23.10.13

Giveaway με άρωμα άλλης εποχής!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για ταξίδια. Είναι κάποια ταξίδια που αξίζει να τα κάνεις με παρέα κι άλλα που είναι μαγικά μόνο αν ταξιδέψεις μόνος. Άλλοι αγαπούν τα ταξίδια στο άγνωστο, αναζητώντας κάτι καινούριο κι άλλοι επιλέγουν ξανά και ξανά γνωστούς, δοκιμασμένους και ήδη αγαπημένους προορισμούς. Υπάρχουν ταξίδια που κρατάνε ώρες, μέρες και σε περνάνε από τρένα, πλοία ή αεροπλάνα. Κι άλλα που δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου για να σε ταξιδέψουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.


Ένα ταξίδι διαφορετικό κι αλλιώτικο, ένα ταξίδι στο χρόνο θέλουμε να επιχειρήσουμε να κάνουμε κι εμείς σήμερα μαζί σου συστήνοντάς σου το μαγικό ‘Φίλων Δώρημα’. Αν αγαπάς το κόσμημα με λίγο vintage αέρα, αν ψάχνεις για μοναδικά χειροποίητα δώρα για αγαπημένους, παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά ή αν απλά θέλεις να κάνεις το γάμο ή τη βάφτισή σου ξεχωριστή, τότε είναι το κατάλληλο μέρος για σένα. Δεν θα βρεις τίποτα συμβατικό. Θα ανακαλύψεις θησαυρούς και θα ερωτευτείς αντικείμενα που φέρνουν μαζί τους αρώματα, εικόνες και ιστορίες.


Και φυσικά, γίνεται εμείς να ανακαλύψουμε τόση μαγεία και να μη στείλουμε και σε εσένα λίγη; Δεν γίνεται! Μαζί λοιπόν με τα γλυκά κορίτσια από το ‘Φίλων Δώρημα’ θέλουμε κι εμείς να κάνουμε ένα δωράκι σε δύο τυχερές. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να διεκδικήσεις ένα χειροποίητο μενταγιόν καρδιά και μία καρφίτσα-μενταγιόν Sarah Kay με πολύχρωμα στρας  που τα συνοδεύουν πλεκτά χειροποίητα γάντια. 


Για να πάρεις λοιπόν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις ένα από τα δύο υπέροχα δώρα της φωτογραφίας, ακολούθησε αυτά τα τέσσερα βήματα και συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού που θα βρεις παρακάτω.

- Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ.
- Κάνε 
like στη σελίδα Filondorima στο Facebook εδώ.
- Γίνε μέλος στο blog μας μέσω GFC.
- Κοινοποίησε το διαγωνισμό μας στο προσωπικό σου profile στο Facebook.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ολοκληρώσεις και τα τέσσερα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 31/10 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 1/11. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω rafflecopter. Τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές ταχυδρομικά.

Καλή επιτυχία σε όλους!





a Rafflecopter giveaway

4 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΑ
    gfc ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
    fb χαρα ρουσση
    email qr5m149b@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ομορφα τα δωρα σας....
    GFC: Lady Viviana
    FB: Vivian Dramytinos B
    Email: viviana.dram@gmail.com
    Καλο Τριημερο!!!!!!!!!
    Liked and shared!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστούμε!!!
    GFC: RenataD
    FB: Renata Love Paul
    Twitter: @RenataLovePaul
    Bloglovin: Renata Dim
    E-mail: egokaiesuomorfesmazi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gfc:vicky stavridou
    fb:vi sta
    twitter:vicky stavridou
    email:vikcysta008@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design