14.4.15

Rouge Edition Velvet by Bourjois – As Sweet as Candies!

Μπορεί να είμαστε οι τελευταίες που τα ανακάλυψαν, αλλά τα αγαπήσαμε τόσο γρήγορα που δεν γινόταν να μη σου μιλήσουμε γι’αυτά. Ο λόγος για τα Rouge Edition Velvet, τα υγρά κραγιόν από τη Bourjois, που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά από κάποιο stand της.




Έρχονται σε διάφανη συσκευασία που σου επιτρέπει να βλέπεις την απόχρωση του προιόντος και έχουν σφουγγαράκι απλικατέρ – θυμίζει αυτά των lip gloss – που κάνει την ακριβή εφαρμογή αρκετά εύκολη.

Κυκλοφορούν σε 8 αποχρώσεις. Εμείς επιλέξαμε ένα καθημερινό nude, το 07, Nude-ist και μία έντονη κόκκινη-φουξ απόχρωση, το 05, Ole Flamingo.



Έχουν εξαιρετική ένταση και απόδοση χρώματος και εντυπωσιακή διάρκεια. Το αποτέλεσμα μόλις στεγνώσουν είναι matte και μένουν σίγουρα για 7-8 ώρες στα χείλη (ακόμη κι αν φας ή πιείς.) Όταν φεύγουν, ξεθωριάζουν ομοιόμορφα και αφήνουν ένα ελαφρύ stain στα χείλη.

Αν και είναι matte και σταθερά, δεν είναι καθόλου ξηρά. Αντιθέτως έχουν ελαφριά, βελούδινη υφή και είναι άνετα στα χείλη, σχεδόν σαν να μη φοράς τίποτα.



Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να βρούμε είναι η άσχημη μυρωδιά τους, κάτι σαν πλαστικό, που ευτυχώς όμως την καταλαβαίνεις μόνο κατά την εφαρμογή και μετά εξαφανίζεται.

Η τιμή τους είναι στα 12 ευρώ. Τη θεωρούμε λογική σε σχέση με την ποιότητα, αν και τελευταία η Bourjois βάζει συχνά – 25% κι έτσι μπορείς να τα βρεις και οικονομικότερα.
Εμείς σίγουρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι άλλες αποχρώσεις. Υπάρχει μία πορτοκαλοκοραλί απόχρωση που πρέπει να γίνει δική μας πριν το καλοκαίρι. Εσύ τα έχεις δοκιμάσει; Μήπως έχεις να μας προτείνεις κάποιο άλλο χρώμα; Θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post κορίτσια! Έχω και τις δύο αποχρώσεις και μου αρέσουν εξίσου! Αυτό με τη μυρωδιά το έχω παρατηρήσει και εγώ, αλλά όπως είπατε εξαφανίζεται μετά από λίγα λεπτά. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Θέλουμε σίγουρα κι άλλες αποχρώσεις, αλλά προς το παρόν είμαστε σε no-beauty-shopping αυτοτιμωρία γιατί το έχουμε παρακάνει. :P Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Super!!!Μακαρι να βαλει εκπτωσεις γιατι ειναι τσιμπημενη η τιμη τους!!!Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design