26.9.13

Βερνίκια νυχιών | Want to ... Bebeauty! | Review

Για εμάς μπήκε για τα καλά η φετινή σχολική χρονιά και τρέχουμε συνέχεια! Παρόλα αυτά ανυπομονούμε να γυρνάμε σπίτι από τη δουλειά και να σου μιλάμε για καλλυντικά και ομορφιά. Είναι η δική μας μέθοδος χαλάρωσης! 





Σε αυτό το post θα σου πούμε για κάποια προϊόντα που δοκιμάσαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Bebeauty.  Επιλέξαμε, λοιπόν, ένα βερνίκι νυχιών από κάθε εταιρεία που υπάρχει στο κατάστημα και σου τα παρουσιάζουμε! 

Sin ful Colors: Ένα μεταλλικό πράσινο χρώμα σε συσκευασία των 15 ml. Έχει ήδη μπει στα trends του φετινού χειμώνα όπως εξάλλου και ο, τιδήποτε άλλο μεταλλικό!




805 Grey Matter της Rimmel: Αγαπάμε το γκρι στα νύχια μας το χειμώνα. Το συγκεκριμένο μανό είναι ένα ανοιχτό γκρι με "έξυπνο" βουρτσάκι ώστε ένα μόνο πέρασμα να καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού. Έχει εύκολη εφαρμογή και στεγνώνει πραγματικά σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα! Εμείς το λατρέψαμε μιας και ο χρόνος που διαθέτουμε στα νύχια μας είναι τα τελευταία λεπτά πριν φύγουμε για τη δουλειά! Σε συσκευασία των 12 ml. 




Odyssey της La femme beauty: Είναι η αγαπημένη μας από όλες τις αποχρώσεις. Ένα σκούρο μωβ, μεταλλικό ιριδίζον ιδανικό για εκθαμβωτικές εμφανίσεις! Σε συσκευασία 15 ml.




345 Enchanted της Diamond Gloss: Ναι, ναι, άλλο ένα μεταλλικό υπέροχο χρώμα μπήκε στη συλλογή μας. Αυτή τη φορά σε μπλε απόχρωση. Υπόσχεται ότι κρατάει μέχρι 5 μέρες και όντως το κάνει. Ωραίο, λεπτό αλλά εύχρηστο βουρτσάκι. Σε συσκευασία των 12 ml. 




208 της NYC In a minute quick dry: Μένουμε στο μπλε, αλλά σκουραίνουμε λιγάκι. Άλλη μία υπέροχη απόχρωση, έντονο σκούρο μπλε ιριδίζον. Ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε το nail art που θα το συνοδέψει το χειμώνα που έρχεται. Έτσι, για να δώσουμε λίγη ένταση! Σε συσκευασία των 9,7 ml. 




Ruby Fruit της Nailfinity (Max Factor): Καφέ σκούρο που φέρνει λίγο προς το βυσσινί. Πολύ όμορφο χειμωνιάτικο χρώμα με πολύ ωραία απόδοση και στα νύχια. Τα δύο στρώματα δίνουν τη σωστή ένταση του χρώματος. Δοκιμασμένο και πετυχημένο χρώμα το καφέ στο παρελθόν, σίγουρα θα πετύχει και στο μέλλον. Σε συσκευασία των 10 ml. 




Νο 13 της Bourjois: Ένα έντονο ροζ με πολύ - πολύ όμως - glitter!!! Το χρώμα μας απογοήτευσε αρκετά, καθώς δεν το περιμέναμε τόσο γυαλιστερό, αλλά παρόλα αυτά η ποιότητα του συγκεκριμένου βερνικιού είναι εκπληκτική. Έχει ένα παχύ και κοντό βουρτσάκι για μεγαλύτερη κάθε φορά εφαρμογή. Η αλήθεια είναι πως δεν βάψαμε όλα μας τα νύχια με αυτό το χρώμα αλλά βάφοντας ένα - δύο για να το δοκιμάσουμε, έχουμε να πούμε ότι στεγνώνει ΑΜΕΣΩΣ! Χωρίς υπερβολή σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα είχε στεγνώνει πάνω στο νύχι, οπότε διαλέγοντας τη σωστή απόχρωση είναι ένα πολύ καλό προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε και εσείς. Σε συσκευασία των 8ml.




130 French Apricot της Catrice: Για το τέλος αφήσαμε ένα ακόμη βερνίκι που δε μας ξετρέλανε. Ενώ δείχνει ένα απαλό ροζ/μπεζ ( το γνωστό γαλακτερό) στο νύχι είναι σχεδόν εντελώς ανύπαρκτο. Θα μου πεις είναι για τη βάση του γαλλικού. Κατά τη γνώμη μας, είναι πολύ διαφανές για τη δουλειά που καλείται να κάνει. Σε συσκευασία των 12 ml. 




Αυτά είναι τα βερνίκια που δοκιμάσαμε εμείς από το Bebeauty. Έχεις δοκιμάσει κάποιο; Ποιό είναι το δικό σου αγαπημένο χρώμα νυχιών για το χειμώνα;


Μέχρι το επόμενο post, 









10 σχόλια:

  1. telia xromata :)

    xxxxx
    Athina by http://beautyfairysbyathina.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα χρώματα :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι τόσο βαρετό να περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design