29.10.13

Dove-Purely Pampering - Review

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για τη φιλοσοφία του pampering, ή αλλιώς τη φιλοσοφία του να  καλοπιάνεις, να παραχαϊδεύεις, να κακομαθαίνεις... Ποιόν; Μα φυσικά τον εαυτό σου! Πόσες μέρες γυρνάς κουρασμένη από τη δουλειά και ξέρεις πως η μέρα σου τώρα αρχίζει γιατί έχεις να κάνεις χίλια δυο ακόμη πράγματα; Μια τέτοια γυναίκα και μια τέτοια εικόνα προφανώς είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Dove, όταν δημιούργησαν την καινούρια σειρά Dove Purely Pampering, για να την καλοπιάσουν όπως της χρειάζεται.



Η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, περιέχει βούτυρο καριτέ και έχει απίστευτα ζεστό και κρεμώδες άρωμα βανίλιας, ότι πρέπει για τα χειμωνιάτικα βράδια που θα έρθουν σε λίγο.

Εμείς λοιπόν παραλάβαμε μία τέλεια goodie bag με προϊόντα της νέας σειράς, τα βάλαμε στην καθημερινότητά μας, τα δοκιμάσαμε και τώρα σου τα συστήνουμε.

Body Cream
Έχει υπέροχο άρωμα βανίλιας που μένει για ώρα στο σώμα. Απορροφάται εύκολα και νιώθεις πραγματικά την επιδερμίδα σου super ενυδατωμένη.

Nourishing Lotion
Έχει το ίδιο τέλειο άρωμα βανίλιας, είναι όμως πολύ πιο λεπτόρευστη. Θρέφει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Εμείς την βρήκαμε ιδανική για τα ερεθισμένα πόδια μετά την αποτρίχωση.

Hand Cream
Περιποιείται απαλά τα ταλαιπωρημένα χέρια χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η δική μας συμβουλή είναι να την έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου. Περνάς μία μικρή ποσότητα στα χέρια σου σε μια δύσκολη και γεμάτη μέρα και το άρωμά της θα σε χαλαρώσει αυτόματα. 

Beauty Cream Wash
Είναι ένα ενυδατικό κρεμοσάπουνο για τα χέρια. Πλένεις τα χέρια σου και μυρίζει βανίλια όλο το μπάνιο. Θα πάρεις τα καλύτερα σχόλια από όποιον επισκεφθεί το μπάνιο σου. 

Nourishing Shower Gel
Είναι το απόλυτο χαλαρωτικό αφρόλουτρο που θα σε ταξιδέψει με τον πλούσιο αφρό και το άρωμά του. Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να διώξουμε την κούραση και την ένταση της μέρας. Σε αφήνει με μια τέλεια αίσθηση φρεσκάδας.

Beauty Bar
Ένα σαπουνάκι σε μορφή μπάρας με επίσης λατρεμένο άρωμα βανίλιας. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα περισσότερα αντίστοιχα σαπούνια είναι ότι δεν αφήνει το δέρμα ξηρό, αντιθέτως το αφήνει αισθητά ενυδατωμένο και απαλό. 

Αυτή ήταν η δική μας Dove εμπειρία. Είναι προϊόντα που βρήκαν πολύ εύκολα τη θέση τους στην καθημερινή μας περιποίηση και σίγουρα θα συνεχίσουμε να τα προτιμούμε. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Σε ποιο προϊόν καταφεύγεις συνήθως μετά από μία κουραστική μέρα για να χαλαρώσεις;

Μέχρι το επόμενο post


3 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design