17.3.15

Γλυκομαγειρέματα από τη Fresh Line!

Σκέψου ένα μικρό ξύλινο καφασάκι και μέσα δύο γυάλινα βαζάκια σαν αυτά που φυλάει η γιαγιά τη μαρμελάδα που φτιάχνει με τη μυστική συνταγή της. Και ανοίγοντάς τα μυρωδιές από μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, σταφύλι, βανίλια και καραμέλα να πλημυρίζουν το δωμάτιο.


Όχι, όχι, δεν είναι ένα post για ζαχαροπλαστική και γλυκές λιχουδιές, αλλά αυτός είναι ο κόσμος που σε μεταφέρει το set της Fresh Line για το οποίο θα σου μιλήσουμε σήμερα. Το ένα βαζάκι περιέχει το Grape Exfoliating Sorbet και το άλλο τη Vanilla and Caramel Body Butter Cream.



Εμείς αποκτήσαμε το set κάπου μέσα στα Χριστούγεννα, αλλά μπήκε στην άκρη μέχρι να τελειώσουν κάποια άλλα προϊόντα κι έτσι ξεκινήσαμε ουσιαστικά να το χρησιμοποιούμε στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ώρα λοιπόν να σου μιλήσουμε λίγο πιο αναλυτικά για τα προϊόντα.


Το Grape Exfoliating Sorbet είναι ένα απολεπιστικό σώματος με κόκκους αμυγδάλου και ίνες λούφας. Η υφή του θυμίζει πραγματική μαρμελάδα και έχει δροσερή, φρουτένια, λαχταριστή μυρωδιά. Σε επαφή με το νερό κάνει λίγο αφρό και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία και απαλή.


 Η Vanilla and Caramel Body Butter Cream είναι μία κρέμα σώματος με αφράτη, βουτυρένια υφή. Περιέχει βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο και έχει γλυκό, ζεστό άρωμα βανίλιας και καραμέλας. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Αφήνει όμως στην επιδερμίδα μία αίσθηση θρέψης και έντονης ενυδάτωσης.

Γλυκά και μυρωδιές λοιπόν και δύο προϊόντα περιποίησης που μπορούν να κάνουν το  μπάνιο μας απόλαυση. Ποια είναι η δικιά σου μικρή πολυτέλεια που κάνει την καθημερινότητά σου πιο γλυκιά;

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. ειδικά αυτό το scrub, τι υπέροχο χρώμα που έχει ^^.. πρέπει να μυρίζουν όνειρο :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια φαινονται και χαριτωμενες οι συσκευασιες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα απλή η συσκευασία τους και πρέπει να μυρίζουν τέλεια. Θα ήθελα πολύ να δω όμως και πως φαίνονται και εκτός μπουκαλιού για περισσότερο οφθαλμόλουτρο!! <3
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Δίκιο έχεις! Έπρεπε να το σκεφτούμε! Την επόμενη φορά σίγουρα. :)

      Διαγραφή
    2. Δείχνουν τόσο λαχταριστά που θέλω να τα φάω! Θα συμφωνήσω με την Ηρώ, θέλουμε περισσότερο οφθαλμόλουτρο! Χαχαχα! Φιλάκια κορίτσια :) x

      Διαγραφή
    3. Η απαίτηση του κοινού εισακούστηκε! Ποτέ ξανά post χωρίς zoom in στο εσωτερικό! χιχιχι! Πολλά φιλιά! <3

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design