16.6.14

Anatomicals Skin Care - It’s a Review!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για μία καινούρια για εμάς εταιρεία προϊόντων περιποίησης. Η Anatomicals είχε την καλοσύνη να μας στείλει κάποια προϊόντα της για να τα δοκιμάσουμε και να τα γνωρίσουμε και ήρθε η ώρα να σου πούμε την ειλικρινέστατη γνώμη μας.



Το πρώτο πράγμα που προσέχεις στα προϊόντα της Anatomicals είναι οι συσκευασίες τους. Είναι λιτές, αλλά σε έντονα χρώματα που σε προϊδεάζουν πολύ θετικά και τα ονόματα των προϊόντων δεν είναι απλά ονόματα, αλλά αστεία και πρωτότυπα slogans! Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι λιγότερο, αν σκεφτείς ότι το βασικό moto της εταιρείας είναι η φράση ‘We only want you for your body’!

Πάμε λοιπόν αν σου δείξουμε τι δοκιμάσαμε!

No Old Bags Allowed - Eye Gel
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και αυτό το gel ματιών υπόσχεται να διώξει τόσο τους μαύρους κύκλους όσο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου.
Περιέχει άρνικα (ένα συστατικό που βρίσκεται στις μαργαρίτες) και εκχύλισμα από άνθη πορτοκαλιάς.
Εμείς το βάλαμε στο ψυγείο μας και χρησιμοποιούμε μία μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια το πρωί όταν το προηγούμενο βράδυ μας έχει αφήσει κουρασμένες.
Απορροφάται αμέσως και δεν είναι καθόλου λιπαρό. Η αίσθηση του κρύου gel είναι τέλεια!
Δεν κάνει μαγικά με τους μαύρους κύκλους, αλλά ανακουφίζει άμεσα τα πρηξηματάκια και αφήνει την περιοχή κάτω από τα μάτια εμφανώς πιο ξεκούραστη και φωτεινή.
Τιμή: 5,50 ευρώ

Farewell the Scarlet Pimplehell - Deep Cleansing Mud Mask
Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις αυτή τη μάσκα λάσπης.
Χρειάζεται να μείνει στο πρόσωπό σου για περίπου 15’ μετά την εφαρμογή και η ποσότητα σε ένα φακελάκι είναι αρκετή για δύο χρήσεις.
Μόλις την αφαιρέσεις, νιώθεις το δέρμα σου ανανεωμένο και πιο λαμπερό. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ελέγχει τη λιπαρότητα. Plus, λειτουργεί και ενάντια στα ενοχλητικά σπυράκια.
Τιμή: 2,50 ευρώ

Zap! Zap! Zap! Gets that Chap - Day and Night Spot Stick
Είναι ένα προϊόν που υπόσχεται να σε βοηθήσει εξαφανίζοντας τα σπυράκια.
Βασικά συστατικά του είναι το έλαιο τεϊόδεντρου και η αμαμελίδα. Η μυρωδιά του τεϊόδεντρου κυριαρχεί.
Χρησιμοποιείται τοπικά και περιέχει δύο διαφορετικά προϊόντα, ένα για να το χρησιμοποιείς τη μέρα και ένα για τη νύχτα. Η συσκευασία του μοιάζει με lip gloss με δύο απλικατέρς. Το προϊόν ημέρας είναι διάφανο, ενώ το προϊόν νύχτας είναι λευκό και μυρίζει λίγο εντονότερα.
Αρχικά απογοητευτήκαμε γιατί τα δοκιμάσαμε σε κάποιο σπυράκι που είχαμε ήδη καιρό και δεν είδαμε καμία διαφορά. Ετοιμαζόμασταν λοιπόν για ένα αρνητικό review.
Ένα πρωί όμως ξυπνήσαμε με ένα νεοεμφανιζόμενο ενοχλητικό σπυράκι και σκεφτήκαμε να δώσουμε στο προϊόν μία ακόμη ευκαιρία. Και αυτή τη φορά λειτούργησε τέλεια! Το σπυράκι είχε ξεραθεί το επόμενο κιόλας βράδυ και σιγά σιγά εξαφανίστηκε. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως το zap! zap! zap! κάνει τα μαγικά του μόνο αν προλάβεις το σπυράκι στην αρχή.
Τιμή: 4,50 ευρώ

Μας ενθουσιάζει τόσο πολύ να ανακαλύπτουμε και να δοκιμάζουμε νέες εταιρείες. Όταν μάλιστα ταιριάζουν στο δέρμα μας και είναι και οικονομικά, τι περισσότερο να ζητήσουμε;

Ρίξε μια ματιά στο site της εταιρείας εδώ. Σίγουρα θα το βρεις διασκεδαστικό.

Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. Πόσο ωραίες είναι οι συσκευασίες!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι συσκευασίες είναι υπέροχες!
    Και φαίνονται και πολύ οικονομικά!
    Θα ρίξω μια ματιά!
    Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν πολυ ενδιαφερον αυτα τα προιοντα ...σιγουρα θα τα ψαξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design