7.8.13

Empties - July 2013!

Ήρθε και η ώρα των empties Ιουλίου αν και λιγάκι καθυστερημένα βέβαια! Ο Ιούλιος λοιπόν ήταν ένας μήνας πολλών τελειωμένων προϊόντων. Όταν αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε αυτό το post και ανοίξαμε την κλασική σακουλίτσα που φυλάμε τις κενές συσκευασίες μέχρι να σου τις δείξουμε, εκπλαγήκαμε. Πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί.


Προϊόντα για τα μαλλιά

#1 Repair Therapy Shampoo, Syoss
Το είδες ξανά στο post για το τι χρησιμοποιούμε στο μπάνιο που μπορείς να βρεις εδώ. Είναι ένα σαμπουάν για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά που υπόσχεται έντονη επανόρθωση, λείανση και λάμψη. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 750 ml και είναι αρκετά οικονομικό για την ποσότητα του. Έχει διακριτικό άρωμα που δεν διαρκεί βέβαια ιδιαίτερα. Γενικά μας άρεσε αρκετά και πιθανότατα θα το αγοράσουμε ξανά στο μέλλον.








#2 Repair Therapy Conditioner, Syoss
Το αντίστοιχο conditioner της σειράς πάλι δεν έχει καμία σχέση με το σαμπουάν. Θα το βρεις σε μία παλιότερη ανάρτηση για τα τέσσερα προϊόντα που δεν θα αγοράσουμε ποτέ ξανά εδώ. Υπόσχεται επίσης έντονη επανόρθωση, λάμψη και εύκολο χτένισμα και είναι σκέτη απογοήτευση. Το αποτέλεσμα στα μαλλιά είναι σαν να μην έχεις χρησιμοποιήσει καν conditioner. Για να το τελειώσουμε ακολουθήσαμε τη συμβουλή μιας φίλης του blog και το χρησιμοποιήσαμε για το ξύρισμα των ποδιών. Ομολογούμε ότι άφηνε το δέρμα αρκετά απαλό. 




#3 Herbona Max, Restructuring Mask, Kyana
Τη συγκεκριμένη μάσκα αναζωογόνησης της Κyana θα τη βρείτε και στο review των προιόντων της εταιρείας εδώ, αλλά και στα αγαπημένα μας για τον Ιούνιο εδώ. Δυστυχώς λοιπόν τελείωσε. Αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά, ελαστικά και ευκολοχτένιστα και έχει απίστευτο άρωμα. Σίγουρα θα την ξαναγοράσουμε. Μοναδικό μειονέκτημα, στα δικά μας super ταλαιπωρημένα μαλλιά τελείωσε αρκετά γρήγορα, θα θέλαμε λίγο περισσότερη ποσότητα. 






#4 Hair Spray, Jean Iver
Είναι η λακ χτενίσματος που χρησιμοποιούμε σταθερά τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια. Δίνει φυσικό ελαστικό κράτημα που διαρκεί και είναι ιδανική αν σαου αρέσει ο όγκος στα μαλλιά. Δεν τα βαραίνει και φεύγει εύκολα με το χτένισμα.









Προϊόντα για το πρόσωπο


#1 Soothing Cleansing Milk, Seventeen
Είναι το γαλάκτωμα καθαρισμού της Seventeen για μικτό-λιπαρό δέρμα. Περιέχει οξέα φρούτων και εκχυλίσματα kiwi. Καθαρίζει το δέρμα βαθιά και απαλά, χωρίς να το ερεθίζει και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ. Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Θα το συνιστούσαμε σίγουρα και φυσικά θα το ξαναγοράσουμε. 









#2 Αναζωογονητική Λοσιόν Aqua Effect, Nivea
Είναι η τονωτική λοσιόν της Nivea για κανονική/μικτή επιδερμίδα. Περιέχει Βιταμίνη Ε και έχει τεχνολογία Hydra IQ. Έχει το ευχάριστο κλασικό άρωμα των προϊόντων της Nivea, απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τονώνει την επιδερμίδα. Έχει όμως δύο βασικά (για εμάς) μειονεκτήματα που μάλλον θα μας απέτρεπαν από το να την αγοράσουμε ξανά. Πρώτον, η συσκευασία είναι απίστευτα άβολη, δεν έχει αντλία, αλλά στόμιο με το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα του προϊόντος που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και πιτσιλάει παντού και τα πάντα. Και δεύτερον, περιέχει οινόπνευμα και το νιώθεις στο πρόσωπό σου όταν τη χρησιμοποιείς αρκετά έντονα. 


