17.10.14

Introduction to MEMEBOX & Special #37 Wake Up Makeup Unboxing!

Μία από τις αγαπημένες μας beauty συνήθειες είναι σίγουρα τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς. Λίγο η ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα προϊόντα και εταιρείες (που ίσως μόνη σου δεν θα επέλεγες να αγοράσεις), λίγο η αίσθηση της αναμονής και της αγωνίας για το περιεχόμενο-έκπληξη, τα αγαπήσαμε.

Η αλήθεια είναι πως τα συνδρομητικά κουτιά που είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά άλλες φορές μας ενθουσίασαν και άλλες μας απογοήτευσαν. Λίγο αργότερα όμως ανακαλύψαμε το Memebox.

Τι είναι το Μemebox;
  • Είναι ένα Ασιατικό κουτί ομορφιάς από την Κορέα, που δεν έχει όμως την επιλογή μηνιαίας συνδρομής. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει μόνο ένα κουτί για όλους. Υπάρχουν πολλά θεματικά κουτιά από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ποιο θέλεις να αγοράσεις (πχ. κουτί για την καταπολέμηση της λιπαρότητας, κουτί με προϊόντα με βάση το πορτοκάλι, κουτί μακιγιάζ για όσες αγαπούν το ροζ, κλπ.)
  • Το Memebox κάνει σχεδόν διεθνείς αποστολές και μέσα στις χώρες στις οποίες στέλνει κουτιά είναι φυσικά και η δική μας.
  • Κάποια κουτιά είναι έτοιμα για άμεση αποστολή μόλις τα παραγγείλεις κι άλλα τα προπαραγγέλνεις μήνες πριν αρχίσουν οι αποστολές γιατί απλά γίνονται ανάρπαστα. Ένα κουτί που εξαντλείται δεν ξαναβγαίνει πάντα ακριβώς το ίδιο, βγαίνει όμως συχνά σε νέα εκδοχή (πχ. masks edition #1, masks edition #2, κλπ.)
  • Η τιμή των κουτιών δεν είναι σταθερή, αλλά εξαρτάται από το ποιο κουτί θα επιλέξεις και ανάλογα αλλάζει και ο αριθμός των προϊόντων που θα βρεις μέσα. 





Το πρώτο κουτί που επιλέξαμε να δοκιμάσουμε εμείς είναι ένα κουτί μακιγιάζ. Το Special Edition Wake Up Makeup #37 είναι το κουτί για εμάς που τα πρωινά δεν είναι και ο καλύτερος φίλος μας και θα κάναμε τα πάντα έστω και για δέκα λεπτάκια περισσότερο ύπνο.
Υπόσχεται πως με τα προϊόντα που περιέχει θα έχουμε αψεγάδιαστο δέρμα και λαμπερά μάτια, ένα ξεκούραστο πρωινό μακιγιάζ, χωρίς να χρειαζόμαστε ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Δεν ακούγεται πολύ δελεαστικό;



Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα περιεχόμενα του κουτιού μας.



Downy Cheek (No 01, Downy Pink) - Bbia
Είναι ένα cream blush, ένα ρουζάκι δηλαδή σε κρεμώδη μορφή. Είναι σε ροζ απόχρωση και περιέχει πολύ διακριτικό shimmer. Με μία πρώτη δοκιμή δίνει το χρώμα της υγείας στα μάγουλα και είναι ιδανικό για πρωινό μακιγιάζ.


Babyface Young Girl Gel Eyeliner (No 02, Purple Black) - It’s Skin
Είχαμε στη wish list μας να αγοράσουμε ένα μαύρο gel eyeliner κι έτσι όταν το είδαμε ενθουσιαστήκαμε. Με μία προσεκτικότερη ματιά, ενθουσιαστήκαμε ακόμη περισσότερο, γιατί είναι ένα διπλό gel eyeliner. Τα δύο τρίτα του περιεχομένου του είναι μαύρο, αλλά το υπόλοιπο είναι μωβ! Έχει γυαλιστερό τελείωμα και έρχεται σε ξεχωριστό δικό του super βολικό πινελάκι. Πόσο cute συσκευασία!

The Original Soothing Blemish Balm - Royal Nature
Αυτή η BB Cream είναι το ακριβότερο προϊόν που περιείχε το κουτί μας, τα 40 ml του full size προϊόντος κοστίζουν $43 και φυσικά τη λες ακριβούτσικη για BB κρέμα. Με μία γρήγορη ματιά προσέχουμε πως περιέχει πολλά φυσικά συστατικά, όπως καλέντουλα και χαμομήλι. 




Creamy Dual Eye Stick (No 3, Celeb Burgundy) - Shara Shara
Είναι ένα μηχανικό stick με δύο διαφορετικές άκρες. Η μία άκρη είναι μία κεραμιδοπορτοκαλί σκιά με shimmer, πολύ εύκολη στη χρήση και με έντονη απόδοση. Η άλλη άκρη είναι ένα μηχανικό μολύβι ματιών σε μία υπέροχη burgundy απόχρωση. Είναι αρκετά μαλακό και γράφει τέλεια.



