3.7.13

Τι έχουμε στο μπάνιο μας Special Edition και Mini Reviews

Το σημερινό post είναι μεν ένα beauty - review post, αλλά περισσότερο είναι μία έκκληση για συμπαράσταση και υποστήριξη και θα σας πω αμέσως γιατί. Σίγουρα η συμβίωση με το έτερον ήμισυ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν είσαι πεπεισμένη πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου. Όσες το έχετε δοκιμάσει, ξέρετε σίγουρα τι εννοώ και όσες όχι ακόμα, θα έρθει πιστέψτε με η στιγμή που θα ταυτιστείτε κι εσείς…  

Αφορμή λοιπόν αυτού του post είναι η κλασική ατάκα του αγαπημένου μου «Έχεις κάνει κατάληψη στο μπάνιο! Συρτάρια, ντουλάπια, ράφια, μπανιέρα… έχω μόνο ένα σαμπουάν και δεν υπάρχει χώρος να το ακουμπήσω!» Τώρα αν πω ότι λέει ψέματα θα είμαι εγώ η ψεύτρα!
Πρώτη έκκληση για συμπαράσταση λοιπόν… Πείτε μου πως δεν είμαι η μόνη και πως συμβαίνει και σε σας! Μα πως μπορούν να χρειάζονται μόνο ένα σαμπουάν και ένα αφρόλουτρο;!


Εμείς έχουμε στη μπανιέρα τα απολύτως απαραίτητα… Take a look...

 1. Σαμπουάν και Conditioner Έντονης Επανόρθωσης από τη Syoss
To Conditioner το έχετε δεί στα προϊόντα που δεν θα ξανά αγοράσουμε. Σίγουρα δεν λειτούργησε καθόλου στα δικά μας μαλλιά. Τώρα απλά για να τελειώσει το χρησιμοποιούμε όπως μας είχε προτείνει μια φίλη του blog αντί για σαπούνι όταν ξυρίζουμε τα πόδια μας και τα αφήνει πολύ πολύ απαλά (κάτι που δυστυχώς δεν έκανε με τα μαλλιά μας). Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά εδώ.
Αντιθέτως, το σαμπουάν το αγαπάμε! Είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, δυναμώνει την τρίχα, έχει πολύ ωραία μυρωδιά και είναι σε τεράστια (750ml) οικονομικότατη συσκευασία.

2. Silver Shampoo από τη Rilken
έχω ένα κόλλημα ( Jenny speaking) με τα ξανθά μαλλιά μου. Είμαι βαμμένη ξανθιά εδώ και 15 περίπου χρόνια και αντιπαθώ ιδιαίτερα το ξανθό που μοιάζει πορτοκαλί ή ακόμα χειρότερα κίτρινο. Προτιμώ το ξανθό που ασπρίζει ή γκριζάρει. Γούστα είναι βέβαια αυτά. Αλλά για να διατηρώ το χρώμα μου όπως το θέλω χρησιμοποιώ Silver Shampoo σχεδόν σε κάθε λούσιμο. Το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και έχει το αποτέλεσμα που θέλω ακόμη και αρκετό καιρό μετά τη βαφή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σκληραίνει λίγο τα μαλλιά μου.







3. Herboria Max, Restructing Mask από την Kyana.
Την είδατε πολύ πρόσφατα στα αγαπημένα του μήνα και μάλλον αξίζει να μπει στα αγαπημένα του καλοκαιριού. Τέλειο άρωμα και πολύ αποτελεσματική. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το ολοκληρωμένο review εδώ.






4. Σαμπουάν Μπύρας από την Orzene
Ακολουθώντας τη συμβουλή της πολυαγαπημένης μας κομμώτριας, έχουμε πάντα ένα δεύτερο σαμπουάν στο μπάνιο (κάποιες φορές ίσως και τρίτο) γιατί όπως μας είπε με τη συχνή χρήση του ίδιου σαμπουάν τα μαλλιά συνηθίζουν στα συστατικά του και παύουν να επωφελούνται από αυτά. Δοκιμάζουμε λοιπόν διάφορα σαμπουάν και τα εναλλάσσουμε. Το συγκεκριμένο το πήραμε από το Zampple τον προηγούμενο μήνα. Περιέχει πρωτεΐνες ρυζιού και υπόσχεται ενίσχυση όγκου σε λεπτά μαλλιά. Αν και αμφιβάλλουμε λιγάκι για την αποτελεσματικότητά του σ’αυτό το θέμα, μυρίζει όμορφα και συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε. 






5. Body & Face Shower Gel, Men +Care από τη Dove
OK, το ξέρουμε ότι πρόκειται για ανδρικό αφρόλουτρο, αλλά λατρεύουμε τον αφρό του και κυρίως τη μυρωδιά του. Το μυρίζεις και σε ταξιδεύει και μάλιστα το άρωμά του διαρκεί αρκετά και μετά το ντους.