#3 Απολεπιστικό Προσώπου, The Body Shop
Χρησιμοποιήσαμε το απολεπιστικό προσώπου της Body Shop με Βιταμίνη C σε ατομικά φακελάκια μίας χρήσης και σίγουρα θα αγοράσουμε και το full size προϊόν. Είναι ένα προϊόν για έντονη απολέπιση με πολλούς κόκκους και γι’αυτό το βρήκαμε ιδανικό για λιπαρό δέρμα. Αφήνει το πρόσωπο πιο καθαρό και λαμπερό. Μας άρεσε πολύ.








 #4 Μαντηλάκια Καθαρισμού και Ντeμακιγιάζ, Johnson;s
Γενικά δεν χρησιμοποιούμε συχνά μαντηλάκια για το ντεμακιγιάζ μας, παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, όταν δεν έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα προϊόντα. Τα συγκεκριμένα λοιπόν είναι της σειράς daily essentials της Johnsons στην ροζ συσκευασία για κανονική/μικτή επιδερμίδα. Είναι αρκετά υγρά, μυρίζουν όμορφα και απομακρύνουν ικανοποιητικά το μακιγιάζ χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. 

Προϊόντα για το σώμα

#1 Conditioner Σώματος, Nivea
Είναι ένα αρκετά καινοτομικό προϊόν από τη Nivea. Σου το δείξαμε και στο post για τα προϊόντα στο μπάνιο μας εδώ. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες. Χρησιμοποιείται μέσα στο ντους μετά το αφρόλουτρο, ξεβγάζεται και ουσιαστικά φιλοδοξεί να αντικαταστήσει την ενυδατική κρέμα σώματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, το προϊόν κάνει αυτό που υπόσχεται δηλαδή ενυδατώνει την επιδερμίδα και έχει μάλιστα και όμορφο άρωμα με αρκετά καλή διάρκεια. Εμείς όμως παραμένουμε πιστές fans των body creams και body butters γιατί δίνουν στο ντους μια αίσθηση πολυτέλειας που την απολαμβάνουμε. από Σεπτέμβρη όμως που το πρόγραμμά μας βαραίνει και πάλι και ο χρόνος μας μειώνεται, το body conditioner της Nivea θα έχει σίγουρα μία θέση στο μπάνιο μας. 


#2 Body Oil, The Body Shop
Δυστυχώς είχαμε μόνο ένα δείγμα από το λαδάκι σώματος με άρωμα Horinga, αλλά ήταν αρκετό για να το λατρέψουμε. Απίστευτο άρωμα που διαρκεί και super ενυδάτωση. Ιδανικό για το καλοκαίρι! Μπήκε επισήμως στη wish list μας!











#3 Body Scrub, Natural Care
Κι αυτό το προϊόν το είδες στο post για τα προϊόντα του μπάνιου μας εδώ. Είναι ένα αρκετά καλό απολεπιστικό σώματος. Το δυνατότερό του σημείο το απίστευτο άρωμα μπισκότο που σε κάνει να θέλεις να το φας. Εμείς θα προτιμούσαμε να έχει περισσότερους κόκκους. Ίσως το αγοράσουμε ξανά στο μέλλον, προς το παρόν όμως το αντικαταστήσαμε με το Body Exfoliator με άρωμα μπανάνα από την Donna Valente (αναλυτικότερα δες εδώ.)






#4 Yummy Mummy, That’s Better
Η συσκευασία το παρουσιάζει ως ένα ενισχυμένο gel αδυνατίσματος που περιέχει acai berry και δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε ευλαβικά καθημερινά μέχρι το τέλος του και διχαστήκαμε. Θα σου εξηγήσουμε αμέσως γιατί. Από τη μία, ιδιαίτερη διαφορά στην καταραμένη την κυτταρίτιδα δεν είδαμε και γενικά είμαστε λιγάκι έως πολύ δύσπιστες απέναντι στον ισχυρισμό ότι μία κρέμα μπορεί να βοηθήσει. Από την άλλη, έχει μία θεϊκή μυρωδιά από τις πιο εθιστικές που έχουμε συναντήσει και κάνει το σώμα να μυρίζει τέλεια για ώρα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα απαλή με μία υπέροχη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Πες μας λοιπόν τώρα, το αγοράζεις ή όχι;


#5 Hand Cream, 24hour moisture, Johnson’s
Άλλο ένα προϊόν που λυπηθήκαμε που τελείωσε, η κρέμα χεριών 24ωρης ενυδάτωσης από τη Johnsons. Είναι πραγματικά πολύ ενυδατική και αφήνει τα χέρια πολύ απαλά χωρίς να κολλάει ή να έχει αυτή την ενοχλητική αίσθηση λιπαρότητας. Μυρίζει επίσης πολύ όμορφα.









