1.3.14

Empties - February 2014!

Ναι! Ναι! Ήρθε η ώρα για άλλο ένα empties post! Η ώρα αν σου δείξουμε τα προϊόντα που τελειώσαμε μέσα στο Φεβρουάριο. Για αν είμαστε ειλικρινείς, το Φεβρουάριο δεν τον πολυσυμπαθούμε σαν μήνα (χωρίς αιτία κι αφορμή βέβαια :P) κι έτσι δεν λυπόμαστε και πολύ που τελείωσε. 



Πάμε λοιπόν να δούμε ένα ένα όλα όσα χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους!




Reflection Shampoo - Jean Iver
Ένα σαμπουάν από τη Jean Iver που απευθύνεται σε λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και υπόσχεται λάμψη και ανάπλαση. Περιέχει λάδι argan και φυτοκερατίνη. Εμάς μας άρεσε πολύ το ουδέτερο ευχάριστο άρωμά του, αλλά και το αποτέλεσμα του στα μαλλιά μας. Μπορείς να βρεις αναλυτικότερο review γι’αυτό, αλλά και άλλα προϊόντα από τη Jean Iver εδώ.













Magic - Natural Shower Gel - Aromacare
Αφροντούς από την Aromacare σου έχουμε σίγουρα ξαναδείξει σe παλιότερα empties. To συγκεκριμένο περιέχει εκχυλίσματα Ylang-Ylang και Lily. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, αλλά δεν μπορούμε αν πούμε ότι ξετρελαθήκαμε με το άρωμά του. Μάλλον μας φάνηκε κάπως βαρύ. 







Αφρίζον Νερό Καθαρισμού - Ideal Fresh - Loreal
Όχι ένα, αλλά δύο νεράκια καθαρισμού τελειώσαμε αυτό το μήνα, για την ακρίβεια, ένα η κάθε μία. Έχουμε ήδη γράψει αναλυτικό συγκριτικό review του που μπορείς να το βρεις εδώ. Θα σου πω μόνο πως γι’αυτό το προϊόν είχαμε μία μικρή διαφωνία. Εμένα με έτσουζε πολύ στα μάτια ενώ τη Γωγώ καθόλου. Είναι λίγο παράξενο γιατί γενικά δεν έχω κάποια ευαισθησία. Πέρα από αυτό το χρησιμοποίησα ως ντεμακιγιάζ-καθαριστικό προσώπου και μου άρεσε αρκετά. 





Body Soufflé - Irresistibly Smooth - Nivea
Λίγο πιο παχύρευστο από body lotion αλλά πιο λεπτόρευστο από body butter, το body soufflé της Nivea το αγαπήσαμε. Απορροφάται εύκολα και είναι super ενυδατικό. Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και το άρωμά του είναι διακριτικό και χαλαρωτικό. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.







Sensodyne - Extra Fresh
Είναι μία οδοντόκρεμα που προσφέρει δροσερή αναπνοή και είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δόντια. Μάλλον μας πέρασε λιγάκι αδιάφορη και είμαστε ακόμη στην αναζήτηση αγαπημένης οδοντόκρεμας. 












Extra Delicate - Powder Fresh - Neutro Roberts
Δεν θα σου πούμε πολλά γιατί είναι μάλλον η χιλιοστή φορά που σου το δείχνουμε. Είναι ένα από τα δυο-τρία αποσμητικά στα οποία επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Αγαπάμε το πουδρένιο άρωμά του και μας αρέσει πολύ που δεν περιέχει οινόπνευμα. 









Goodbye Damage - Split Ends Serum - Fructis
Ο ορός μαλλιών goodbye Damage από τη Fructis δεν κάνει τα θαύματα που υπόσχεται, παρόλα αυτά εμείς τον αγαπήσαμε για αυτά που όντως κάνει και τον έχουμε ήδη αγοράσει ξανά. Είναι το καλύτερο προϊόν της σειράς (της οποίας ολοκληρωμένο review βρίσκεις εδώ). Έχει υπέροχο φρουτένιο άρωμα και πολύ ελαφριά σύσταση. Και φυσικά αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. 







Body Scrub - Mango/Peach - Fruits of the World
Ένα απολεπιστικό σώματος από μία εταιρεία που βασικά δεν γνωρίζουμε. Ήταν μέρος ενός set δώρου που μας έκαναν πριν από αρκετό καιρό. Έχει ευχάριστο άρωμα ροδάκινο/μάνγκο και πολύ πολύ μικρούς κόκκους. Θα προτιμούσαμε λιγάκι πιο έντονη απολέπιση.







