29.1.14

Wet n’ Wild, Mega Last Matte Lip Color

Μάλλον μας έχεις μάθει ως τώρα, θα ξέρεις λοιπόν πως έχουμε μία αδυναμία στα κραγιόν και μία ακόμη μεγαλύτερη αδυναμία στις matte αποχρώσεις τους. Παρατηρήσαμε λοιπόν πως τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο καθημερινό μας μακιγιάζ, επιλέγαμε αυτόματα κάποιο από τα long lasting matte κραγιόν από τη Wet nWild. Αποφασίσαμε λοιπόν σήμερα να σου τα δείξουμε.




Η σειρά έχει περισσότερες από 25 απίθανες αποχρώσεις από τις οποίες εμείς έχουμε προς το παρόν μόνο τέσσερις, αλλά πολλές πολλές ακόμη στη wish list μας. Σίγουρα λοιπόν θα βρεις την ιδανική για σένα απόχρωση. Εμείς λοιπόν έχουμε τις παρακάτω.





Έχουν matte τελείωμα χωρίς όμως να τα αισθάνεσαι στεγνά ή ξηρά στα χείλη.
Έχουν τρομερή απόδοση χρώματος και είναι πολύ πολύ σταθερά ακόμη κι αν πιεις ή φας κάτι κατά τη διάρκεια της μέρας. Εμείς τα τεστάραμε στη δουλειά και έμειναν στη θέση τους για περίπου 7 ώρες (μετά απλά αποφασίσαμε να τα αφαιρέσουμε).


Η τιμή τους έχει πολλές διακυμάνσεις ανάλογα από το από πού θα τα προμηθευτείς και δυστυχώς δεν θα τα βρεις πολύ εύκολα παντού. Ενδεικτικά εμείς τα έχουμε βρει στα καταστήματα Femme Fatale και BeautyTown, στο online shop Skouras Cosmetics (που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Wet nWild στην Ελλάδα), αλλά και στο Beauty Joint (αν είσαι fan των online αγορών από το εξωτερικό).


Τα αγαπάμε και φυσικά έχουμε βαλθεί να τα αποκτήσουμε όλα!
Εσύ τα έχεις δοκιμάσει;

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Τελεια αναρτηση, και εγω λατρευω τα ματ κραγιον! Τι υπεροχες αποχρωσεις και ειδικα η sugar plum fairy αλλα και η just peachy την ερωτευτηκα! Κριμα να μην εχει εδω στην Θεσσαλονικη να τα βρουμε απο κοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην Αθήνα από κοντά είναι λιγάκι δυσεύρετα. Τουλάχιστον έχουμε την επιλογή να τα βρίσκουμε online. Ευχαριστούμε! :)

      Διαγραφή
  2. Tα αγαπω!! Δεν μπορεισ ποτε να εχεισ αρκετα! Ειναι τοοοοοσο καλα και σε συγκριση και με την τιμη!! Εχω το just peachy μολις παρηγγειλα το Sugar plum fairy και το mauve outta here!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχετε επιλέξει υπέροχα χρώματα! εγώ ακόμα δεν έχω κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφα, το sugar plum θα ήθελα πολύ να μπει στη συλλογή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design