28.10.14

Unboxing MEMEBOX Princess Edition #3 Rapunzel!

Για τη limited edition σειρά του ΜΕΜΕΒΟΧ που βασίζεται στις πριγκίπισσες της Disney σου έχουμε ξαναμιλήσει. Εδώ μπορείς να βρεις το αντίστοιχο unboxing post με το κουτάκι της Χιονάτης. Σήμερα είμαστε εδώ για να ανοίξουμε παρέα άλλο ένα MEMEBOX κουτάκι ομορφιάς. 



Αυτή τη φορά το κουτάκι μας είναι βασισμένο στη Rapunzel και έρχεται για να μας πει όλα τα μυστικά για να αποκτήσουμε τα μακριά, υγιή, λαμπερά και διάσημα μαλλιά της.




Το ροζ κουτί της Rapunzel ήρθε με έξι full size προϊόντα. Πάμε λοιπόν να το δούμε πιο αναλυτικά.

 Friendly Argan Hair Mask - Sally’s box
Το έλαιο argan, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους φίλους των μαλλιών μας. Αυτή η μάσκα μαλλιών με έλαιο argan λοιπόν υπόσχεται επαναφορά της λάμψης, αλλά και θρέψη στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Έρχεται σε φακελάκι μίας χρήσης και χρειάζεται 10’-15’ για να δράσει.

Collagen Ceramide Coating Protein Treatment - Elizavecca
Είναι μία θεραπεία - μάσκα μαλλιών πραγματικά γεμάτη θρεπτικά συστατικά, όπως κολλαγόνο, πρωτεΐνη σιταριού, σύμπλεγμα ceramides και πολλά εκχυλίσματα λαχανικών (ναι! λαχανικών!) Έρχεται σε συσκευασία σωληνάριο με ένα super cute γουρουνάκι. Την αφήνεις στα μαλλιά σου για 5’-20’ μετά το λούσιμο και υπόσχεται πως σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από τα ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά και προσφέρει πλούσια θρέψη, ενυδάτωση που διαρκεί και φυσικά λάμψη.

10 Hours - Tosowoong
Είναι μάλλον το προϊόν με την πιο πρωτότυπη συσκευασία στο κουτάκι μας, καθώς έρχεται σε μορφή σύριγγας. Είναι λοιπόν μία αμπούλα πρωτεΐνης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και λειτουργεί στα μαλλιά για 10 ώρες μετά την εφαρμογή της. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά που δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά και είναι μεταξένια απαλά.

Hair Color Keeper Treatment Shampoo - L’CRET
Ανοίγοντας το κουτάκι το άρωμα του συγκεκριμένου σαμπουάν κυριαρχούσε, κάτι από εσπεριδοειδή μαζί με τη λατρεμένη μας μυρωδιά από teat tree. Περιέχει ενυδατικά και θρεπτικά έλαια, όπως έλαιο argan, αλλά υπόσχεται και αντηλιακή προστασία και προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα. 

Hair Salon Vita-Clinic mist - Boutique Bebe
Είναι ένα επανορθωτικό και προστατευτικό spray για ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά. Και πάλι μας εντυπωσίασαν τα άπειρα συστατικά. Ενδεικτικά θα σου αναφέρουμε τα έλαιο argan και εκχυλίσματα χαμομηλιού, λεβάντας και μέντας. έχει θρεπτική σύσταση και υπόσχεται έντονη ενυδάτωση, επανόρθωση και προστασία των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Scalp Nutrition Calming Moisture Fluid - ProYou
Τα καταπραϋντικά συστατικά του, όπως το υαλουρονικό οξύ, το χαμομήλι και το ρόδι, στοχεύουν να θρέψουν, αλλά και να ανακουφίσουν πιθανή φαγούρα ή πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής.

Αυτά ήταν λοιπόν τα μυστικά προϊόντα της Rapunzel για εντυπωσιακά και υγιή μαλλιά. Για μια ακόμη φορά, με προϊόντα αξίας περίπου $164, το κουτί μας ξεπέρασε κατά πολύ το κόστος αγοράς του.

Τα μαλλιά μας το αγάπησαν σίγουρα με την πρώτη ματιά. Εσένα πως σου φάνηκε; Ξέρεις μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου στον όμορφο κόσμο του ΜΕΜΕΒΟΧ εδώ.

Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. Και μόνο για το πόσο γλυκούλικη είναι η μάσκα, θα το παίρναμε το κουτί! <3

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο κουτί κορίτσια, να τα χαρείτε όλα τα σούπερ προιόντα του!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα όλα τα προϊόντα,να τα χαρείτε!!!Σίγουρα αξίζει το συγκεκριμένο κουτί!!Φιλιά!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΟΥ ΜΑΙ ΓΚΑΝΤ!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design