30.1.15

It’s a Review: Macadamia Mask with Keratin!

Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για ένα προϊόν μαλλιών που ανακαλύψαμε τυχαία και αν ξέρεις την αδυναμία μας στις μάσκες μαλλιών, καταλαβαίνεις πως φυσικά δεν γινόταν να μην τη δοκιμάσουμε.



Αρχικά σίγουρα τραβάει την προσοχή σου η τεράστια συσκευασία των 1000 ml και αμέσως μετά τα βασικά συστατικά της. Η κερατίνη αναδομεί και ενυδατώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ το macadamia oil διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, χαρίζει γυαλάδα και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα.


Εμείς τη χρησιμοποιούμε σχεδόν σε κάθε λούσιμο γιατί προτιμάμε να χρησιμοποιούμε μάσκα αντί για conditioner. Και ναι, έχουμε καταφέρει σχεδόν να την τελειώσουμε. Αφήνει τα μαλλιά μας απαλά και φανερά πιο ενυδατωμένα και λαμπερά, χωρίς να τα βαραίνει.


Μεγάλο plus για εμάς είναι η απολαυστική μυρωδιά της που μας θυμίζει αχνιστή κρέμα βανίλιας (δυστυχώς όμως δεν μένει στα μαλλιά.)

Είναι επίσης πολύ καλό value for money αν σκεφτείς πως τα 1000 ml κοστίζουν περίπου 9€. Εμείς την πήραμε από το BeautyTown, αλλά μπορείς να τη βρεις και online εδώ.

Εσύ αλλάζεις συχνά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου και δοκιμάζεις νέα ή έχεις holy grail προϊόντα από τα οποία δύσκολα ξεκολλάς;

 Μέχρι το επόμενο post



12 σχόλια:

  1. Aρκετα καλη τιμη για τοσο ποσοτητα!Αν την βρω θα την δοκιμασω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο ποστ!!! Την εβαλα ηδη στη wishlist μου!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρευω αυτη την μυρωδιααα! Και εμενα μπηκε στην wishlist ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίο ποστ! από την αρχή είχες την αμέριστη προσοχή μου! νομίζω θα την δοκιμάσω μόλις μου τελειώσει αυτή που χρησιμοποιώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την έχω δει στο κατάστημα της lovie, και δεν ήμυν σίγουρη αν πρέπει να την εμπιστευτώ ή όχι, αλλά τώρα που το λέτε δεν υπάρχει περίπτωση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας είπε μία αναγνώστρια ότι στο κατάστημα της Lovie είναι και ακόμη πιο οικονομική. :)

      Διαγραφή
  6. Ενδιαφέρον! Σπαστικό όμως που δε μένει η μυρωδιά, ειδικά εφόσον είναι ωραία :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design