27.12.13

Balm Jovi Palette : Rock it, baby!

Προφανώς και καταλαβαίνεις ότι όταν το αγαπημένο μας κουτάκι του περασμένου μήνα ( beautytestbox Νοεμβρίου) έγινε ανάρπαστο από τα πρώτα ... δευτερόλεπτα διαθεσιμότητάς του, ήταν για μας μεγάλο το πλήγμα. Έπρεπε κάπως να αναπληρωθεί το κενό που μας άφησε αυτή η απώλεια! Και βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να το αναπληρώσουμε! Shopping therapy από το e shop του Beautytestbox! 




Καιρό τώρα είχαμε βάλει στο μάτι πολλά προϊόντα που είχαμε δει από άλλες bloggers ή και από κοπέλες στo youtube. Φτιάξαμε τη λίστα μας, κάναμε την παραγγελία μας και φυσικά σε μία μόλις μέρα είχαμε τα πραγματάκια μας στα χέρια μας!



Αλλά για να μην μακρηγορούμε  και επειδή ξέρουμε ότι ήδη γνωρίζεις πολλά για αυτό (και ίσως είσαι και εσύ μία από τις μεγαλύτερες fans του), είπαμε σε αυτό το post να σου μιλήσουμε για το αγαπημένο μας προϊόν ever που λατρέψαμε πριν ακόμη το αποκτήσουμε, και εννοείται το λατρεύουμε ακόμη!Η υπέροχη παλέτα Balm Jovi από την εταιρεία The Balm! 



Η εταιρεία the balm μας είχε κινήσει την περιέργεια από τις εντυπωσιακές, Vintage και ξεχωριστές συσκευασίες της. Μια τέτοια συσκευασία έχει και η παλέτα Balm Jovi! Το όνομα της είναι εμπνευσμένο από τον Bon Jovi, και αυτό γιατί οι αποχρώσεις που περιέχει συνθέτουν ένα rock σύνολο! Ας τη δούμε λίγο πιο αναλυτικά! 



Περιέχει 12 διαφορετικές αποχρώσεις σκιών με πολύ έξυπνες επιλογές ονομάτων επίσης (Metal -ica, Adagio, Iron Maid-in, Lead Zeppelin, Alice Copper κ. ά). Κάποιες από αυτές είναι matte, κάποιες μεταλλικές. Η απόδοση των σκιών είναι εκπληκτική, γράφουν απίστευτα ωραία στα βλέφαρα χωρίς να χάνουν την ένταση που πρέπει να έχουν. Οι συνδυασμοί μεταξύ τους είναι άπειροι! Και το σημαντικότερο είναι πως η διάρκειά τους είναι εντυπωσιακή. Μένουν στη θέση τους για πολλές ώρες ακόμη και χωρίς βάση. 



Εκτός των σκιών, περιέχει 2 αποχρώσεις balm, Vanilly και Milly, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλα. Και οι δύο αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και να δημιουργήσουν πιο βραδινό μακιγιάζ, αυξομειώνοντας την "έντασή" τους. Η ποιότητα τους είναι πολύ καλή. Είναι άοσμα, αλλά γράφουν την ίδια απόδοση που έχουν και αφόρετα. 


Για το τέλος αφήσαμε τα δύο προϊόντα της παλέτας, που εμείς έχουμε ¨λιώσει" από την πολλή χρήση! Το luminizer, Solid Gold, και το blush/shadow "Don't you want me?". υπέροχα απλά! Το πρώτο δίνει απίστευτη λάμψη στα ζυγωματικά! Είναι χωρίς υπερβολή το καλύτερο προϊόν για αυτή τη δουλειά που έχουμε δοκιμάσει! Και επειδή κάποιες φορές μας αρέσει το natural look, χωρίς σκιές ή υπερβολές στο μακιγιάζ, λίγη ποσότητα αυτού στα βλέφαρα τονίζει τα μάτια και φωτίζει το πρόσωπο. Το δεύτερο, εξίσου καλό, είναι ένα σχεδόν matte blush, σε μία γλυκιά ροζ απόχρωση που σε συνδυασμό με το luminizer δίνει φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά χωρίς να υπερβάλλει. Και φυσικά, χρησιμοποιείται και σαν σκιά για ποιό girly looks, σε σχέση με τις υπόλοιπες αποχρώσεις της παλέτας! 

Τί άλλο να ζητήσεις από μία παλέτα; Ολοκληρωμένο μακιγιάζ σε 1 παλέτα από τη The Balm. Αν σε ενδιαφέρει, ξέρεις που θα το βρεις! Όχι ότι θέλουμε να σε βάλουμε σε πειρασμό, αλλά να... http://www.beautytestbox.com/

Μέχρι το επόμενο post





9 σχόλια:

  1. και γω αγορασα από το eshop!!! δώρα βέβαια από μαμα και σύζυγο :P αλλά με δικές μου εννοείται επιλογές, για γενέθλια και γιορτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε και τις δικές σου επιλογές! :)/

      Διαγραφή
  2. αχ είναι πολύ ωραία!ζηλεύω...τα χρώματά της είναι υπέροχα!να τη χαρείτε!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι μία από αυτές, τις μεγάλες φαν του BtB!!
    Όμορφη η παλέτα, βολικές αποχρώσεις, πρακτικό που έχει και για χείλη-ζυγωματικά.
    Περιμένω κι εγώ την παραγγελία μου από το eshop του BeautyTestBox!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχχχ ποσο αγαπω τις συσκευασιες τους...Λιωνω.... Τα φιλια μου

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design