5.7.13

Επαγγελματικά Προϊόντα Μαλλιών KYANA - Review!

Λοιπόν, νομίζω ότι σας έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές (σε σχετικά και άσχετα posts) για το πόσο πολύ αγαπάμε τα μαλλιά μας. Και ποια γυναίκα όμως δεν τα αγαπάει; Δεν είναι αυτό το τίναγμα των τέλειων μαλλιών που μας γεμίζει όλες τρομερή αυτοπεποίθηση; Για εμάς είναι δεδομένο, δεν γίνεται να αισθάνεσαι άσχημα όταν τα μαλλιά σου είναι τέλεια!

Και με αυτό ως μότο έχουμε μετατρέψει μάλλον τις επισκέψεις μας στο  κομμωτήριο σε mini συνεδρίες ψυχοθεραπείας και φυσικά «την πληρώνουν» πάντα τα μαλλιά μας. Κάπως έτσι τελείωσα το σχολείο και το γιόρτασα με ένα ξανθό πλατίνα, έκανα την «επανάστασή» μου με ροζ και μωβ ανταύγειες στο πανεπιστήμιο, σκούρο καστανό όταν ο αγαπημένος μου πήγε
φαντάρος (κοίτα να δεις πως μας επηρεάζει μια απουσία!), κατακόκκινο ως ένεση αυτοπεποίθησης όταν η πίεση στη δουλειά ήταν στο full, μέχρι και λευκό-γαλάζιο του πάγου γιατί απλά περνούσα τη φάση της τρελής…  και δε θα συνεχίσω γιατί αυτός είναι ένας κύκλος που γυρίζει-γυρίζει και πιθανότατα δεν έχει τέλος… (Μεταξύ μας ήδη έχω στο μυαλό μου την επόμενη επιλογή χρώματος. Σσσσς!)

Τι κοινό έχουν όμως όλες αυτές οι αλλαγές; Μα φυσικά ταλαιπωρούν τα μαλλιά που τοοοόσο αγαπάμε. Και ακριβώς γ’αυτό οφείλουμε να τα περιποιούμαστε στο maximum για να εξιλεωθούμε. Εκτός από τα δεκάδες κομμωτήρια που έχουμε αλλάξει (μέχρι να βρούμε ένα που να καθόμαστε στην καρέκλα και να εμπιστευόμαστε τον κομμωτή/κομμώτρια 100%), έχουμε αλλάξει και δοκιμάσει και δεκάδες προϊόντα για τα μαλλιά.




Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσουμε για τα επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας KYANAπου δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει, αλλά τα χρησιμοποιούμε ανελλιπώς εδώ και περίπου ένα μήνα και έχουμε ενθουσιαστεί.  Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.


Από τη σειρά Herboria ΜΑΧ δοκιμάσαμε το σαμπουάν αναδόμησης με λάδι Argan. Καθαρίζει ήπια τα μαλλιά και αναπτύσσει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, ιδανική για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά. Αφήνει τα μαλλιά μας πιο ζωντανά και λαμπερά.
Από την ίδια σειρά χρησιμοποιούμε και την πολυαγαπημένη μάσκα αναζωογόνησης. Με φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνει τα μαλλιά μας πιο ανθεκτικά, ελαστικά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Κάτι πολύ σημαντικό για μας είναι ότι δεν είναι βαριά, όπως άλλες μάσκες μαλλιών που έχουμε δοκιμάσει και δρα μόνο μέσα σε 3-5 λεπτάκια χωρίς να σπαταλάμε καθόλου χρόνο.  Για αναλυτικότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας προϊόντα για τον Ιούνιο εδώ

Από τη σειρά Life Box δοκιμάσαμε το spray αναδόμησης δύο φάσεων Colour Protect. Αναδομεί τα αδύναμα μαλλιά αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της τρίχας και τους χαρίζει υγεία και μεταξένια λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Επιπλέον, είναι ιδανικό για βαμμένα μαλλιά γιατί ‘κλειδώνει’ τα χρωστικά μόρια και αποτρέπει το πρόωρο ξεθώριασμα του χρώματος. Εμείς το χρησιμοποιούμε καθημερινά μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά και σίγουρα έχουμε δει διαφορά. Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ καλό για την παραλία, έτσι τα μαλλιά δεν θα αφυδατώνονται από τον ήλιο και τη θάλασσα και θα ξεμπερδεύονται πολύ πιο εύκολα. 

Για το τέλος αφήσαμε αυτό που αγαπάμε σιγά - σιγά περισσότερο απ’όλα. Το Dandful & Oily Hair Shampoo ανήκει επίσης στη σειρά Life Box και είναι, κατά τη γνώμη μας το τέλειο σαμπουάν αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά. Τα δικά μας μαλλιά ανήκουν στην εκνευριστικότατη κατηγορία των μαλλιών με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες με αποτέλεσμα το σχεδόν καθημερινό λούσιμο να είναι super αναγκαίο. Το συγκεκριμένο σαμπουάν όμως πραγματικά λειτούργησε! Καθαρίζει απαλά σε βάθος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα (και μάλιστα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!) Τα μαλλιά μας δείχνουν πια καθαρά μέχρι και την τρίτη μέρα. Το αγαπάμε!

Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε πως όλα τα προϊόντα μυρίζουν εκπληκτικά. Αν ανοίξεις όλες μαζί τις συσκευασίες νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ζαχαροπλαστείο και μυρίζεις γλυκές λιχουδιές! Και το ακόμη καλύτερο είναι ότι το άρωμα μένει στα μαλλιά για αρκετή ώρα.

Το μόνο αρνητικό που παρατηρήσαμε είναι ότι  οι συσκευασίες είναι φτιαγμένες από αρκετά λεπτό πλαστικό με αποτέλεσμα μέσα στην πρώτη βδομάδα να έχουμε καταφέρει να σπάσουμε ήδη όλα τα καπάκια. Αλλά όταν το προϊόν ταιριάξει στα μαλλιά σου και λειτουργήσει τόσο καλά, σιγά να μην κολλήσεις στη συσκευασία.

Εμείς σίγουρα θα αγοράσουμε το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά και τη μάσκα μόλις μας τελειώσουν γιατί είναι σαν να φτιάχτηκαν αποκλειστικά για τα μαλλιά μας, ενώ ρίχνοντας μια ματιά στο site της εταιρείας, έχουμε βάλει δυο-τρία ακόμη προϊόντα στη λίστα μας.

Εσείς έχετε ακούσει ξανά για την KYANA; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποιο είναι αλήθεια το προϊόν μαλλιών  που δεν λείπει ποτέ από το μπάνιο σας; Let us know.

 Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. Όμορφο review :) Έχω το Colour Protect και το χρησιμοποιώ και εγώ μετά το μπάνιο. Αυτό που έχω δει είναι ότι ξεμπερδεύονται πιο εύκολα τα μαλλιά μου. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά είμαι περίεργη για το Dandful & Oily Hair Shampoo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν έχεις πρόβλημα με λιπαρότητα στα μαλλιά να το δοκιμάσεις. Θα δεις διαφορά.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design