14.6.14

Our Real Techniques Brush Collection!

Ένα από τα πράγματα που μάθαμε όσο καιρό ασχολούμαστε με το μακιγιάζ είναι ότι δεν γίνεται να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα - τουλάχιστον όχι εύκολα και γρήγορα - χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία.

Τα αγαπημένα μας εργαλεία λοιπόν είναι τα πινέλα μας. Η συλλογή μας δεν είναι μεγάλη, μας καλύπτει όμως απόλυτα για τις ανάγκες του καθημερινού μας μακιγιάζ. Και σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα πινέλα των Real techniques που έχουμε στο boudoir μας και είναι συνήθως η πρώτη μας επιλογή.


Είναι φτιαγμένα από συνθετική τρίχα και έχουν ελαφριές λαβές από αλουμίνιο. Plus είναι 100% cruelty free.



Your Base/Flawless Core Collection
Είναι ένα set με τέσσερα βασικά πινέλα για το πρόσωπο.

Buffing Brush
Ιδανικό για να σετάρεις το μακιγιάζ σου με πούδρα. Εμείς συχνά το χρησιμοποιούμε όμως και για να εφαρμόσουμε το ρουζ.

Contour Brush
Τέλειο για να κάνει τα κοψίματα παιχνιδάκι τώρα το καλοκαίρι.

Pointed Foundation Brush
Θεωρητικά είναι ένα πινέλο για το υγρό foundation , αλλά μας φάνηκε πολύ μικρό και δεν μας βόλεψε καθόλου έτσι. Το χρησιμοποιούμε όμως για κοψίματα στα πλαϊνά της μύτης.

Detailer Brush
Είναι τοσοδούλι, αλλά έχει διπλή χρήση. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αν εφαρμόσεις concealer τοπικά και να καλύψεις σπυράκια ή σημαδάκια, αλλά και για να εφαρμόσεις με ακρίβεια τα έντονα κραγιόν σου.

Your Eyes/ Enhanced Starter Set
Είναι ένα set με πέντε πινέλα για τα μάτια.

Deluxe Crease Brush
Αν έπρεπε αν διαλέξουμε μόνο ένα αγαπημένο μας Real Techniques πινέλο, σίγουρα θα ήταν αυτό. Έχει το τέλειο μέγεθος και την τέλεια πυκνότητα για εύκολο blending στην κόγχη.

Base Shadow Brush
Εφαρμόζει γρήγορα τη σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού. Δουλεύεται πολύ καλά και με υγρές  ή σε μορφή gel σκιές.

Brow Brush
Ίσως είναι το πινέλο που χρησιμοποιούμε λιγότερο από όλα γιατί τις περισσότερες φορές προτιμάμε μολύβι για αν γεμίζουμε τα φρύδια μας.

Pixel-Point Eyeliner Brush
Εμάς μας φαίνεται λιγάκι παχύ για πινέλο eyeliner και άλλωστε το μόνο eyeliner που χρησιμοποιούμε είναι το υγρό. Γι’αυτό του βρήκαμε άλλη χρήση! Μας βολεύει πολύ για να εφαρμόζουμε τη σκιά στο κάτω βλέφαρο.

Accent Brush
Δεν είμαστε σίγουρες ποια είναι η αρχική του χρήση. Εμείς πάντως το χρησιμοποιούμε με δύο τρόπους, για να εφαρμόζουμε λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού, αλλά και για να ‘μουτζουρώνουμε’ το μολύβι για ένα λιγότερο σκληρό αποτέλεσμα.

Stippling Brush
Είναι ένα από τα αγαπημένα μας πινέλα για foundation γιατί το τελείωμα που δίνει είναι υπέροχα φυσικό και ανάλαφρο. Δυστυχώς το πρώτο μας stippling πινέλο καταστράφηκε (ξεκόλλησαν όλες οι τριχούλες του), αλλά το αποτέλεσμα που δίνει μας άρεσε τόσο που το αγοράσαμε ξανά. 

Γενικά, μετά από περίπου ένα χρόνο χρήσης και αμέτρητα πλυσίματα, μπορούμε να πούμε (με εξαίρεση την ατυχία με το stippling brush) πως είμαστε πραγματικά πολύ ικανοποιημένες και η σχέση ποιότητας και τιμής είναι εξαιρετική.

Όλα τα Real Techniques πινέλα μας τα αγοράσαμε από το iHerb. Τα sets κοστίζουν 13,30 και το stippling brush 7,40 ευρώ. Το site έχει έξοδα μεταφορικών περίπου 3 ευρώ.

Εσύ αλήθεια πόσο αγαπάς τα πινέλα σου; Αν έπρεπε να επιλέξεις μόνο ένα, ποιο θα διάλεγες;

Μέχρι το επόμενο post


6 σχόλια:

  1. ακριβως τα ιδια πινελακια χρησιμοποιω καθημερινα κι εγω!δεν εχουν παθει τιιποτα απολυτως(τα πλενω 2φορες την εβδομαδα) και με εχουν διευκολυνει!τα αγαπω!αν επρεπε να διαλεξω μονο ενα τοτε θα διαλεγα,το face expert brush!!πολυ ομορφο ποστακι κοριτσια!!καλο σουκουυ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ ελπιζω συντομα να αποκτησω το σετ για το προσωπο! πολύ ωραίο ποστ κορίτσια!
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design