5.8.15

Collective Summer Haul!

Αυτό το post είναι ένα collective beauty haul με όλα τα πραγματάκια που αγοράσαμε ως τώρα μέσα στο καλοκαίρι. Εννοείται πως δεν τα πήραμε όλα με μία βόλτα στα μαγαζιά, αλλά είναι αγορές κάποιων μηνών και αρκετά από αυτά εκμεταλλευτήκαμε την περίοδο των εκπτώσεων για να τα αποκτήσουμε. 


Αν λοιπόν αγαπάς τα haul posts όσο κι εμείς, έλα να τα δούμε παρέα.


Τα πρώτα πραγματάκια που επιλέξαμε είναι από τη σελίδα Beauty Soap. Η Χριστίνα και η Χαρά, τα κορίτσια πίσω από το Beauty Soap, φτιάχνουν λαχταριστά χειροποίητα προϊόντα περιποίησης. Εμείς στην πρώτη μας παραγγελία από τη σελίδα τους επιλέξαμε δύο body scrubs, ένα με άρωμα σοκολάτα και ένα τσιχλόφουσκα και δύο lip scrubs στα αντίστοιχα αρώματα. Πήραμε επίσης μία μπάρα σαπούνι με ελαιόλαδο, καστορέλαιο, έλαιο καρύδας και άρωμα σοκολάτας και μία μπάρα σαπούνι προσώπου με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας και μικρούς κόκκους για ελαφριά απολέπιση.


Αρκετές μέρες πριν, έφτασαν και δύο πραγματάκια που είχαμε παραγγείλει εδώ και καιρό από το ebay. Πήραμε ένα contour brush που είναι πραγματικά εξαιρετικό. έχει πολύ απαλές τριχούλες και το σχήμα και το μέγεθός του είναι ιδανικά για να κάνουμε τις φωτοσκιάσεις με μεγάλη ευκολία. Και η δεύτερη ebay αγορά μας ήταν η Sweet Cotton Pure Cover BB Cream από τη Holika Holika. Δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμη, αλλά περιμένουμε πολλά γιατί συγκεκριμένη εταιρεία είναι το αγαπημένο μας Κορεάτικο brand καλλυντικών.


Αν είσαι beauty addict τότε ακόμη και ο διάδρομος του supermarket μπορεί να κρύβει beauty θησαυρούς. Κάπως έτσι πήραμε ξανά την αγαπημένη μας Pomegranate Body Lotion με άρωμα ρόδι από τη σειρά Olivia Fusion της Papoutsanis, τη μάσκα θρέψης για πυκνά και δυνατά μαλλιά από τη Garnier Fructis, ένα hair spray για δυνατό κράτημα από την Jean Iver, το Fresh gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή από τη Lactacyd που αποδείχθηκε πολύ καλό και το Miracle Beach Waves για μαλλιά κυματιστά σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα από την Aussie.


Περάσαμε από ένα κατάστημα της The Body Shop για να πάρουμε τα γνωστά Soft Facial Cleansing Sponges που χρησιμοποιούμε στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας. Ήταν όμως μέσα στο δεκαήμερο των εκπτώσεων κι έτσι εκμεταλλευτήκαμε τις προσφορές και φέραμε σπίτι μαζί μας δύο Body Sorbets, ένα με άρωμα Fuji Green Tea και ένα με άρωμα Virgin Mojito. Τη σειρά Fuji Green Tea την ερωτευτήκαμε και πήραμε και το αντίστοιχο Eau de Cologne. Το Sweet Lemon Shower Gel ήταν δωράκι με τις αγορές μας.


Την περίοδο των εκπτώσεων περάσαμε και από τα Sephora για να αγοράσουμε μία ανταλλακτική κεφαλή για το Clarisonic που τελικά δυστυχώς ήταν σε έλλειψη. Βρήκαμε όμως την ευκαιρία να σβήσουμε μερικά πραγματάκια από τις top θέσεις της wish list μας. Επιτέλους λοιπόν έγινε δικό μας το πασίγνωστο Beauty Blender και έχουμε ξεκινήσει δοκιμές για να σου πούμε λεπτομέρειες. Πήραμε ακόμη σε travel size συσκευασίες το Porefessional από τη Benefit και την High Definition Powder από τη Make Up For Ever. Είναι δύο αρκετά ακριβά προϊόντα και δεν ρισκάραμε να επενδύσουμε στη full size συσκευασία χωρίς να έχουμε τεστάρει ότι λειτουργούν για εμάς. (Κάπως έτσι, βλέπεις, έγινε με την Theyre Real mascara που τελικά δεν μας ενθουσίασε.) Τέλος, επιλέξαμε τη full size συσκευασία του Lash Primer Serum από τη Dior. Είναι ένα primer βλεφαρίδων που εδώ και καιρό δοκιμάζαμε σε δείγμα και κάνει θαύματα με τις δικές μας μικρές και μη συνεργάσιμες βλεφαρίδες. Γι’αυτό και αποφασίσαμε πως αξίζει να το αγοράσουμε.



