7.10.14

Hair Emergency? ING Express Kit!

Το φθινόπωρο για τις περισσότερες από εμάς τα μαλλιά μας είναι ένα φλέγον ζήτημα. Μέσα στο καλοκαίρι, βλέπεις, τα εκθέσαμε στον ήλιο, στη θάλασσα και σε διάφορα προϊόντα styling και γενικά τα ταλαιπωρήσαμε αρκετά.


Ήρθε λοιπόν η ώρα να επανορθώσουμε, αλλά ποιος έχει το χρόνο και την όρεξη για μάσκες και θεραπείες που πρέπει να μένουν στα μαλλιά για ώρα; Εννοείται πως αυτά θα έχουν πάντα τη θέση τους στο Κυριακάτικο beaute μας, αλλά οι καθημερινές μας είναι αγώνες δρόμου.



Θα σου δείξουμε λοιπόν τη νέα μας ανακάλυψη. Είναι το Express Kit από την Ιταλική εταιρεία ING. Το βρίκαμε στο Femme-Fatale.gr μόνο στα 3 ευρώ.


Είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών μίας χρήσης και περιέχει τρία διαφορετικά φιαλίδια. Το πρώτο είναι ένα όξινο σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά και το χρησιμοποιείς όπως ακριβώς το συνηθισμένο σαμπουάν σου. Το δεύτερο φιαλίδιο είναι ένα έλαιο για αφυδατωμένα μαλλιά και το τρίτο είναι το activator. Ανακατεύεις τα δύο τελευταία και εφαρμόζεις το μείγμα σε νωπά μαλλιά. Το αφήνεις για 2-3 λεπτά και ξεβγάζεις.


Τα βασικά συστατικά του είναι κερατίνη, κύτταρα από μίσχο φυτού και πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ η κερατίνη θρέφει σε βάθος και προστατεύει. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτη ενυδάτωση και απαλά, λαμπερά μαλλιά εύκολα και γρήγορα. Τι περισσότερο να ζητήσουμε;

Μέχρι το επόμενο post


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design