9.4.15

Brow Drama Under our Microscope!

Χωρίς αμφιβολία ο φετινός χειμώνας ήταν η σεζόν των φρυδιών. Οι makeup artists το ήξεραν , αλλά τώρα το ανακαλύψαμε ή μάλλον το εμπεδώσαμε και εμείς οι υπόλοιπες. Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια πλαισιώνουν ιδανικά και αναδεικνύουν τα μάτια μας.

Έλα όμως που εμείς την εφηβεία μας την περάσαμε στα ‘90s και για να είναι τα φρύδια μας trendy θέλαμε να μοιάζουν με αυτά των πρωταγωνιστών του Beverly Hills και πήραμε το τσιμπιδάκι και τα μαδήσαμε!

Εμείς θα αναζητήσουμε λοιπόν τη βοήθεια του μακιγιάζ. Και φυσικά οι εταιρείες το προέβλεψαν και γέμισαν την αγορά με μολύβια φρυδιών, σκιές φρυδιών, brow kits και brow mascaras.



Για μία τέτοια brow mascara θα μιλήσουμε σήμερα. Η Brow Drama από τη Maybelline, βλέπεις, είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη brow mascara και δεν γινόταν να μη τη δοκιμάσουμε.


Ουσιαστικά λοιπόν είναι ένα gel για τα φρύδια με χρώμα. Επιλέξαμε την απόχρωση dark brown που είναι ένα taupe χρώμα. Μετά από αρκετές δοκιμές καταλήξαμε πως η Brow Drama πρέπει να απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν ήδη γεμάτα φρύδια, αλλά ίσως είναι ατίθασα και αναζητούν ένα προϊόν για να τα σταθεροποιήσει. Πραγματικά τα ‘κοκκαλώνει’ και τα κρατά στη θέση τους.



Στα δικά μας όμως φρύδια που έχουν κενά δεν ταίριαξε καθόλου. Το χρώμα που βγάζει δεν είναι αρκετό για να γεμίσει τα κενά. Επιπλέον, το παράξενο βουρτσάκι με τη στρογγυλεμένη άκρη είναι πραγματικά άβολο αν έχεις λεπτά φρύδια και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα καταλήξουμε να λερωθούμε σε κάθε εφαρμογή.

Η Brow Drama Mascara λοιπόν δεν είναι ένα από τα προϊόντα που θα επιλέξουμε να αγοράσουμε ξανά. Εσύ την έχεις δοκιμάσει; Πως σου φάνηκε; Ποιο προϊόν χρησιμοποιείς συνήθως για τα φρύδια σου;


Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. συμφώνώ απόλυτα με όλα! δυστυχώς πιο πολύ σαν gel σταθεροποίησης είναι παρά μάσκαρα γεμίσματος. δεν θα την ξαναπροτιμήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη παρουσίαση! Να δοκιμάσετε και την αντίστοιχη μάσκαρα φρυδιών από τη l'oreal! Αν και νομίζω ότι δεν θα σας βολέψει καμία εφόσον έχετε κενά, εγώ χρησιμοποιώ το gel από The Body Shop, σε καφέ χρώμα, που είναι για μάτια και φρύδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Την πήραμε και αυτή από L'oreal... για να δούμε...
      Ααα! Το gel από The Body Shop το έχουμε αλλά το έχουμε χρησιμοποιήσει μόνο σαν eyeliner. Τώρα που το λες όμως θα το δοκιμάσουμε. :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design