1.8.13

Think Pink handmade accessories - Giveaway!

Καλό μας μήνα! Και τον Αύγουστο τo Our Beauty Wonderland συνεχίζει να ψάχνει και να ανακαλύπτει για σένα. Αυτή τη φορά βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε την ανατρεπτική Christofia και τα Think Pink handmade accessories.

Κοσμήματα, τσάντες, σανδάλια, ζώνες και αξεσουάρ μαλλιών που μπορούν αναμφισβήτητα να σου εγγυηθούν μία καθόλου κοινότυπη και σίγουρα μοναδική εμφάνιση.

Η πρώτη μας σκέψη όταν είδαμε τις δημιουργίες της ήταν πως είναι μικρά φίλτρα χαράς, τα ιδανικά κομμάτια για να προσθέσεις στο look σου ένα κακόκεφο πρωινό για να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.



Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας κάνοντας δώρο σε μία τυχερή ένα σετ από τη Think Pink συλλογή που περιλαμβάνει μία χειροποίητη στέκα μαλλιών και δύο clips.


Για να πάρεις λοιπόν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις τα αξεσουάρ μαλλιών της φωτογραφίας, ακολούθησε αυτά τα πέντε βήματα και συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού που θα βρείς παρακάτω:
- Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook 
εδώ.
- Κάνε like στη σελίδα
Think Pink Handmade Accessories στο facebook εδώ.
- Γίνε μέλος στο blog μας μέσω GFC.  
- Ακολούθησέ μας στο bloglovin’ εδώ.
- Κοινοποίησε το διαγωνισμό μας στο προσωπικό σου προφίλ το facebook.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ολοκληρώσεις και τα πέντε βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη  8/8/2013 στις 00:00 και ο/η νικητής/ρια θα ανακοινωθεί την Παρασκευή  9/8/2013. 
Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει με κλήρωση μέσω rafflecopter. 
Τα δώρα θα αποσταλούν στο νικητή ταχυδρομικά. 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μέχρι το επόμενο post





a Rafflecopter giveaway

6 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design