11.1.15

Clean Skin For Ever with Erre Due!

Σήμερα σου έχουμε νέα για τα οποία είμαστε πολύ ενθουσιασμένες.



Περίπου ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα των πρώτων της προϊόντων για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου, η Erre Due κάνει το επόμενο βήμα και κυκλοφορεί μία νέα face care σειρά από μάσκες και απολεπιστικά προσώπου για κάθε επιδερμίδα και κάθε ανάγκη.


Και φυσικά εμείς είμαστε εδώ για να σου τα παρουσιάσουμε.


Gentle Purifying Mask - Μάσκα Για Απαλό Καθαρισμό
Είναι μία μάσκα με λευκή άργιλο και τριαντάφυλλο, ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά την επιδερμίδα και απομακρύνει τη λιπαρότητα. Το ασβέστιο και τα ιχνοστοιχεία, ευεργετικά συστατικά της λευκής αργίλου, απορροφώνται εύκολα από την επιδερμίδα και την ανανεώνουν. Το εκχύλισμα και το έλαιο τριαντάφυλλου έχουν στυπτική και αντιοξειδωτική δράση ενώ καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα.

Lipid Rescue Cream Mask - Μάσκα Θρέψης και Αναδόμησης
Είναι μία μάσκα με πεπτίδια και βούτυρο καριτέ, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδανική για αφυδατωμένες επιδερμίδες. Μειώνει την απώλεια υγρασίας από τη στοιβάδα της επιδερμίδας. Τα πεπτίδια βοηθούν απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ το βούτυρο καριτέ θρέφει την επιδερμίδα και της προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Η πανθενόλη και το υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζουν τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας και ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας αφήνοντάς τη πιο σφριγηλή με υγιή και νεανική όψη.


Radiance Scrub - Κρέμα Απολέπισης για Λάμψη και Αναζοωγόνηση
Είναι ένα απολεπιστικό με κόκκους κερασιού και βιταμίνη Ε, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα χαρίζοντάς τη λάμψη και αναζωογόνηση. Η βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C και τα οξέα από το εκχύλισμα του Ινδικού κερασιού ανανεώνουν την επιδερμίδα και της προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Οι λεπτοί κόκκοι από το κουκούτσι κερασιού καθαρίζουν σε βάθος χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας ορατά.

Regenerating Gommage Mask - Μάσκα Ήπιας Απολέπισης
Είναι ένα απολεπιστικό με εκχυλίσματα μαργαριταριού και φραγκόσυκου για όλους τους τύπους δέρματος. Οι απαλοί φυσικοί κόκκοι που περιέχει προσφέρουν ήπια απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας χαρίζοντάς της άμεσα λεία και λαμπερή όψη. Τα εκχυλίσματα μαργαριταριού και φραγκόσυκου, πλούσια σε ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, βελτιώνουν το μεταβολισμό των κυττάρων της επιδερμίδας και τη βοηθούν να ανακτήσει τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της.


Deep Cleansing Mask - Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό
Είναι μία μάσκα με πράσινη άργιλο και μαύρο κύμινο, ιδανική για μικτά/λιπαρά δέρματα. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και βοηθά στη βελτίωση της όψης της λιπαρής επιδερμίδας. Περιέχει μικροσωματίδια που απορροφούν τη λιπαρότητα προσφέροντας matte όψη και αντιμικροβιακά αιθέρια έλαια από κύμινο και κολοκύθα που προστατεύουν από τους ερεθισμούς και τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων. Με εκχύλισμα μπαμπού που θρέφει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας αφήνοντάς τη λαμπερή και γεμάτη υγεία.


Anti-Thirst Gel Mask - Δροσιστική Μάσκα Ενυδάτωσης
Είναι μία μάσκα με υαλουρονικό οξύ και αλόη, ιδανική για μικτά/λιπαρά δέρματα. Αυξάνει τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας και τα δεσμεύει χαρίζοντάς της άμεση ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και εκχύλισμα αλόης, πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων και βιταμινών, που καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα για πιο δροσερή και νεανική όψη.

Hydration Restoring Cream Mask - Μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης
Είναι μία μάσκα με στέβια και υαλουρονικό οξύ, ιδανική για κανονικά και ξηρά δέρματα. Θρέφει και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση και ελαστικότητα. Τα εκχυλίσματα στέβιας και αλόης απαλύνουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη βοηθούν στην αποθήκευση της απαραίτητης υγρασίας από την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της, ενώ το λάδι argan την καταπραΰνει και της χαρίζει λεία και ανανεωμένη όψη.

Τόσα πολύτιμα ευεργετικά συστατικά και τόσες δράσεις καθαριότητας, ενυδάτωσης, θρέψης και προστασίας κλεισμένα σε πρακτικά φακελάκια. Είναι σίγουρο πως θα είναι πλέον η παρέα μας στα Κυριακάτικα beaute μας. Εσύ ποιο από όλα μπαίνεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις πρώτο; Μην ξεχνάς πως η πιο όμορφη επιδερμίδα είναι η πραγματικά καθαρή επιδερμίδα.

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Δεν σταματαει να μας εκπλήσσει η Erre Due..Θελω πολύ να τα δοκιμάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το περιμένεις εύκολα από μία εταιρεία που ως τώρα ασχολούνταν αποκλειστικά με το μακιγιάζ, αλλά είναι πράγματι εξαιρετικά.

      Διαγραφή
  2. δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα και έχω πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα.. εύχομαι να δω αποτελέσματα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design