16.7.13

Dust + Cream - Beauty Products and More!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την Dust+Cream. Αν δεν τη γνωρίζετε ήδη, η Dust+Cream είναι μία αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών και ειδών περιποίησης με καταστήματα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online store.

Ο βασικός λόγος που επιλέξαμε να σας πούμε γι’αυτή είναι γιατί είναι η απόδειξη πως η ομορφιά και το μακιγιάζ δεν είναι πάντα και υποχρεωτικά μία ακριβή υπόθεση. Η Dust+Cream είναι ο παραγωγός των Ελληνικών προϊόντων μακιγιάζ Beauty Line και ο κύριος εκπρόσωπος της εταιρείας καλλυντικών Εssence στην Ελλάδα.  Και οι δύο αυτές εταιρείες λανσάρουν οικονομικές, αλλά ποιοτικότατες σειρές μακιγιάζ. Κάποια καλλυντικά τους χρησιμοποιούμε κι εμείς και μας έχετε ρωτήσει πολλές φορές που μπορείτε να τα βρείτε.





Εμείς λοιπόν αυτή τη φορά δοκιμάσαμε…


τις μονές σκιές ματιών - Beauty Line
Έχουν μία μεγάλη ποικιλία από χρώματα για να διαλέξετε. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και αρκετά καλή διάρκεια, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε και primer.

τα διπλά μολύβια ματιών Beauty Line
Γενικά βρίσκουμε την ιδέα του διπλού μολυβιού εξαιρετική, ιδιαίτερα τώρα που στις διακοπές μας θέλουμε να κουβαλάμε όσο λιγότερα γίνεται. Θα τα βρείτε σε πολύ έξυπνους και ταιριαστούς συνδυασμούς χρωμάτων. Ειδικά το ασπρόμαυρο είναι super απαραίτητο. Το αν θα είναι πολύ μαλακά ή περισσότερο σκληρά διαφέρει από απόχρωση σε απόχρωση. Γράφουν αρκετά καλά και έχουν μέτρια διάρκεια.

τα βερνίκια νυχιών - Beauty Line
Από άποψη απόδοσης χρώματος είναι από τα αγαπημένα μας και σίγουρα τα έχετε δει σε αρκετές NOTD φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook. Δίνουν τέλειο χρώμα τα περισσότερα ακόμη και με μία μόνο στρώση. Εμείς προσωπικά προτιμάμε πάντα και μια δεύτερη. Έχουν επίσης αρκετά καλή διάρκεια, σίγουρα 4-5 μέρες στα δικά μας ταλαιπωρημένα νυχάκια. Θα θέλαμε μόνο να έχουν μερικές ακόμη αποχρώσεις!

το λαδάκι therapy cuticle oil - Beauty Line
Είναι ένα θεραπευτικό μαλακτικό λαδάκι για τις παρανυχίδες και τα πετσάκια. Μας άρεσε αρκετά. Βοηθάει πολύ στη διαδικασία του μανικιούρ. Θα προτιμούσαμε ίσως να είχε ένα πιο ευχάριστο άρωμα όπως αντίστοιχα άλλα λαδάκια.

το λαδάκι caring nail oil - Essence
Ένα ακόμη λαδάκι για θρέψη στα νύχια που μαλακώνει τα πετσάκια και βοηθάει στην ανάπτυξη των νυχιών. Επίσης μας άρεσε πολύ. Έχει και πολύ βολικό βουτσάκι-σφουγγαράκι.

το tip painter - Essence
Είναι ένας ραπιδογράφος σε λευκό χρώμα που διευκολύνει το σχηματισμό της λευκής γραμμής στο γαλλικό μανικιούρ. Είναι αρκετά εύχρηστο. Η μόνη μας παρατήρηση είναι ότι, όπως και όλα τα βερνίκια της Essence, αν και έχουν απίστευτη ποικιλία χρωμάτων δεν έχουν καθόλου καλή διάρκεια, τουλάχιστον στα δικά μας νύχια.

το pro white effect base coat - Essence
Είναι ένα base coat από την Essence με σύνθεση κατά της κιτρινίλας που υπόσχεται πως ασπρίζει την όψη του νυχιού. Δεν το έχουμε ακόμη χρησιμοποιήσει πάρα πολύ, αλλά ακόμη και από τις πρώτες χρήσεις νομίζουμε πως έχουμε όντως δει αποτέλεσμα. Γενικά, όπως όλα τα base coats της Essence (των οποίων δηλώνουμε τρελές fans!) σκληραίνει πολύ τα νύχια και τα βοηθάει να δυναμώσουν και να μην σπάνε και στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω; Σκέφτεστε να δοκιμάσετε; Εμείς σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε δοκιμάζοντας κάποιο από τα base coats ή τα top coats της Essence και θα πειστείτε πως κάποιες φορές δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε μια περιουσία για να πάρουμε ένα ποιοτικό προϊόν που κάνει καλά τη δουλειά του. Κι την επόμενη φορά που θα έχετε διάθεση να ‘χαθείτε’ μέσα σε ατελείωτα χρώματα, περάστε μία βόλτα από το κοντινότερό σας Dust+Cream.

Μέχρι το επόμενο post



3 σχόλια:

  1. σχεδον παντα ψωνιζω απο dust+cream. εχω δοκιμασει ενα βερνικι αυτης της σειρας αλλα δεν μου αρεσε καθολου. ειχε περιεργη συσταση και κακη αποδοση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design