2.9.13

BeautyTestBox Αυγούστου | Love at first sight! Part I


Πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος όταν περνά καθημερινά ο πειρασμός μπροστά από τα μάτια του; Δαγκώνεσαι, σφίγγεις τα δόντια, κρατιέσαι όσο μπορείς να μην υποκύψεις στις φωνές στο κεφάλι σου, αλλά στο τέλος κάτι σου λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να ενδώσεις! Προσωπικά άντεξα κάποιους μήνες (άθλος για μένα) και τελικά υπέκυψα στον πειρασμό που λέγεται BeautyTestBox! Ένα έχω να σου πω .... i'm in love!




Αρχικά να σου πω ότι τη δική μου παραγγελία την έκανα τηλεφωνικά. Μίλησα, λοιπόν, με μία από τις υπεύθυνες κοπέλες του Beautytestbox. Ήταν  εξυπηρετική, συνεργάσιμη και ευγενικότατη κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου και ακούσει πολλά τα αυτιά μου.


Μόνο μέσα σε δυο μερούλες το κόκκινο κουτάκι μου έφτασε στα χέρια μου! Συνολικά περιείχε 7 προϊόντα  (μακιγιάζ και περιποίησης) και μία υπέροχη έκπληξη!Αναλυτικά....

Μία 24ωρη κρέμα  Hydradvance Legere της Sothys σε travel size. Υπόσχεται άμεσα υγρασία και ανακούφιση, καθώς και λείανση των λεπτών γραμμών του προσώπου. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη εταιρεία, οπότε ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!



Μία μαλακτική κρέμα ποδιών AROMΑ (Greenline) σε συσκευασία των 75 ml με μενθόλη. Μαλακώνει το σκασμένο δέρμα και ανακουφίζει. Έχει οικολογική συσκευασία και υπέροχο άρωμα


Ένα γρήγορο στεγνωτικό νυχιών Seche Vite σε συσκευασία των 3,6 ml. Ξακουστό προϊόν που, επίσης, ανυπομονώ να δοκιμάσω. Διεισδύει μέχρι τη βάση του βερνικιού και δημιουργεί σκληρή επικάλυψη για αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας!  




Ένα κραγιόν της Aden Cosmetics σε μία υπέροχη ροζ, έντονη απόχρωση ( No 027). Το συγκεκριμένο προϊόν το είχα ήδη οπότε ήταν το μόνο που δε με εξέπληξε. Παρόλα αυτά επειδή το έχω ευχαριστηθεί ήδη, δεν πρόκειται να πάει χαμένο! Έχει βελούδινη υφή, είναι ενυδατικό και αντι-αλλεργικό.




Μία μονή σκιά Bourjois σε απαλή μοβ απόχρωση. Τέλεια συσκευασία, πολύ όμορφο χρώμα. Ελπίζω να έχει αντίστοιχα καλή διάρκεια και απόδοση!



Ένα μανό Nail Creation σε συσκευασία των 6 ml σε ροζ απόχρωση. Αγαπώ το ροζ, άρα αγαπώ και αυτό το μανό! Σίγουρα θα είναι το επόμενο χρώμα στα νύχια μου!




Ένα liquid bronze make up της Nee make up σε συσκευασία των 50 ml. Κάτι καινούριο για μένα! Ένα υγρό make up για φυσικό μαυρισμένο δέρμα χωρίς ήλιο. Ιδανικό για όλο το σώμα με ομοιόμορφη εφαρμογή.




Και φυσικά μαζί με όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα ήρθε και η εκπληξούλα. Ένα χειροποίητο κολιέ από το Be Special που μου άρεσε πολύ. Εξάλλου η Be Special είναι γνωστή για τις υπέροχες δημιουργίες της!
                       
Αυτά ήταν τα δικά μου πραγματάκια! Πώς σου φάνηκαν; Ξέρω, ξέρω... Θέλεις και εσύ! Για να κάνεις τη δική σου παραγγελία ή να μάθεις περισσότερα μπες εδώ. Υπάρχει και e-shop που μπορείς να αγοράσεις τα υπέροχα προϊόντα που δοκιμάζεις κάθε μήνα!

ΥΓ: Επειδή η καταναλωτική μανία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μας, θα ακολουθήσει και Part II με το δεύτερο κουτάκι που είχε παραλήπτη τη Jenny αυτή τη φορά! :P 








12 σχόλια:

  1. Nice post !!!
    Από τα πιο ωραία κουτιά του BTB ! Μου άρεσε πάρα πολύ και μπράβο τους που συνεχώς βελτιώνονται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Και που να δεις και το part 2! Ήμασταν αρχικά λίγο επιφυλακτικές, αλλά τώρα μάλλον γίναμε surprise beauty boxes addicts. :)

      Διαγραφή
  2. Αχ τι ομορφα ολα θελω και εγω αλλα δεν ξερω σε ποιο απ ολα χεχε παντως το btb εχει το πιο ομορφο κουτι απ ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως το κουτάκι βρήκε ήδη τη θέση του στο γραφείο μας!

      Διαγραφή
  3. Όμορφα προϊόντα περιείχε!Να τα χαρείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή τη σκιά τη ζήλεψα...!!! :D

    Ενα βραβειάκι απο μένα! :)
    http://laurasbeautystuff.blogspot.gr/2013/09/liebster-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς το ίδιο κουτί είχαμε εμείς τον προηγούμενο μήνα...μεγια σας κορίτσια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααχ φαίνονται υπέροχα! εγώ πήδηξα τον Αύγουστο οπότε χαίρομαι διπλά να βλέπω τα δικά σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design