24.10.14

Unboxing MEMEBOX Princess Edition #1 Snow White!

Όταν το MEMEBOX ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας special σειράς με θέμα τις πριγκίπισσες της Disney, απλά δεν γινόταν να αντισταθούμε. Για το MEMEBOX, το πιο in ροζ κουτάκι ομορφιάς, σου έχουμε πει ήδη τα πάντα εδώ.



Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε παρέα άλλο ένα unboxing και θα ανοίξουμε το κουτάκι που είναι αφιερωμένο στη Χιονάτη.


Ακόμη και το καλοκαίρι, εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς υπέρμαχοι της λευκής επιδερμίδας, οπότε καταλαβαίνεις πως το κουτάκι της Χιονάτης, που υπόσχεται πιο λευκό, λαμπερό και ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, δεν μπορούσε να μας ξεφύγει.



Στο κουτί μας βρήκαμε έξι full size προϊόντα. Έλα λοιπόν να τα δούμε παρέα!

One Day Whitener - Nella Fantasia
Ξεκινάμε με μία lotion σώματος που υπόσχεται πως ενυδατώνει άμεσα την ξηρή επιδερμίδα και δίνει λάμψη που διαρκεί. Σαν υφή δεν είναι καθόλου λιπαρή. 

First Essence - Original Raw
Αυτό είναι ένα προϊόν δύο σε ένα, toner, ορός και lotion. Έρχεται σε κομψό μπουκαλάκι με στόμιο-σταγονόμετρο και είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών και εκχύλισμα dragon tree. Υπόσχεται πως αναζωογονεί και δίνει λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα.

Anti - Wrinkle Revitalizing Cream - Faceflux
Είναι μία αντιρυτιδική κρέμα προσώπου. Περιέχει ceramides, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα λεμονιού και βούτυρο καριτέ. Δίνει λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα, ενώ ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα και δρα κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών για επιδερμίδα που δείχνει νεότερη και πιο υγιής.

Whitening Essence - Daltokki
Είναι ουσιαστικά ένας ορός που όμως δεν χρησιμοποιείται μόνος του. Αναμιγνύεις μία σταγόνα με την ενυδατική κρέμα σου, το αντηλιακό σου, τη BB κρέμα ή το foundation σου για πιο λαμπερό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Έρχεται σε συσκευασία με αντλία κι ένα spooky λαγουδάκι.  


Seeds Apple Water Brightening Scrub - Ipdennature
Είναι ένα καθαριστικό απολεπιστικό προσώπου που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα για πιο λευκό και λαμπερό αποτέλεσμα. Περιέχει χυμό μήλου και σκόνη από βερίκοκο, raspberry, καρύδι και ρύζι. Έχει άρωμα μέντας. 

Revitalizing Whitening Deep Spot - Morningtree
Αυτή είναι μία κρέμα σε μορφή gel και σε συσκευασία roll-on με δύο χρήσεις. Καταπολεμά τοπικά τις σκούρες κηλίδες και τις πανάδες. Αλλά αν τη βάλεις στο ψυγείο, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για τα πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια.

Τα περιεχόμενα του κουτιού μας ξεπέρασαν κατά πολύ την αρχική του αξία. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, αξίζουν περίπου $188 ενώ μας κόστισε μόλις $35 μαζί με τα μεταφορικά.

Είναι όλα προϊόντα που σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε και όλα εστιάζουν στη λεύκανση και τη λάμψη της επιδερμίδας. Σίγουρα είμαστε πολύ ικανοποιημένες, αν και περιμέναμε και κάποια προϊόντα με λίγο πιο ‘παραμυθένιες’ συσκευασίες, λόγω του θέματος.

Εσένα, αλήθεια, πως σου φάνηκε; Μπορείς να κάνεις κι εσύ τη βόλτα σου στο μαγικό κόσμο του MEMEBOX εδώ.

Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. κι εγώ υπέρμαχος της snow white επιδερμίδας!!! πολύ ωραία προϊόντα περιείχε μέσα!!!να τα χαρείτε και να δούμε και reviews για την αποτελεσματικότητα!!!πολλά φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Εννοείται θα ξεκινήσουμε δοκιμές και εν καιρώ θα μάθετε για όλα! :)

      Διαγραφή
  2. αν και δεν είμαι χιονάτη το ζήλεψα!!!!τέλειοοοο!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, τι ωραία πραγματάκια! Και τι ωραία ιδέα να έχουν κουτάκια Disney! <3
    Να χαρείτε τα νέα σας πράγματα! Φιλάκια, Τζοβάννα και Σοφία
    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design