14.12.13

L'oreal Ideal Soft : Η μάχη των νερών

Σε αυτό το post θα σου μιλήσουμε για δύο προϊόντα για τα οποία έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορες γνώμες. Το νερό Micellaire και το αφρίζον νερό καθαρισμού της σειράς Ideal Soft από τη L'oreal. Εμείς τα χρησιμοποιήσαμε και ήρθε η ώρα να σου πούμε τη γνώμη μας ( η οποία ήταν ξεκάθαρη από τις πρώτες κιόλας μέρες για τα συγκεκριμένα προϊόντα). 




Ideal Soft νερό καθαρισμού Micellaire

Είναι ένα νεράκι καθαρισμού που υπόσχεται να μαλακώσει την επιδερμίδα και να αφαιρέσει το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Στη συσκευασία διευκρινίζεται ότι δε χρειάζεται ξέβγαλμα ή τρίψιμο όπως, επίσης, και ότι δεν ερεθίζει το δέρμα.  Κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. 



Η δική μας γνώμη
Στο δικό μας δέρμα δεν αφαιρεί καθόλου εύκολα το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών, αντίθετα "μουτζουρώνει" την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη και δεν έχει αποτέλεσμα ούτε το περισσότερο τρίψιμο. Στον καθαρισμό του υπόλοιπου προσώπου αφήνει "σαπουνάδα" και χρειάζεται οπωσδήποτε ξέβγαλμα, οπότε ο κόπος είναι διπλός! Αυτό που δε μας άρεσε καθόλου είναι ότι παρατηρήσαμε ότι εμφανίστηκαν σπυράκια στο πρόσωπό μας τις ημέρες που το χρησιμοποιήσαμε εντατικά. Παρόλο που η τιμή του είναι σχετικά καλή ( κοστίζει 5, 50 ευρώ η συσκευασία των 200 ml ) δεν θα μπούμε στη διαδικασία να το ψάξουμε ξανά σίγουρα!

Ιdeal Soft αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό

Υπόσχεται ότι αφαιρεί όλα τα ίχνη του μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, ότι καθαρίζει τους πόρους και αφήνει κρυστάλλινη καθαρή και φρέσκια την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες. Δεν περιέχει σαπούνι και αιθυλική αλκοόλη και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. 



Η δική μας γνώμη
Αρχικά ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα του αφρίζοντος νερού! Η συσκευασία έχει μία πρακτικότατη αντλία που βοηθάει στο να καταναλώσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι κάθε φορά. Εκτός αυτού, το νεράκι είναι αποτελεσματικότατο τόσο στα μάτια όσο και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μας αρέσει πολύ το άρωμα, η απαλότητα που αφήνει στο δέρμα και το γεγονός ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερο τρίψιμο ή προσπάθεια για το ντεμακιγιάζ. Η τιμή του είναι πολύ καλή (δε θυμόμαστε ακριβή τιμή για τη  συσκευασία των 150 ml, αλλά είναι γύρω στα 5 ευρώ) και σίγουρα θα το ξανά αγοράσουμε! 

Στη δική μας μάχη των ... νερών, λοιπόν, νικητής ήταν το αφρίζον νερό από τη σειρά  Ideal Soft. Εσύ ποιό προτιμάς; 

Μέχρι το επόμενο post


9 σχόλια:

  1. γενικά τα φοβάμαι λίγο τα νερά...πάντα νομίζω ότι δεν θα μπορούν να κάνουν τπτ!αλλά έτσι όπως το περιγράφετε εννοείται το δεύτερο θα διάλεγα!πολύ ωραίο post!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εχω ακουσει τοσα καλα για το πρωτο νερακι...πολυ ωραιο ποστ

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ηθελα πολυ να δοκιμασω το πρωτο νερακι...μαλλον θα ανζητησω το δευτερο

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το δεύτερο θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένη! βέβαια, μπορεί και το πρώτο να ταιριάξει στο δικό σου δέρμα. Σε εμάς όμως δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραιο review, και εγω τωρα δοκιμαζω το νερακι το πρωτο και θα συμφωνησω μεχρι στιγμης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Περιμένουμε και τη δική σου ολοκληρωμένη γνώμη τότε!

      Διαγραφή
  5. Το πρώτο νεράκι το έχω δοκιμάσει και προσωπικά με άφησε σχετικά ικανοποιημένη. Βέβαια για να κάνεις καλό ντεμακιγιάζ δεν ενδείκνυται αλλά γενικότερα διατηρώ μία αμφιβολία αν τα νεράκια μπορούν να κάνουν καλό καθαρισμό. :/ Πλέον τα χρησιμοποιώ για μετά το ντεμακιγιάζ ως τόνερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα εξαρτάται και από το πόσο βαρύ είναι το μακιγιάζ μας. Εμείς τα χρησιμοποιούμε αρκετά, αλλά μετά θέλουμε πάντα και το σαπουνάκι μας. :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design