Two Color Lip Gloss (No 08, Wine & Nude Peach) - Cheek Room
Είναι το προιόν που μας άφησε περισσότερο αδιάφορες κι αυτό μόνο επειδή δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα τα lip gloss. Είναι λοιπόν ένα lip gloss με διπλό χρώμα, το μισό σε ένα απαλό ροζ και το άλλο μισό σε ένα πιο έντονο. Το συνδυαστικό αποτέλεσμα είναι ένα γλυκό απαλό ροζ τσιχλοφουσκί, που απλά δίνει λίγη ζωντάνια και λάμψη στα χείλη. Όσο για τη συσκευασία απλά δεν έχουμε λόγια.



Glitter Pearl Powder (GL10, Champagne Gold) - Shara Shara
Είναι μία πανέμορφη σαμπανιζέ σκόνη με χρυσούς ιριδισμούς. Έρχεται σε girly συσκευασία που θυμίζει κορσεδάκι και έχει applicator σφουγγαράκι που είναι πολύ πρακτικό για εφαρμογή με ακρίβεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσεις λάμψη στα μάτια, αλλά και ως highlighter

Το κουτί μας λοιπόν περιείχε έξι full size προϊόντα, αλλά και ένα extra επίσης full size bonus προϊόν δώρο.

 The Real Galacto Zero Essence - Cellbydate
Το προϊόν δώρο είναι μία lotion προσώπου με πραγματικά πολλές πολλές δράσεις. Υπόσχεται πως ενυδατώνει, τονώνει, καταπραΰνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Καθώς επίσης και π[ως αναζωογονεί το δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Συνολικά λοιπόν το Memebox Special Wake Up Makeup Edition είχε επτά full size προϊόντα. Κοστίζει $23 και είχε περίπου $7 κόστος μεταφορικών, ενώ με ένα γρήγορο υπολογισμό η αξία των περιεχομένων του είναι κάτι λίγο λιγότερο από $120. Το λες και super καλό deal, δεν συμφωνείς;

Φυσικά, μιας και όλα τα προϊόντα είναι Κορεάτικων εταιρειών και τα πάντα στις συσκευασίες είναι γραμμένα στη γλώσσα τους, μέσα στο κουτί βρήκαμε και μία  βοηθητικότατη καρτέλα με περιγραφές και οδηγίες χρήσης για το κάθε ένα στα Αγγλικά.

Ξεκινάμε λοιπόν τις δοκιμές. Αν σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο review post για κάποιο από τα προϊόντα, άφησέ μας ένα σχόλιο. Μην ξεχάσεις ακόμη να μας πεις πως σου φάνηκε το πρώτο μας κουτί.

αν πάλι θέλεις να κάνεις μία βόλτα στον κόσμο του MEMEBOX, μπορείς να βρεις όλα τα διαθέσιμα κουτιά και να διαλέξεις ποιο σε ενδιαφέρει εδώ. Η ποικιλία είναι απίστευτη και γίνονται συνεχώς νέες προσθήκες.

Μέχρι το επόμενο post


18 σχόλια:

  1. μια χαρά το deal!!!πολύ ωραία όλα!!αλλά επειδή γι'αυτές και τοn τομέα skincare είναι πασίγνωστοι οι Κορεάτες,θα ήθελα review για την BB cream!!!να τα χαρείτε και πολλά φιλάκια!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς περισσότερο τη BB cream ανυπομονούμε να τεστάρουμε! Εννοείται θα έρθει review! Ευχαριστούμε! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο κουτάκι πραγματικά ζηλεύω που δεν το επέλεξα ανάμεσα σε αυτά που έχω παραγγείλει. Η BB Cream φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα για review! Enjoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Αααα! Θέλουμε να δούμε ποια έχεις παραγγείλει κι εσύ!!!

      Διαγραφή
  3. πάρα πολύ ωραία όοολα τα προϊόντα στο κουτί! να τα χαρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το κουτακι!!! Εχω εθιστεί με το Meme box ;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται τέλειο! Αυτό το eyeliner με το διπλό περιεχόμενο είναι πανέξυπνο και φυσικά cute!! Γενικά όλα φαίνονται πολύ ελκυστικά, και ποιοτικά! Αναμένουμε νεότερα λοιπόν, μετά από τις δοκιμές σας. Έχω παραγγείλει και εγώ ένα κουτάκι, αλλά σχεδόν το είχα ξεχάσει με τόσες εβδομάδες αναμονής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως θα έρθει update με κάθε λεπτομέρεια. Ποιο κουτάκι παρήγγειλες;

      Διαγραφή
  6. τρελαθηκα με τις συσκευασιες..τι τελειες.ελπιζω και τα προϊοντα να ειναι το ιδιο καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ομορφα ολα!!! Θελω και εγω να παρω καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πιο value for money κουτάκι που έχουμε βρει ως τώρα! Στο συνιστούμε σίγουρα!

      Διαγραφή
  8. Απίστευτο κουτάκι κορίτσια...Να τα χαρείτε όλα!
    Ξετρελάθηκα με τις συσκευασίες <3
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ενημερωτικό Post!!! Αν θέλεις πέρνα από το Blog μου έχω και εγώ ένα review πάνω στο Memebox... Keep up the good work!!!!
    http://budget-licious.blogspot.gr/2014/11/memebox-nail-shop-1-party-glitters.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design