8.2.15

Valentine’s Day Giveaway!

Πίστευες πως θα σε αφήναμε χωρίς extra δωράκι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

Ερωτευμένη ή όχι, δεσμευμένη ή ελεύθερη, σου αξίζει να γιορτάσεις την ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό σου, γι’αυτό μαζί με την Karaver και το Day Spa Kurland σου ετοιμάσαμε ένα μοναδικό διαγωνισμό.



Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου και μία αποτρίχωση με κερί Karaver σε σημείο της επιλογής της (πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, στήθος, κοιλιά, μπικίνι, πόδια, πλάτη) στο κέντρο Day Spa Kurland στο Χαλάνδρι το Σάββατο 14/2/2015 στις 10:00.

Λίγα λόγια για το Day Spa Kurland:
To Kurland Spa αποτελεί χώρο υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών και άκρων για τη γυναίκα, τον άντρα, το ζευγάρι. Σε ένα χώρο με multi ethnic πινελιές από Ανατολή, Ινδία, Ινδονησία και την ανάλογη μουσική που ντύνει ιδανικά το σκηνικό, μπορείς να αποδράσεις νοερά από τις έννοιες ενώ βιώνεις μία ξεχωριστή εμπειρία spa και πλημμυρίζεις από νότες ευεξίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό έχει επιμεληθεί εξαιρετικά πακέτα προσφορών για κάθε γούστο τα οποία μπορείς να συμπεριλάβεις σε δωροεπιταγές για τους αγαπημένους σου σε ιδιαίτερες περιστάσεις.

Για να διεκδικήσεις λοιπόν το δώρο αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

1. Κάνε like στη σελίδα της Karaver στο FB.
2. Κάνε like στη σελίδα του Kurland Spa Athens στο FB.
3. Κάνε like στη σελίδα μας στο FB.
4. Κάνε like, ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση και σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχής σου, όλα τα βήματα είναι υποχρεωτικά. Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής!
Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 12/2 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.

Καλή επιτυχία!





a Rafflecopter giveaway

3 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design