4.5.15

Aphrodite Body Sculpture by Fresh Line!

Το καλοκαιράκι είναι πλέον προ των πυλών και ξεκινάμε σιγά σιγά την προετοιμασία. Εμείς λοιπόν ανακαλύψαμε την ανανεωμένη σειρά σμίλευσης σώματος Αφροδίτη από τη Fresh Line που θα γίνει ο σύμμαχός σου στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.


Η φιλοσοφία ανάπτυξης της συλλογής στηρίζεται στις αρχές της αρχαίας Ελληνικής αρωματοθεραπείας και της φυσικής αποτοξίνωσης με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων. Οι συνθέσεις έχουν ενισχυθεί με πλαγκτόν, καφεΐνη και ροζ πιπέρι, δραστικά συστατικά που διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση, ενώ σμιλεύουν και διορθώνουν το περίγραμμα του σώματος.

Αναλυτικότερα:
  • Το πλαγκτόν συμβάλει στην αναδόμηση της σιλουέτας και τη μείωση των πόντων.
  • Η καφεΐνη βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, καθιστώντας τη πιο ελαστική και λεία, ενώ ταυτόχρονα έχει ενυδατική δράση.
  • Το ροζ πιπέρι διαθέτει αδυνατιστικές και λιπολυτικές ιδιότητες

Ας δούμε όμως τα προϊόντα που δοκιμάζουμε εμείς.   


Το Intensive Serum είναι ένας πολυλειτουργικός ορός σώματος, υψηλής απόδοσης, που αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα, αντιμετωπίζει το συσσωρευμένο λίπος και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος. Ο ορός είναι εμπλουτισμένος με ένα ισχυρό μείγμα 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι, που ευνοεί την αποβολή των τοξινών, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία. Το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο χαρίζει έντονη ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα.  

Χρήση: Εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις σε στοχευμένα σημεία του σώματος, όπως η κοιλιά, οι γοφοί και οι μηροί.


Το Massage Oil είναι ένα αρωματοθεραπευτικό λάδι σώματος για μασάζ με αντικυτταριδική δράση. Είναι βασισμένο σε αμυγδαλέλαιο και ηλιέλαιο, πλούσια σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, που διευκολύνουν τη διείσδυση των αιθέριων ελαίων στις βαθύτερες στοιβάδες και παράλληλα «φυλακίζουν» την υγρασία.

Χρήση: Φυσικά είναι ιδανικό για μασάζ. Εμείς το χρησιμοποιούμε και σαν extra ενυδατική θεραπεία νύχτας. 



Η Thermal Emulsion είναι μία θερμαντική κρέμα σώματος που στοχεύει στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Είναι εμπλουτισμένη με καψαϊκίνη, ένα ισχυρό φυτικό διεγερτικό, που προκαλεί υπεραιμία και ενεργοποιεί την καύση του λίπους. Το εκχύλισμα γκουαρανά, πλούσιο σε καφεΐνη, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και ενισχύει τη λιπολυτική ιδιότητα των άλλων φυτικών εκχυλισμάτων στη σύνθεση. Δεν ενδείκνυται για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα.  

Χρήση: Μετά το ντους εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα και κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Οι οδηγίες λένε να χρησιμοποιείται μόνο απ’ τη μέση και κάτω και για μέγιστα  αποτελέσματα 2-3 φορές την εβδομάδα ως συμπληρωματική θεραπεία.  


Τέλος, η αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Περιέχει οξέα φρούτων που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Τα οξέα φρούτων προσφέρουν παθητική απολέπιση. Είναι εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση καθώς και μείγμα αιθέριων ελαίων για αποτοξινωτική, τονωτική και παράλληλα  αποσυμφορητική δράση.

Χρήση: Μετά το ντους γεμίζουμε τη μπανιέρα με νερό. Ρίχνουμε την αναβράζουσα μπάλα στο νερό και μένουμε μέσα για τουλάχιστον 10 λεπτά. Μετά ξεπλένουμε. Ιδανική για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Η σειρά περιλαμβάνει ακόμη ένα απολεπιστικό σώματος με θαλασσινό αλάτι, χειροποίητο απολεπιστικό σαπούνι και σαπούνι αποτοξίνωσης.
Όλα τα προιόντα έχουν φρέσκο, δροσερό και ταυτόχρονα πικάντικo άρωμα που μας άρεσε πολύ.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο κέρδισε περισσότερο το ενδιαφέρον σου;


Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design