31.7.13

Donna Valente Exfoliators - Review!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για δύο προϊόντα απολέπισης που όταν τα πρωτοείδαμε ήμασταν αρκετά επιφυλακτικές, αλλά τώρα μπορούμε να δηλώσουμε ότι απλά τα αγαπάμε.

Πρόκειται για προϊόντα της Ελληνικής εταιρείας Donna Valente και τα χαρακτηρίζει απόλυτα ο όρος ‘good value’, χωρίς δηλαδή να ξοδέψεις μία περιουσία μπορείς να αγοράσεις ένα αποτελεσματικό προϊόν πολύ καλής ποιότητας. Ας τα δούμε όμως ξεχωριστά.



Banana Miracle - Sugar Exfoliator
Είναι ένα peeling σώματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους ζάχαρης και βιταμίνη Ε. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Οι κόκκοι είναι αρκετά μικροί, αλλά σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση μέσα στο μείγμα με αποτέλεσμα να κάνει πολύ καλή απολέπιση χωρίς να τραυματίζει το δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Αυτό που διαλέξαμε εμείς έχει άρωμα μπανάνα και μυρίζει τόσο τέλεια που σίγουρα θέλεις να το φας! Υπάρχει και με άρωμα καρύδα και σκοπεύουμε να το δοκιμάσουμε σύντομα. Ιδανική χρήση για τόνωση και ευεξία 1-2 φορές την εβδομάδα. Να σου πούμε ένα μυστικό… Aκόμη και τις μέρες που είμαστε πολύ κουρασμένες ή δεν έχουμε χρόνο για scrub σώματος, το χρησιμοποιούμε μόνο στα πέλματα για 2-3 λεπτάκια. Νιώθεις απίστευτη χαλάρωση! Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 600 gr και η τιμή του κυμαίνεται από 9-13 ευρώ ανάλογα με το κατάστημα.


Pomegranate & Blueberry - Exfoliating Facial Scrub
Ανήκει στη σειρά Facial Delight της εταιρείας και είναι ένα gel απολέπισης προσώπου με ρόδι και μύρτιλλο. Τα εκχυλίσματα των δύο αυτών συστατικών παρέχουν ενεργή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Αφήνει την επιδερμίδα με μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και λάμψης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας το χρησιμοποιείτε λιγότερες ή περισσότερες φορές την εβδομάδα. Η μυρωδιά του είναι φρουτώδης. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 210 gr και κοστίζει περίπου 6,50 ευρώ.

 Εμείς τα δοκιμάσαμε, τα τεστάραμε, τα βάλαμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, τα αγαπήσαμε και σου τα προτείνουμε, αφού άλλωστε κι εμείς θα τα ξαναγοράσουμε. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή κάτι άλλο από την Donna Valente; Αν ναι, πως σου φάνηκαν; Αν όχι, θα τα δοκίμαζες;

Κάτι ακούσαμε και για κρέμες σώματος από την ίδια εταιρεία με εξίσου απίστευτα αρώματα. Beauty Blogger on the look out... χιχι!

Μέχρι το επόμενο post



3 σχόλια:

  1. τα εχω βαλει απο καιρο στο ματι..ειδικα τη μπανανα..Αραγε το scrub με το ροδι κανει για προσωπα με ταση ακμης?
    Ριξτε αν θελετε μια ματια και στο μπλογκ μου ειμαι καινουρια..Φιλακιαα
    http://mybeautymap.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχχχχχχχχ αυτα τα απολεπιστικα-σκετος ερωτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design