1.11.13

Tiny Tina Creations Giveaway! | Like a Fairytale!

Ήρθε η ώρα για έναν ακόμη διαγωνισμό! Μας αρέσουν οι καινούριες γνωριμίες όταν έχουν να κάνουν με ενδιαφέροντα άτομα! Στην περίπτωση της Τίνας ισχύει αυτό. Πέσαμε τυχαία πάνω στη σελίδα με τις δημιουργίες της και κάτι μας έλεγε ότι έπρεπε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο! Βρήκαμε, λοιπόν, χειροποίητα κοσμηματάκια επιλεγμένα προσεκτικά και κατασκευασμένα με ιδιαίτερη φροντίδα! Η Τίνα από τη σελίδα Tiny Tina Creations είναι μια κοπέλα που αποφάσισε να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπάει (και για το οποίο έχει απίστευτο ταλέντο να προσθέσουμε!). Όλα όσα δημιουργεί είναι χειροποίητα από όλες τις απόψεις και τόσο μα τόσο χαριτωμένα που δυσκολεύεσαι να τους αντισταθείς! Εμάς προσωπικά όλα όσα φτιάχνει μας μεταφέρουν σε μία πιο παραμυθένια διάσταση, μας κάνει να νοσταλγούμε τα παιδικά μας χρόνια που η ζωή σαν γοργόνα Άριελ ή νεράιδα Τίνκερμπελ ήταν το όνειρο μας και μας κάνει να ζούμε ξανά το όνειρο αυτό! Μεγάλη υπόθεση, δε νομίζεις;

Και επειδή το συναίσθημα αυτό δε θέλεις να το κρατάς για τον εαυτό σου, αλλά θέλεις να το μοιράζεσαι με όλους, εξασφαλίσαμε ένα υπέροχο παραμυθένιο κοσμηματάκι για να νιώσεις και εσύ για τί μιλάμε! Μία γλυκύτατη Τίνκερμπελ μινιατούρα περιμένει να γίνει δική σου!




Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στη συνέχεια:
- Κάνε like στη σελίδα Tiny Tina Creations εδώ
- Κανε like στη σελίδα μας στο facebook εδώ
- Γίνε μέλος στο blog μας μέσω GFC
- Κοινοποίησε το διαγωνισμό στο προσωπικό σου προφίλ στο facebook

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ολοκληρώσεις και τα τέσσερα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 12/11 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 13/11. Η ανάδειξη του νικητή/της νικήτριας θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω rafflecopter. Το δώρο θα αποσταλεί στο νικητή ταχυδρομικά.

Και φυσικά δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τότε! Μπες στη σελίδα Tiny Tina Creations και θα μας θυμηθείς...






a Rafflecopter giveaway

2 σχόλια:

  1. μα τι ωραία εισαγωγή βρε κορίτσια!παραμυθένια!μας βάλατε στο κλίμα και στον ενθουσιασμό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design