναι αναπόφευκτο το να τη λερώσεις και δυστυχώς λόγω του υλικού της δεν καθαρίζεται. 


Η παλέτα περιέχει συνολικά δώδεκα αποχρώσεις σκιών που ανά δύο καλύπτουν τα γυμνά σώματα των vintage αγοριών που απεικονίζονται στο εσωτερικό της και στα οποία προφανώς οφείλει και το όνομά της. 


Όλες οι σκιές έχουν απαλή πουδρένια υφή και δουλεύονται πάρα πολύ εύκολα. Έχουν επίσης εντονότατη απόδοση και εξαιρετική διάρκεια ακόμη και χωρίς primer


Από τις δώδεκα αποχρώσεις, τέσσερεις είναι matte και οι υπόλοιπες οκτώ είναι shimmery. Όλες οι αποχρώσεις ανήκουν στην οικογένεια των nudes και είναι πραγματικά πολύ ευκολοφόρετες. Ξεκινώντας όμως από απαλά beige και taupe και φτάνοντας σε σκούρα καφέ και shimmery μαύρα, καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο για ένα καθημερινό απλό μακιγιάζ, όσο και για ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό βραδινό look. Τα χρώματα συνδυάζονται τόσο όμορφα μεταξύ τους που πραγματικά οι επιλογές σου είναι σχεδόν απεριόριστες.


Ώρα για swatches λοιπόν!













Σίγουρα είναι όλες must have αποχρώσεις για κάθε συλλογή που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή για τις μέρες που δεν ξέρεις τι χρώματα να διαλέξεις για το μακιγιάζ σου.

Εννοείται λοιπόν πως αν είσαι fan των nude αποχρώσεων, η Nude Dude Volume 2 είναι μία παλέτα που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Εσύ ποια παλέτα θεωρείς must have στη συλλογή σου;

Μέχρι το επόμενο post

6 σχόλια:

  1. Ενταξει η παλετα ειναι ερωτας και γενικα εχω τρελη αδυναμια στη the balm το μονο που με χαλαει γενικοτερα ειναι οι χαρτινες συσκευασιες..για τοσο ακριβα προιοντα θα πρεπε να υπαρχει καλυτερο και ασφαλεστερο packaging. Οσον αφορα στις αποχρωσεις ομως πραγματικα ειναι ολες ξεχωριστες και ειμαι σιγουρη πως εχετε ηδη αρχισει να δημιουργειτε τα πιο ομορφα μακιγιαζ με αυτες! Πολυ εξυπνο και το παιχνιδι με τους nude dudes στην παλετα! Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, κι εμείς τώρα τελευταία έχουμε πάθει έναν έρωτα με τη The Balm γενικότερα. Ποιότητα σε vintage περιτύλιγμα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε. :D

      Διαγραφή
  2. Ο Mr Flirty&Feisty είναι ο αγαπημένος μου χαχαχα! Πολύ όμορφη παλέτα, είμαι σίγουρη ότι βολεύει από το πρωί μέχρι το βραδινό-ιδιαίτερο μακιγιάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουμε ακριβώς τον ίδιο αγαπημένο! Υπέροχα χρώματα! Πράγματι είναι μία παλέτα που σε βγάζει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες. :D

      Διαγραφή
  3. Αγαπώ nude οπότε η παλετίτσα έχει μπει στην wishlist μου!! :)
    Πολύ όμορφες φώτος girls!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αγαπάς τα nudes, τότε θα τη βρεις ιδανική. Ευχαριστούμε, Δεσποινάκι!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design