2.6.13

Αγαπημένα Μαΐου 2013 Top 5

Μιας και ο Μάιος τελείωσε νομίζουμε πως είναι ώρα για τα αγαπημένα μας προϊόντα, αυτά που χρησιμοποιήσαμε πιο πολύ τον προηγούμενο μήνα. Επειδή δεν είμαστε μία, αλλά δύο αν βάζαμε όοοοολα όσα χρησιμοποιήσαμε θα είχαμε ένα τεράστιο post, οπότε αποφασίσαμε να διαλέξουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα Top 5.


Να, λοιπόν, τα 5 πολύ πολύ αγαπημένα μας και πολυχρησιμοποιημένα προϊόντα του Μαΐου:

#1  Lipstick της matt σειράς της Seventeen, No 17: Οι λόγοι που το αγαπάμε είναι το τέλειο ματ αποτέλεσμα και η απίθανη διάρκεια του ολόκληρη τη μέρα!





#2 Eyeliner μαύρο Classics της Golden Rose: Έχει το πιο βολικό βουρτσάκι που έχουμε συναντήσει σε eyeliner μέχρι στιγμής και είναι πολύ σταθερό στο βλέφαρο χωρίς να "τρέχει". Το φοράμε συνέχεια και όλες τις ώρες της ημέρας!

#3 To concealer της σειράς Cover & Conceal της MUA: Δίνει απίστευτη φωτεινότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, χωρίς να "σπάει" και χωρίς καμία απολύτως λιπαρότητα!

#4 Η κρέμα προσώπου από τη Garnier, Skin Naturals. Την πήραμε από το zammple τον προηγούμενο μήνα και εντυπωσιαστήκαμε! Απαλή υφή τόσο ενυδατική που σίγουρα θα είναι αγαπημένη μας για πολλούς μήνες ακόμη.

#5 Η κρέμα σώματος Irresistably Smooth της Nivea. Εντάξει: Έχει το τέλειο άρωμα της Nivea και είναι Irresistable! Εμείς πώς θα μπορούσαμε να αντισταθούμε; Την αγαπάμε!

Σειρά σας! Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα πραγματάκια του προηγούμενου μήνα; :D



Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! Τα ματ κραγιόν της Seventeen όντως μένουν όλη μέρα, κι έχουν και τέλειο άρωμα. Η κρέμα της Garnier αλλά και το Body Souffle της Nivea είναι στη λίστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα καλύτερα προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει και τα 5! :)

      Διαγραφή
  2. To κραγιόν φαίνεται τέλειο! Με ψήσατε να το δοκιμάσω!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε το και δε θα χάσεις! Έχει και άλλες πολύ ωραίες και καλοκαιρινές αποχρώσεις η συγκεκριμένη σειρά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία! Πόσο κοστίζει το κραγιονάκι και πόσο το κονσίλερ; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To concealer κοστίζει περίπου 1 λίρα και μπορείς να το παραγγείλεις από το online shop της ΜUA (http://www.muastore.co.uk/) και το κραγιόν είναι στα 9,90 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. Πολύ οικονομικά :) Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  4. Τα ματ κραγιόν της Seventeen είναι από τα αγαπημένα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design