9.12.14

Our Top 10 Under 10!

Σήμερα είμαστε εδώ με ένα post που θέλαμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό και χαιρόμαστε πολύ γιατί είναι ένα collab post με την όμορφη Αλεξάνδρα από το Beauty Diary by Alexandra.

Σίγουρα όλες αγαπάμε τα high end προϊόντα. Είναι όμως πολλές οι φορές που σε πιο οικονομικές εταιρείες ανακαλύπτουμε μικρούς θησαυρούς που μπαίνουν επάξια στο boudoir μας για να μείνουν.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σου δείξουμε τα δέκα αγαπημένα μας προϊόντα κάτω από 10 ευρώ που αξίζει να δοκιμάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.



Πάμε να τα δούμε ένα ένα με τυχαία σειρά.

#1 Petit BB Cream - Holika Holika (≈ 4.5 €)
Είναι by far η αγαπημένη μας BB cream. Δουλεύεται πολύ εύκολα, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και αρκετά καλή κάλυψη. Έχει SPF 30, δίνει φυσικό αποτέλεσμα και έχει ικανοποιητικότατη διάρκεια. Αναλυτικότερο review μπορείς να βρεις εδώ.

#2 iDivine Eyeshadow Palette - Sleek (≈ 9.99 €)
Οι παλέτες σκιών της Sleek ήταν μία από τις ευκολότερες επιλογές μας για αυτή τη δεκάδα. Περιέχουν δώδεκα σκιές σε υπέροχες αποχρώσεις με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Η συγκεκριμένη είναι η Ultra Mats V2 με χειμερινές matte αποχρώσεις, αλλά εδώ μπορείς να δεις όλη τη συλλογή μας.

#3 Color tattoo, Gel-Cream Eyeshadow - Maybelline (≈ 8.5 €)
Για τις color tattoo από τη Maybelline σου έχουμε ξαναμιλήσει αρκετές φορές γιατί πραγματικά τις αγαπάμε. Είναι κρεμώδεις σκιές που κυκλοφορούν σε σχετικά καλή ποικιλία αποχρώσεων. Είναι εντυπωσιακές, πανεύκολες στη χρήση και σταθερές. Η συγκεκριμένη είναι μάλλον η αγαπημένη μας, το Νο 65, Pink Gold. Μπορείς να δεις όλες τις αποχρώσεις που έχουμε στη συλλογή μας εδώ.

#4 Waterproof Eyeliner Pen - Essence (≈ 3 €)
Ένα στυλό eyeliner που θα το βολευτείς ακόμη και αν είσαι τελείως αδέξια με την όλη διαδικασία του eyeliner. Έχει πολύ πολύ πρακτική ‘μυτούλα’ για την ιδανική γραμμή eyeliner και το τέλειο flick που όλες προσπαθούμε να πετύχουμε. Μόλις στεγνώσει μένει στη θέση του αναλλοίωτο όλη μέρα.

#5 eye Shadow Base - Radiant (≈ 8.5 €)
Μάλλον φαίνεται πόσο την αγαπάμε. Είναι η βάση σκιών από τη Radiant και ναι, έχουμε χτυπήσει πάτο. Είναι διάφανη και έχει gel υφή. Κρατάει ακόμη και τις χειρότερες σκιές στα βλέφαρα για 7-8 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται. Είναι σύμμαχος στο καθημερινό μακιγιάζ μας και σίγουρα θα την αγοράζουμε ξανά και ξανά.

#6 Velvet Matte Lipstick - Golden Rose (≈ 4 €)
Είναι ίσως τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα στη beauty κοινότητα φέτος και όχι άδικα.  Είναι τα κραγιόν της matte σειράς της Golden Rose. έχουν τέλεια απόδοση χρώματος, matte τελείωμα χωρίς να είναι ξηρά και πολύ καλή διάρκεια. Το συγκεκριμένο είναι ένα φωτεινό κλασικό κόκκινο, το Νο 15.

#7 Mega Last Lip Color - Wet n Wild (≈ 6.5 €)
Άλλο ένα κραγιόν μπήκε επάξια στη λίστα των δέκα. Είναι της σειράς Mega Last από τη Wet n Wild. Έχουν υπέροχη απόδοση χρώματος, matte τελείωμα και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Μόνο αρνητικό που βρίσκουμε είναι η πρόχειρη συσκευασία τους. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι το Νο 908, Sugar Plum Fairy και μπορείς να δεις όλες όσες έχουμε στη συλλογή μας εδώ.