6. Αφρόλουτρο Musk της σειράς Aromatics από τα Papoutsanis
Για τις μέρες ή μάλλον περισσότερο τις νύχτες που θέλουμε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο πριν τον ύπνο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και βιταμίνη Ε. Διαβάστε πιο λεπτομερές για περισσότερα προϊόντα Papoutsanis review εδώ












7. Body Scrub Μπισκότο από την Natural Care
Είναι ένα αρκετά καλό scrub σώματος που δεν τραυματίζει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και αναζωογονημένη. Κυρίως όμως, έχει εκπληκτική μυρωδιά μπισκότου που σε κάνει να θέλεις περισσότερο να το φας!





8. Conditioner Σώματος - Μέσα στο Ντους από τη Nivea
Πρόκειται για ένα καινοτομικό προϊόν που χρησιμοποιείται μέσα στο ντους μετά το αφρόλουτρο, ξεβγάζεται και αντικαθιστά έτσι την κρέμα σώματος, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και γλυτώνοντας μας χρόνο. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες. Σίγουρα το βρήκαμε πρωτότυπο και ενδιαφέρον και σίγουρα κάνει καλή δουλειά ως προς την ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή. Σας το συστήνουμε εάν η καθημερινότητά σας είναι ιδιαίτερα πιεστική και ο χρόνος σας πολύ περιορισμένος. Εμείς βέβαια θεωρούμε την ενυδατική κρέμα σώματος μια μικρή πολυτέλεια της καθημερινότητάς μας και είναι μία από τις συνήθειές μας που απολαμβάνουμε και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε.




9. Λοτιόν Καθαρισμού για την Ευαίσθητη Περιοχή από τη Gynofit
Δεν περιέχει σαπούνι και εμείς χρησιμοποιούμε και την εκδοχή χωρίς άρωμα. Είναι τέλεια για καθημερινό καθαρισμό και δίνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Δεν ξέρουμε αν κυκλοφορεί στα φαρμακεία, αλλά σίγουρα μπορείτε ν τη βρείτε στο Healthy Scoop.









10. Pure Active Fruit Energy από τη Garnier
Είναι ένα gel καθαρισμού προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες με εκχυλίσματα από γκρέιπφρουτ, ρόδι και βιταμίνη C. Κάνει πλούσιο αφρό, είναι δροσιστικό και αναζωογονητικό, βοηθάει στη μείωση των ατελειών και ξυπνάει και τονώνει την επιδερμίδα. Λατρεύουμε το φρουτένιο του άρωμα.





Αυτά λοιπόν είναι τα προϊόντα που έχουμε στο μπάνιο μας και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Για πείτε κι εσείς βρε κορίτσια είμαστε τόσο υπερβολικές; (Έκκληση για υποστήριξη Νο 2!)
Εσείς χρησιμοποιείτε λιγότερα ή περισσότερα; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post





P. S. Τελευταία ατάκα απελπισμένου αγαπημένου που άφησε ιστορία, «Όσο πάνε και πληθαίνουν! Τώρα έχει καλλυντικά σου και στο ψυγείο!» Η αναφορά ήταν για τα κραγιόν που τώρα με τις πολλές ζέστες τα φυλάω σ’ένα κουτάκι στο ψυγείο γιατί λιώνουν και σπάνε εύκολα. Χιχι! Τα συμπεράσματα δικά σας!

9 σχόλια:

  1. entaxei opws exw pei ta megala pneumata sunantwntai!!
    edw kai meres exw xekinisei na grafw "what's in my shower"!!ahahah alla exw meinei me tis photo sto xeri!! :D
    to kyana to exw ki egw!
    ta syoss den mou ka8ontai ka8olou! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to sampouan ths rilken to silver pou mporw na to brw? polu endiaferon to post sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή η συσκευασία είναι τεράστια και κρατάει πολυυυύ, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το αγόρασα. αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει ή από τα Hondos ή από τα Δάφνης.

      Διαγραφή
  3. χαχα τελειο post, ολα ομορφα! Ποτε δεν θα μας καταλαβουν οι αντρες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ και για τα καλά σου λόγια για το post και για τη γυναικεία συμπαράσταση ! :)

      Διαγραφή
  4. χαχαχα, έχει τρομοκρατηθεί ο καημένος! Κι εγώ έχω πάντα 2-3 σαμπουάν, αφρόλουτρα, conditioner στο μπάνιο μου, θέλω διάφορες επιλογές για να μη βαριέμαι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ και να νομίζω ότι μόνο εγώ το παρακάνω λιγάκι! :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design