 Αποσμητικά

#1 Clean Comfort, Men +Care, Dove
Ένα αποσμητικό από την αντρική σειρά της Dove είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον αγαπημένο σας. Έχει όμορφο άρωμα χωρίς αν είναι πολύ βαρύ όπως πολλά αντρικά αποσμητικά και διαρκεί πραγματικά πολλές ώρες.












#2 Invisible (for black and white), Nivea
Δεν είναι κακό, δεν έχει όμως και κάτι ιδιαίτερο που θα σε κάνει να θέλεις να το ξαναπάρεις. Στα θετικά του θα βάζαμε το ότι κάνει αυτό που διαφημίζει δηλαδή δεν αφήνει λευκά σημάδια ή κίτρινους λεκέδες στα ρούχα, έχει διακριτικό όμορφο άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Στα αρνητικά μόνο το ότι σίγουρα δεν διαρκεί 48 ώρες όπως γράφει η συσκευασία.









#3 Powder Fresh, Neutro Roberts
Αυτό είναι το αποσμητικό που κατά τη γνώμη μας κερδίζει ως τώρα την καλοκαιρινή μάχη των αποσμητικών. Απλά ερωτεύσιμο άρωμα πούδρας, πάρα πολύ καλή διάρκεια και φυσικά χωρίς οινόπνευμα. Εμείς προτιμούμε αυτό σε μορφή spray αλλά κυκλοφορεί και σε roll on.









 Καλλυντικά

#1 Dipliner, Classics, Golden Rose
Είναι το μαύρο υγρό eyeliner από τη σειρά Classics της Golden Rose και είναι απίστευτα οικονομικό σε σχέση με την ποιότητά του. Σου το δείξαμε μερικούς μήνες πριν στα αγαπημένα Μάιου εδώ. Συνεχίζουμε λοιπόν να το αγαπάμε και να το χρησιμοποιούμε. Έχει πάρα πολύ βολικό πινελάκι, τέλεια απόδοση χρώματος και πολύ καλή διάρκεια ακόμη και το καλοκαίρι. από την καταταλαιπωρημένη συσκευασία του μπορείς να καταλάβεις και ότι κρατάει πραγματικά πολύ παρά την σχεδόν καθημερινή χρήση. Εμείς μόλις τελείωσε προμηθευτήκαμε αμέσως το επόμενο και σίγουρα σου το συστήνουμε. 

Αυτά ήταν τα empties του Ιουλίου. Ελπίζουμε να μην σε κουράσαμε με το σχετικά τεράστιο post, αλλά πραγματικά δεν το καταλάβαμε πότε μαζεύτηκαν τόσα. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και καλογραμμένο post, μπράβο! :) Το conditioner της nivea θέλω κ εγώ πολύ να το δοκιμάσω. Επίσης, έχω τη μάσκα της kyana και τη βρίσκω πολύ καλή! :)
    Φιλιά

    Ειρήνη by dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τελείωσα το conditioner σώματος στη λευκή συσκευασία αλλά δε νομίζω ότι έκανε ιδιαίτερη δουλειά, θα το βάλω κι εγώ στα empties να σας πω αναλυτικά τη γνώμη μου. Το eyeliner Golden Rose βγαίνει και σε άλλα χρώματα, ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο eyeliner βγαίνει μόνο σε μαύρο, αλλά στην καινούρια σειρά υπάρχουν μεταλλικά eyeliners σε 13 χρώματα! Το conditioner σώματος της Nivea είναι μάλλον περισσότερο χειμωνιάτικο, όταν η ανάγκη για ενυδάτωση δεν είναι τόσο μεγάλη και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Ανυπομονούμε να διαβάσουμε και τα δικά σου empties!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design