Aim White Now
στην αναζήτηση αγαπημένης οδοντόκρεμας δοκιμάσαμε και την Aim White Now. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μετά από αρκετές χρήσεις όντως παρατηρήσαμε μία μικρή διαφορά στο χρώμα των δοντιών μας. Αν και η γεύση της είναι ευχάριστη, θα τη θέλαμε λιγότερο έντονη.











Vitamin C 10% - Chronoderm - Castalia
Ένας πρωτοποριακά σχεδιασμένος ορός με μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από την Castalia. Μας άρεσε σίγουρα πολύ και είδαμε την επιδερμίδα μας αρκετά πιο λαμπερή από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Αν σ’ενδιαφέρει, θα βρεις λεπτομερέστερο review εδώ.









Sleek Cure - Deep Treatment Mask - HC Prestige
Την χρησιμοποιήσαμε στα πλαίσια μίας ισιωτικής θεραπείας με κερατίνη που κάναμε στο κομμωτήριο, η οποία ολοκληρώνεται και λειτουργεί μόνο με τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων. Σε γενικές γραμμές δεν ξετρελαθήκαμε ούτε από τη θεραπεία ούτε από τη μάσκα. Έχει ονειρεμένο άρωμα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Η υφή της όμως είναι πολύ βαριά για τα δικά μας λιπαρά μαλλιά και σίγουρα έχουμε βρει προϊόντα αντίστοιχης αποτελεσματικότητας σε πολύ καλύτερη τιμή. 


Σαπούνι - Musk - Aromatics - Papoutsanis
Σίγουρα ξέρεις πόσο αγαπάμε τα αφρόλουτρα από τη σειρά Aromatics. Εεεε, τα σαπούνια τα αγαπάμε ακόμη περισσότερο και δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Αγαπημένο από τα αγαπημένα το Musk με βανίλια Μαδαγασκάρης, απαλό, ενυδατικό και μυρωδάτο.









Phytobaume Hydration - Conditioner - Phyto
Ένα conditioner για κανονικά μαλλιά από τη Phyto. Μας άρεσε πολύ το άρωμά του που μας θύμισε καρύδα. Όσο για τα αποτελέσματα στα μαλλιά μας; Μας άρεσαν κι αυτά. Άφησε τα μαλλιά μας λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Θα το αγοράσουμε ξανά, μάλλον αν το βρούμε σε προσφορά. 






Αυτά είναι τα προϊόντα που τελειώσαμε εμείς το μήνα που πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε;

Μέχρι το επόμενο post


12 σχόλια:

  1. Αγαπώ πολύ jean iver,phyto,castalia,aim,sensodyne και φυσικά παπουτσάνη τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει, πολύ ενδιαφέροντα όσα μας γράφετε καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλό Μήνα κορίτσια!!!!!!!!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω το ενυδατικό από nivea!!!!!! :)
    Tέλειο το σαπουνάκι απο Παπουτσάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα! Η κρέμα της nivea είναι τέλεια για βραδινή περιποίηση!

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα κορίτσια !!!! Αχ και εγω αυτήν την οδοντοκρεμα ακομα την αναζητάω !!! Και όσες παίρνω τωρα τελευταια με απογοητεύουν !!!! Η κρέμα της Νιβεα ειναι αγαπημένη !!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελω πολυ να δοκιμασω το shapoo Jean Iver !!

    Novembre Beaute by Natassa S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοριτσια το αποσμητικο που μπορω να το βρω; τελευταια εχω παρουσιασει αλεργια στα περισσοτερα του εμποριου και ψαχνω ακομα κατι καλο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρίσκουμε παντού. Εμείς τελευταία φορά το πήραμε από hondos. Αν έχεις αλλεργίες, ίσως θ σε βοηθούσε να δοκίμαζες κάποιο αποσμητικό κρύσταλλο από iHerb. Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Πω πω πόσα πραγματάκια!
    Σχετικά με το τσούξιμο στα μάτια, έχω κι εγώ θέμα και αναρωτιόμουν ποιο μπορεί να είναι αυτό το συστατικό που τα ερεθίζει, να μπορούσα να το ανακαλύψω για να αποφεύγω προϊόντα που το περιέχουν..
    Το scrub mango μου θύμισε καλοκαίρι! Το Nivea τι άρωμα είχε; Σαν αμύγδαλο; Βανίλια; Μου αρέσει που ψάχνετε την τέλεια οδοντόκρεμα, γιατί είναι σημαντικό!
    Φιλάκια κορίτσιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά πραγματάκια τελειώσατε! Τώρα που το σκέφτομαι πάντα πολλά πραγματάκια τελειώνετε! χαχαχα Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά θα ήθελα το σαπούνι του Παπουτσάνη μιας και το αφρόλουτρο το λάτρεψα! Μπορείτε να το δείτε άλλωστε και στα αγαπημένα του Φεβρουαρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design