6.9.13

Femme Fatale Products Review - Ένα μυστικό ομορφιάς που μοιραζόμαστε μόνο μαζί σου…

Σου έχει τύχει ποτέ να έχεις αυτό που ψάχνεις δίπλα σου ή ακριβώς μπροστά στα μάτια σου κι όμως να μην το έχεις προσέξει; ΟΚ, πρέπει να το παραδεχθούμε. Μας συμβαίνει συχνά. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιστορία μας με το Femme Fatale. Ένα από τα καταστήματα που είναι δίπλα μας, στη γειτονιά μας κι όμως το ανακαλύψαμε πολύ πρόσφατα. Κι όπως συμβαίνει με κάθε “θησαυρό” ομορφιάς που ανακαλύπτουμε φυσικά θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου.

Η πρώτη σκέψη όταν μπαίνεις μέσα στο κατάστημα είναι απλά «Τα θέλω όλα!» Αν αγαπάς το μακιγιάζ και τα προϊόντα περιποίησης είσαι στον παράδεισο! Η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Femme Fatale σε κάνει να νιώθεις πως έχεις το δικός σου προσωπικό σύμβουλο ομορφιάς που θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σου. Και μια και ανέφερα τα προϊόντα πρέπει να σου πω πως στο Femme Fatale δεν θα βρεις τα “πάντα” καθώς η επιλογή των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια του βασίζεται στην ποιότητα, σίγουρα όμως θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι.


 Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να εξιτάρει δύο τρελαμένες beauty bloggers περισσότερο από το να ανακαλύπτουν και να δοκιμάζουν προϊόντα για πρώτη φορά. Είχαμε λοιπόν την χαρά να δοκιμάσουμε έξι ολοκαίνουρια για εμάς προϊόντα για περίπου ένα μήνα και τώρα μπορούμε να σας τα παρουσιάσουμε.



 Purifying Gel, Kueshi
Είναι ένα gel καθαρισμού με aloe vera και χαμομήλι. Κάνει απαλό αφρό και καθαρίζει την επιδερμίδα απαλά και σε βάθος. Πολλά gels καθαρισμού αφήνουν το δέρμα μας υπερβολικά ξηρό μετά τη χρήση. Το συγκεκριμένο όμως ενυδατώνει το πρόσωπο εξισορροπώντας ταυτόχρονα τη λιπαρότητα. Αποτέλεσμα; Αισθάνεσαι το δέρμα σου απαλό, καθαρό και υγιές. Τι περισσότερο να ζητήσεις;









Astringent Toner, Kueshi
Λοσιόν ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες με aloe vera και αστράγκαθο. Αφαιρεί αποτελεσματικά τυχόν υπολείμματα ρύπων ή μακιγιάζ και επαναφέρει το PH του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Η δική μας εμπειρία; Απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Απίθανη φρουτένια μυρωδιά!










Regenerist Emulsion Cream, Kueshi
Την λατρέψαμε! Περιέχει εκχύλισμα σαλιγκαριού, έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, aloe vera και βιταμίνη Ε. Στόχος της είναι η πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Είναι η ιδανική λύση αν θέλεις να προλάβεις, να επιβραδύνεις ή να μειώσεις τις λεπτές γραμμές.




Nourishing Mask, ING
Είναι μία θρεπτική μάσκα μαλλιών με ισχυρή επανορθωτική δράση. Περιέχει οξέα φρούτων και κατάφερε να αφήσει απαλά και λαμπερά ακόμη και τα δικά μας καταταλαιπωρημένα μαλλιά. Εκτός από την αποτελεσματικότητά της έχει δύο ακόμη πλεονεκτήματα. Έχει απαλή ευχάριστη μυρωδιά και χρειάζεται μόνο 2-3 λεπτάκια πάνω στα μαλλιά σου για να δράσει. Εμάς το δεύτερο μας άρεσε πολύ γιατί σημαίνει πως δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην τη χρησιμοποιήσεις ακόμη και τις μέρες που ο χρόνος σε πιέζει λιγάκι παραπάνω. 







Revitalizing Fluid, ING
Είναι ένα επανορθωτικό υγρό με εκχυλίσματα κολλαγόνου και πρωτεΐνη γάλακτος. Είναι ιδανικό για ξηρά-ευαίσθητα μαλλιά και έχει μαλακτικές ιδιότητες.  Εμείς το χρησιμοποιήσαμε κυρίως για να κάνουμε τη διαδικασία του ξεμπερδέματος μετά το λούσιμο πιο ανώδυνη για τα μαλλιά μας και τα κατάφερε μια χαρά.









Shining Fluid, ING
Η αγαπημένη μας πλέον σιλικόνη! Χρησιμοποιείται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Εμείς συνήθως τη χρησιμοποιούμε πριν το πιστολάκι αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας όταν θέλουμε να δώσουμε μια extra λάμψη στα μαλλιά μας. Βοηθάει απίστευτα στην καταπολέμηση της αντιπαθέστατης ψαλίδας και σταδιακά επανορθώνει και προστατεύει τα εύθραυστα μαλλιά. Αν τα μαλλιά σου είναι ατίθασα με τάση να φριζάρουν είναι μία πολύ καλή λύση.






Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο προϊόν από την Kueshi ή την ING; Εμείς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αξίζει κάποιες φορές κάποια πράγματα να τα ψάχνεις λιγάκι περισσότερο.

Αν λοιπόν βρεθείς στη γειτονιά μας ρίξε μια ματιά στο Femme Fatale και θα μας θυμηθείς. Αν πάλι δεν είσαι τόσο τυχερή, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τους ειδικούς στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook  ή να κάνεις τα ψώνια σου ηλεκτρονικά στο www.femme-fatale.gr με αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. pragmatika apo ta magazia poy aksizoyn gnorisa to femme-fatale otan eimoyn foititria sthn athina tyxea otan epsaxna ta pragmata poy xriazomoyn gia thn sxoli kai apo tote akoma kai tora poy gurisa sta xania otan psaxno kati ksero pou tha to bro :) :) telia ola ta proionta an kai ta sugkekrimena dn ta exo dokimasei exo dokimasei alla :P :P :P na ta xarite :)


    xxxxx
    Athina by http://beautyfairysbyathina.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο review κορίτσια και πολύ κατατοπιστικό ♥
    Τα δε προϊόντα φαίνονται υπέροχα ♥
    Φιλάκια όμορφες ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review! Δε γνώριζα την Kueshi ή την ING, αλλά τώρα θα τις ψάξω λίγο περισσότερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα γνώριζα αλλά τώρα θέλω να τα δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς δεν τα γνωρίζαμε πριν, αλλά σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design