 #8 Lasting Contour Eye Pencil - Erre Due (≈ 5 €)
Αν έπρεπε να χρησιμοποιούμε μολύβια ματιών μόνο από μία εταιρεία, αυτά που θα επιλέγαμε θα ήταν σίγουρα της Erre Due. Η απόδοση χρώματος είναι εξαιρετική και είναι πολύ πολύ σταθερά. Πολύ αγαπημένη είναι η μπεζ απόχρωση Νο 22 για την υγρή εσωτερική γραμμή του ματιού γιατί κάνει το βλέμμα να δείχνει φυσικά πιο καθαρό και ξεκούραστο.

#9 Blush Stick - Korres (≈ 6.5 €)
Είναι τα πασίγνωστα πλέον ρουζ σε stick κρεμώδη μορφή από τον Korre. Είναι πολύ πρακτικά και εύχρηστα, ιδιαίτερα όταν βιάζεσαι. όλες οι αποχρώσεις δίνουν φυσικό αποτέλεσμα και διαρκούν ικανοποιητικά. Αν πρέπει να διαλέξεις μόνο μία για τη συλλογή σου, εμείς σου προτείνουμε τη natural που είναι ιδανική για κοψίματα. Αν θέλεις να τιε τσεκάρεις και τις τρεις, θα βρεις αναλυτικό review post εδώ.

#10 LongStay Eyebrow Shaper - Seventeen (≈ 5 €)
Τα φρύδια είναι μέρος της κορνίζας του προσώπου μας. Αν είναι περιποιημένα και καλοσχηματισμένα πλαισιώνουν αρμονικά και ολοκληρώνουν το μακιγιάζ μας. Εμάς μας βολεύουν πολύ ατ μολύβια φρυδιών για το καθημερινό μας μακιγιάζ και ένα που δεν λείπει ποτέ από τη συλλογή μας είναι αυτό της Seventeen. Κυκλοφορείς ε πέντε αποχρώσεις. έχει ιδανική απόδοση χρώματος και είναι πραγματικά πολύ σταθερό.

Αυτές είναι λοιπόν οι top δέκα δικές μας επιλογές προϊόντων που κοστίζουν λιγότερα από δέκα ευρώ. έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θα μας πρότεινες κάποιο άλλο να προσθέσουμε στη λίστα μας; Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλιά σου. Και μην ξεχάσεις αν τσεκάρεις το top ten της Αλεξάνδρας εδώ.


Μέχρι το επόμενο post


10 σχόλια:

  1. Τι να πρωτοσχολιάσω... *παίρνω βαθιά ανάσα* ... Η αγαπημένη μου color tattoo είναι η on and on bronze και η βάση της radiant είναι όντως καλή! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το μολυβάκι της erre due και αυτά τα κραγιονάκια από wet 'n wild! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Αχ, ναι και η on and on bronze πολύ όμορφη απόχρωση! Όσο για τα υπόλοιπα σου τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα. :)

      Διαγραφή
  2. κορίτσια τι τέλεια που είναι όλα όσα δείξατε!!!
    θελω τόσο πολύ μια παλέτα sleek, όσο για τα μολύβια της erre due και τα κραγιόν της golden rose, είναι και δικά μου αγαπημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαιρόμαστε όταν συμφωνούμε! Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις παλέτα από Sleek! Πως σου έχουν ξεφύγει;

      Διαγραφή
  3. Ωραία ανάρτηση, τα προϊόντα είναι πραγματικά ένα κι ένα! Και από ότι παρατηρώ τα μισά κοστίζουν 5€ ή λιγότερο, πολύ προσιτά!! Μπράβο κορίτσια, μας δίνετε τέλειες ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε όμορφες ιδέες!

      Διαγραφή
  4. ωραίο ποστ. αχ έχω κ εγώ τις σκιές της Maybelline, την βάση της radiant το μολύβι της erre due (το οποίο απέκτησα λόγω post) παλέτα sleek και κραγιόν της golden rose! ωχ σχεδόν όλα τα έχω!... Συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Τι σχεδόν! Όλα τα έχεις! Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνείς!

      Διαγραφή
  5. Πολύ έξυπνο post κορίτσια! Η βάση της radiant είναι όντως τέλεια κάνει πολύ καλή δουλεία. 'Eχουμε ακούσει απο αρκετά μπλογκ για τις παλέτες-σκίες της Sleek και θα θέλαμε πολυ να τις δοκιμάσουμε! Και πάλι τέλειο το post ήταν πολύ βοηθητικό φιλάκια Τζοβάννα&Σοφία mint-vinyl.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design