Σε μία γρήγορη βολτούλα στα Hondos Center βρήκαμε δύο αγαπημένα εύχρηστα προϊόντα μακιγιάζ και προσθέσαμε στη συλλογή μας δύο νέες αποχρώσεις. Από τις Airshadow by Adamo, που είναι απίστευτα βολικές όταν θέλεις ένα γρήγορο και όμορφο αποτέλεσμα, πήραμε την απόχρωση Νο 6 και από τα Double Lip Liners της Tommy G την απόχρωση Νο 03.


Έφτασαν και οι παραγγελίες μας από δύο online φαρμακεία. Πήραμε δύο Travel Kits από την Caudalie και μια και ο διαγωνισμός μας τρέχει ήδη ξέρεις πως αυτά είναι δωράκια για σένα. Διαλέξαμε ακόμη από Caudalie το Moisturizing Toner και το Deep Cleansing Exfoliator. Το δεύτερο, δηλαδή το απολεπιστικό προσώπου το δοκιμάσαμε επίσης σε δείγμα και ξετρελαθήκαμε. Μεγάλη κουβέντα δεν λέμε ακόμα, αλλά είναι ίσως το καλύτερο απολεπιστικό προσώπου που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα. Είχαμε ακούσει πάρα πολλά και για το Sebium Pore Refiner από τη Bioderma και αποφασίσαμε να το αγοράσουμε με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω στο πρόβλημα των πόρων.


Οι τελευταίες αγορές μας είναι από τα καταστήματα Rouge και είναι αποκλειστικά από την Erre Due. Επιλέξαμε τρία βερνίκια νυχιών από τη σειρά Exclusive, το 237 Macaroons (μία blue-mint απόχρωση), το 258 Antique White (μία off white απόχρωση) και το 203 Seems Pretty (μία dusty pink απόχρωση) και ένα βερνίκι από την κλασική σειρά της εταιρείας, το 665 Beat (μία pastel ροδακινί απόχρωση.) Με την αγορά δύο βερνικιών πήραμε δώρο και ένα ξεβαφτικό νυχιών με ασετόν. Διαλέξαμε επίσης δύο μολύβια ματιών από τη σειρά Silky Eye Pencil, το Νο 96 ένα πολύ πολύ ανοιχτόχρωμο λιλά και το Νο 86, ένα μαύρο-γκρι. Τέλος αγοράσαμε το νέο υγρό eyelinerτης εταιρείας, το Eccentric Eyeliner στην απόχρωση 01, intense black.

Αυτές ήταν οι δικές μας αγορές τους τελευταίους μήνες. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποιο είναι αλήθεια το προϊόν στην κορυφή της δικής σου wish list αυτή την περίοδο;

Μέχρι το επόμενο post

15 σχόλια:

  1. αχχχχ θελω τα παντα απο body shop και θελω οπωσδηποτε και το primer του dior Που πηρατε απο sephora! κι εγω τωρα δοκιμαζω beauty blender και porefessional Οποτε δεν εχω ετοιμη την ετυμηγορία μου! χαχα! επισης τι ομορφα και ζαχαρωτα που ειναι τα νεα σας βερνικια απο erre due! γενικα πολλα νεα ,για μενα,προιοντα μχαιρομαι που τα βλεπω και πολλα μπαινουν στη λιστα! για το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι το γαλακτωμα Papoutsanis με ροδι γιατι το χρησιμοποιω καιρο τωρα! απλα υπεροχο! να τα χαρειτε ολαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω ακουσει καλα λογια για τα μολυβια απο tommy G και θελω ναψτα δοκιμασω καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξαιρετικά σαν απόδοση και διάρκεια και βολεύει τόσο πολύ που είναι διπλά!

      Διαγραφή
  3. μπορείτε να μου πειτε ποιο ειναι το site για τα beauty soap, γιατι δεν το βρισκω!! υπεροχα ολα τα προιοντα!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βρεις τα κορίτσια του Beauty Soap στη σελίδα τους στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/BeautySoapxx?fref=ts

      Διαγραφή
  4. Πωπωπω αυτό είναι Haul :D Να τα χαρείτε όλα κορίτσια!! Θέλω άμεσα να αποκτήσω το Miracle Beach Waves της Aussie..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Αν το δοκιμάσεις, περιμένουμε τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  5. Υπεροχα ολα, να τα χαρειτε!
    Τα βερνικια εκπληκτικα χρωματα πηρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ πραμα ρε παιδι μου του δωσατε να καταλαβει χεχεχε!!!!Τελεια ολα!!!Με γεια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες οι αγορές σας! Τη μάσκα της Garnier τη λατρεύω. Πολύ μου άρεσε και το διπλό μολυβάκι χειλιών της Tommy G. Θα το τσεκάρω σίγουρα στην επόμενη επίσκεψή μου στα Hondos. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design