12.3.14

Νέα προϊόντα από το Femme Fatale - Ώρα για συστάσεις!

Η πρώτη γνωριμία μας με τις εταιρείες ING και Kueshi έγινε πριν από αρκετό καιρό μέσα από Femme Fatale που έχει πάντα μια λύση για τα beauty προβληματάκια μας.




Τώρα ήρθε λοιπόν να σου συστήσουμε τρία νέα προϊόντα που μας άρεσαν πολύ.

Hand Cream - ING
Μία αρκετά ενυδατική και θρεπτική κρέμα χεριών που απορροφάται σχεδόν αμέσως χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Περιέχει αλόη, jojoba, βιταμίνη Ε και γλυκόριζα για την πρόληψη των σημαδιών του γήρατος στα χέρια. Θέλουν και τα χέρια μας τη δική τους ειδική φροντίδα!

10in1 Multiaction Spray - ING
Ένα προϊόν για τα μαλλιά που όπως λέει το όνομά του είναι πολλά σε ένα, καθώς κάθε συστατικό του προσφέρει κάτι διαφορετικό στα μαλλιά μας.

Περιέχει λοιπόν έλαιο argan (κατά του φριζαρίσματος), έλαιο macadamia (για επανόρθωση στα αφυδατωμένα μαλλιά), εκχύλισμα μεταξιού (για λάμψη), λιναρόσπορο (για πρόληψη ψαλίδας), αμινοξέα κερατίνης (για ενδυνάμωση), φύκια (για όγκο), ενεργό X-HP (για προστασία από τη θερμότητα), ενεργό MFP (για διατήρηση του styling), φίλτρα UV (για αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση) και σπόρο σιταριού (για θρέψη).

Plus έχει απίθανο φρουτένιο άρωμα! Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς έχουμε εντυπωσιαστεί! Η πρώτη εντύπωση είναι ότι αφήνει τα μαλλιά μας πιο απαλά και λαμπερά, αλλά ανυπομονούμε να δούμε και τα αποτελέσματα περισσότερων χρήσεων.


 Chocolate Powder Mask - Kueshi
Ναι! Ναι! Μάσκα προσώπου ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Είναι μία αναζωογονητική μάσκα με επανορθωτική και συσφικτική δράσει. Είναι σε μορφή σκόνης. Πρέπει λοιπόν να την αναμίξεις με νερό και η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Χρειάζεται 10-15 λεπτά για να δράση και είναι peel-off. Αφήνει την επιδερμίδα φανερά ανανεωμένη και λαμπερή. 

Αυτά τα προϊόντα έχουμε βάλει εμείς σε διαδικασία δοκιμής αυτή την περίοδο. Πως σου φαίνονται; Θα τα δοκίμαζες; Έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο;

Αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες, ρίξε μια ματιά στη σελίδα του FemmeFatale στο Facebook, αλλά και στο www.femme-fatale.gr. Σίγουρα πολλά ακόμη προϊόντα θα τραβήξουν την προσοχή σου.

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. υπέροχα όλα! και η συσκευασια απο το προιον για τα μαλλια ειναι πολυ ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μωβ ΙΝG για τα μαλλιά το έχω και είναι καταπληκτικό και μοσχοβολάει!!!...η μάσκα φαίνεται καταπληκτική ...σοκολάτα!!!φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design