11.2.14

Chronoderm από την Castalia - Σύμμαχος στη Μάχη με το Χρόνο!

Κρατάς μυστικό; ‘Πάτησα τα 30.’ Και ναι, μπορώ να το πω και να μην είναι μόνο λέξεις: Είμαι συμφιλιωμένη με την καινούρια δεκαετία στην ηλικία μου και όλα όσα αυτή φέρνει μαζί της. Μάλλον γιατί τα 30 με βρήκαν ακριβώς εκεί που ήθελα να με βρουν κι αυτό κάνει τη συμφιλίωση ευκολότερη.


Δεν θα αμφισβητήσω όμως τη γενική ιδέα πως κάποια γενέθλια σε βαραίνουν περισσότερο από άλλα και τα 30στά ανήκουν σίγουρα σ’αυτή την κατηγορία. Ακόμη κι αν έχεις λύσει κάθε είδους ‘υπαρξιακό’ και δεν σε βασανίζουν βαθύτερα ερωτήματα, γυναίκες είμαστε και αργά ή γρήγορα η συνειδητοποίηση των 30 φέρνει την πρώτη μικρή ανησυχία για τις πρώτες ρυτίδες.



Και τι κάνει η σωστή beauty blogger για να μην γίνει η ανησυχία πανικός; Το ψάχνει λίγο νωρίτερα και έρχεται αντιμέτωπη με τα 30 χρόνια της προετοιμασμένη και ετοιμοπόλεμη. Βρήκα λοιπόν τους καλύτερους σύμμαχους στη σειρά Chronoderm της Castalia και φυσικά θα τους μοιραστώ μαζί σου.

 Chronoderm - Vitamine C 10%
Είναι ένα καινοτόμο προϊόν αντιγηραντικής φροντίδας που αποτελείται από 10% καθαρή και σταθερή βιταμίνη C.
Η ‘μαγική’ βιταμίνη C:
- Αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό.
- Μειώνει το βάθος των ρυτίδων και τις κηλίδες γήρανσης.
- Λευκαίνει την επιδερμίδα.
- Ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου.
- Προσδίδει στην επιδερμίδα ομαλότερη και απαλότερη υφή.

Σίγουρα θυμάσαι όμως τη μαμά σου αν σου στύβει φρέσκα πορτοκάλια και να σου γκρινιάζει να πιεις το χυμό αμέσως γιατί (χαρακτηριστική φράση της δικής μας μαμάς) «αλλιώς φεύγουν οι βιταμίνες!» Κι όμως κάτι ξέρει η μαμά!
Η καθαρή βιταμίνη C είναι ασταθής στον αέρα, την υγρασία, τη ζέστη, το οξυγόνο και οξειδώνεται εύκολα σε βιολογικά μη ενεργά στοιχεία που δεν μας προσφέρουν τίποτα.

Έτσι η Castalia πρωτοπορεί δημιουργώντας μία συσκευασία που περιέχουν δύο ξεχωριστά μέρη. Στο καπάκι αποθηκεύεται με ασφάλεια σε μορφή σκόνης η σταθερή βιταμίνη C και στο φιαλίδιο υπάρχει ο ορός που απαιτείται για την ενεργοποίησή της.


Εσύ λοιπόν αρκεί:
1. να περιστρέψεις το καπάκι απελευθερώνοντας τη σκόνη και
2. να ανακινήσεις καλά για να αναμειχθεί με το υγρό
και έχεις έτοιμο το δικό σου ‘φρεσκοστυμμένο’ ορό βιταμίνης C κάθε μέρα!

Η εμπειρία μας: Βρήκαμε την ιδέα πανέξυπνη και το προϊόν πραγματικά αποδοτικό, ενώ ταυτόχρονα η υφή του είναι πολύ ελαφριά. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις το πρόσωπό μας ήταν εμφανώς πιο λαμπερό, ενυδατωμένο και δροσερό. 

Chronoderm - Active 5 Serum
Μάλλον ως τώρα έχεις καταλάβει την αδυναμία μας στους ορούς. Ένας ακόμη ορός λοιπόν. Ο Active 5 με πέντε ενεργά συστατικά δρα σε πέντε λειτουργίες νεότητας της επιδερμίδας: κυτταρική ανανέωση, θρέψη, οξυγόνωση, ενυδάτωση, προστασία.
Υπόσχεται μείωση των ρυτίδων, λείανση της επιδερμίδας, αύξηση της σφριγηλότητας, ενίσχυση της ενυδάτωσης και βελτίωση της χρωματικής ομοιομορφίας. 

Η εμπειρία μας: Έχει λεπτή, ελαφριά υφή και είναι πολύ ενυδατικός. Μετά από περίπου ένα μήνα προληπτικής χρήσης η επιδερμίδα μας είναι σίγουρα πιο ελαστική, λεία και λαμπερή.



Για πες, beauty, εσένα πόσο σε τρομάζει το πέρασμα του χρόνου; Ποιο προϊόν θεωρείς τον πολυτιμότερό σου σύμμαχο;

Μέχρι το επόμενο post








2 σχόλια:

  1. Ο ορός φαίνεται πράγματι καινοτόμος. Και θα το εξέταζα και εγώ να τον δοκιμάσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Τί 25 τί 30..
    Ελπίζω πάντως μαζί με τον ορό να χρησιμοποιείς και μια καλή ενυδατική με δείκτη προστασίας κοντά στο 30 ή αντιηλιακό καθημερινά, χειμώνα-καλοκαίρι, με συννεφιά ή και με ήλιο, γιατί η βιταμίνη C είναι διαβόητη για τη φωτοευαισθησία που προκαλεί (δυσχρωμίες, πανάδες και στίγματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καινοτομικός και αποτελεσματικός. Τον χρησιμοποιώ μόνο βράδυ πριν τον ύπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design