7.1.14

Jean Iver Hair Products and More... - Time for a Review

Πριν από περίπου ένα μήνα παραλάβαμε ένα κουτάκι από την Aromca Cosmetics με προϊόντα Jean Iver για τα μαλλιά και Elegant Touch για τα νύχια. Κάποια από αυτά τα είχαμε ήδη δοκιμάσει και βάλει στις λίστες των αγαπημένων μας και άλλα τα δοκιμάσαμε αυτό το μήνα για πρώτη φορά. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να τα δείξουμε και σε σένα.






Silver Glow Shampoo
Εγώ (Τζένη) υπήρξα ξανθιά τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα και το ξανθό που αγάπησα ιδιαίτερα ήταν φυσικά η πλατίνα. Το Silver Shampoo της Jean Iver λοιπόν ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Εξουδετερώνει την ανεπιθύμητη ‘κιτρινίλα’ και χαρίζει φυσική ασημένια λάμψη στα ξανθά μαλλιά.  Αν αγαπάς τα πλατινέ μαλλιά σου σίγουρα θα το λατρέψεις!










Reflection Shampoo
Τώρα τα φυσικά καστανά μαλλιά μας έχουνε ενοχλητικότατα λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες. χρειάζονται λοιπόν καθημερινή φροντίδα και συχνά καθημερινό λούσιμο. Ναι, το ξέρουμε πως αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Το Perfection Shampoo όμως είναι κατάλληλο για εύθραυστα και λεπτά μαλλιά. Περιέχει λάδι argan και φυτοκερατίνη και προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη. Αφήνει σίγουρα τα μαλλιά μας ορατά πιο υγιή.





Hair Spray - Extra Hold
Λακ χτενίσματος για δυνατό κράτημα που διαρκεί. Εμάς είναι η επιλογή μας εδώ και χρόνια. Δεν είναι η λακ που ψάχνεις αν θέλεις απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι όμως αυτή που πρέπει να χρησιμοποιήσεις όταν θέλεις να είσαι σίγουρη πως το χτένισμά σου θα μείνει στη θέση του για ώρες και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για μία τριχούλα. Extra points γιατί η συσκευασία της είναι απλά τεράστια. 










Beat the Heat - Thermal Protective Spray
Είναι ένα spray που προσφέρει προστασία από τη θερμότητα μέχρι και 220° C. Επίσης περιέχει συμπύκνωμα φρούτων που χαρίζει λάμψη, ζωντάνια και απαλότητα στην τρίχα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και μυρίζει ‘κομμωτήριο’. Η αλήθεια είναι πως είμαστε λιγάκι απογοητευμένες από το προηγούμενο προϊόν θερμοπροστασίας  που χρησιμοποιούσαμε και το Beat the Heat το αντικατέστησε εύκολα και αποτελεσματικά.









Hair Play - Clay Crème Soufflé
Πηλός διαμόρφωσης μαλλιών για matte αποτέλεσμα, ιδανικός για ατημέλητο look. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε πηλό στο styling των μαλλιών μας. Οι άντρες της οικογένειας όμως τον εκτίμησαν ιδιαίτερα. 










Envy Wraps - Leopard Pinks
Είναι αυτοκόλλητα για τα νύχια σε υπέροχο ροζ leopard σχέδιο. Δυστυχώς όμως, αν και μας άρεσε πολύ το extreme girly σχεδιάκι, τελικά δεν μας ξετρέλαναν σαν προϊόν. δεν έχουμε παρόμοια εμπειρία και έτσι δυσκολευτήκαμε λιγάκι στην εφαρμογή και τελικά δεν κράτησαν στα νύχια μας όσο περιμέναμε. Σε μία-δυο μέρες άρχισαν να φουσκώνουν και να ξεφλουδίζουν. Ίσως βέβαια εσύ τα καταφέρεις καλύτερα.









Polished Nails - Red 318
Τα νύχια σου είναι κοντά και σε όχι και τόσο καλή κατάσταση και εσύ χρειάζεσαι ένα εντυπωσιακό και περιποιημένο μανικιούρ εδώ και τώρα; Χμμμ… Αυτά τα tips από την Elegant Touch ίσως είναι η λύση που ψάχνεις. Είναι αρκετά εύκολα στην τοποθέτηση και τα κόκκινα που δοκιμάσαμε εμείς είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. 







Katy Perry Lashes - Eylure
Για το τέλος αφήσαμε το super αγαπημένο μας προϊόν! Ψεύτικες βλεφαρίδες από την Eylure εμπνευσμένες από την Katy Perry. Είναι ένα σετ ολόκληρων βλεφαρίδων που δίνει φυσικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα αρκετό όγκο για να μετατρέψει τις βλεφαρίδες σου από απλά καλές σε υπέροχες! Με το κατάλληλο ντεμακιγιάζ μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πολλές φορές για πολλά εντυπωσιακά looks

Αυτή είναι η δική μας προσωπική άποψη για τα προϊόντα που δοκιμάσαμε. Σίγουρα κάποια από αυτά κέρδισαν ήδη μία θέση στην καθημερινότητά μας. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά και αν ναι, πως σου φάνηκε; Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο σου hair product;

Μέχρι το επόμενο post

5 σχόλια:

  1. Για το σαμπουάν και τη λακ έχω ακούσει πράγματι τα καλύτερα!
    Φιλιά πολλά καλή χρονιά με υγεία κορίτσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σαμπουάν που διώχνει την κιτρινίλα είναι πολύ καλό όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τη λακ θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή σίγουρα!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά αλλά παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει μια μάσκα μαλλιών από την Jean Iver και μου άρεσε πολύ!! Το beat the heat φαίνεται πολύ καλό!!
    http://staceysbeautylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design