9.9.13

'Master the MakeUp Brushes' Course | Surprise, surprise!

Η θέα των δεκάδων πινέλων στην κασετίνα ενός MakeUp Artist προκαλεί δέος και απορία σε όποιον την κοιτάξει. Όλα αυτά τα πινέλα για ένα μακιγιάζ; Ναι, αυτά τα πινέλα κάνουν την διαφορά σε ένα απλό και σε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ. Αυτά τα πινέλα έχουν τα δικά τους μυστικά.

Για να μάθεις τα μυστικά τους παρακολούθησε και εσύ το course 'Master the MakeUp Brushes' και γίνε ειδικός στην χρήση των πινέλων. Σε αυτό το course θα μάθεις να αναγνωρίζεις το είδος των πινέλων, την σωστή χρήση τους και την υγιεινή τους.







Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Γλυφάδας φιλοξενεί το MakigiazCom στους υπερσύγχρονους και ανακαινισμένους του χώρους στην Λ.Βουλιαγμένης 57, Γλυφάδα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 – 20:00.

Κόστος : 15 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 695 799 7969 με την κα Παγανοπούλου Θεοδοσία και στο email : info@makigiaz.com

Και επειδή ως γνωστόν μας αρέσει ολοένα και περισσότερο να σου κάνουμε δώρα, κάναμε πάλι δουλίτσα! Το OurBeautyWonderland εξασφάλισε δύο δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσεις και εσύ το σεμινάριο ομορφιάς! Θα είμαστε και εμείς εκεί!

Για να διεκδικήσεις μία από τις δύο προσκλήσεις ακολούθησε τα παρακάτω τέσσερα βήματα και συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στο τέλος της ανάρτησης.
- Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
- Κάνε like στη σελίδα MakigiazCom στο Facebook εδώ.
- Κοινοποίησε το διαγωνισμό στο προσωπικό σου προφίλ στο facebook.
- Άφησέ μας ένα τηλέφωνο ή ένα mail.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ολοκληρώσεις και τα τέσσερα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 16/9 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 17/9. Η ανάδειξη των τυχερών θα γίνει μέσω κλήρωσης με rafflecopter.

Καλή επιτυχία σε όλους!





a Rafflecopter giveaway


3 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design