22.12.13

Δύσκολο δέρμα; Όχι αν βρεις το σωστό συνδυασμό!

Αν βρίσκεσαι στην ηλικία που αρχίζεις να βλέπεις τις πρώτες ρυτίδες και λεπτές γραμμές ή αν απλά έχεις αρχίσει να ανησυχείς πως θα εμφανιστούν σύντομα, ψάχνεις για μία σειρά περιποίησης προσώπου που προσφέρει ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση. Δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές τις σειρές έχουν αρκετά βαριά σύνθεση. Τι κάνεις λοιπόν αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και μία βαριά κρέμα την επιβαρύνει; Αν έχεις φτάσει ως εδώ και σκέφτεσαι ήδη πόσα προϊόντα έχεις δοκιμάσει κάπως έτσι ως τώρα, μάλλον σου έχουμε τη λύση.



Εδώ και ένα μήνα τώρα δοκιμάζουμε ένα συνδυασμό προϊόντων από τις σειρές Panthenol Plus Aqua Repair και REDwater από την BneF με στόχο ένα συνδυασμό εξισορρόπησης και αντιγήρανσης και φυσικά ήρθε η ώρα να σου την παρουσιάσουμε.

 Αντιρυτιδικός Ορός - Aqua Repair Face and Eye Serum
Ο συγκεκριμένος ορός απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες, περιέχει υαλουρονικό οξύ και υπόσχεται γρήγορη και ορατή μείωση των πρώτων ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
Έχει την κλασική λεπτόρευστη υφή ενός ορού και η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι μία αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης. Έχει ευχάριστο, πολύ διακριτικό άρωμα και μας εξέπληξε ευχάριστα το πόσο γρήγορα και εύκολα απορροφάται πλήρως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα δέρμα απαλό και λαμπερό.

24ωρη Ρυθμιστική Κρέμα Προσώπου με Ρόδι - REDwater
Ανήκει στη φυσική σειρά καλλυντικών RED water που βασίζεται στην υψηλή βιολογική ενέργεια του  βιολογικού λαδιού ελιάς και υπόσχεται να προσφέρει ισορροπία όλο το 24ωροκαι να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας της δύσκολης λιπαρής επιδερμίδας.
Η υφή της θυμίζει κάτι ανάμεσα σε κρέμα και gel, απορροφάται επίσης γρήγορα και το αποτέλεσμα στο δέρμα είναι matte και ταυτόχρονα εντατική ενυδάτωση και μεταξένια απαλότητα. Παίρνει extra πόντους γιατί έχει υπέροχο άρωμα. 

Μάσκα Προσώπου για Σύσφιξη και Λάμψη - Aqua Repair
Περιέχει υαλουρονικό οξύ, λινάρι και καλαμπόκι. Μας άρεσε αρκετά γιατί από την πρώτη κιόλας χρήση μπορείς να νιώσεις το δέρμα σου πιο ελαστικό και φανερά πιο λαμπερό.

Lip Conditioners - Panthenol Plus
Είναι χειμώνας και δεν πρέπει αν παραλείπουμε την ενυδάτωση και προστασία των χειλιών μας. Δοκιμάσαμε λοιπόν δύο lip conditioners της Panthenols Plus με άρωμα βανίλια και φράουλα και έχουν πλέον γίνει ο καθημερινός μας σύμμαχος. Έχουν πολύ όμορφο άρωμα, περιέχουν προβιταμίνη Β5 και προσφέρουν super ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. 

Είναι σίγουρα πολύ ωραίο να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις καινούρια προϊόντας, αλλά όταν ανακαλύπτεις προϊόντας που ξεπερνούν τις προσδοκίες σου και έχεις πραγματικά μόνο θετικά σχόλια να κάνεις, τότε είναι ακόμη ωραιότερο.

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design