13.6.13

Review - Avon Cosmetics!





Σήμερα σας έχουμε ένα φρεσκότατο review! Πριν από κάποιες μέρες λάβαμε από την Avon Cosmetics ένα super πακέτο με προϊόντα της νέας σειράς που θα κυκλοφορήσει από τον Οκτώβριο, ζητώντας τη γνώμη μας γι’ αυτά. Έτσι λοιπόν κι εμείς με μεγάλη χαρά τα δοκιμάσαμε και σας τα παρουσιάζουμε. 

Η Ideal Flawless Pressed Powder είναι μία πούδρα σε μορφή compact. Εμείς δοκιμάσαμε την απόχρωση light medium. Είναι αρκετά καλυπτική (ώστε να μπορεί να φορεθεί και χωρίς foundation) και σίγουρα λατρέψαμε την ιδιαίτερα σικάτη μαύρη συσκευασία.

Η True Colour διπλή σκιά ματιών στην απόχρωση Ocean Waves είναι μία mini παλέτα δύο σκιών (η μία ένα ελαφρά ιριδίζον φιστικί και η δεύτερη ένα έντονο σκούρο μπλε της θάλασσας). Δεν αγαπάμε ιδιαίτερα τις μπλε-γαλάζιες αποχρώσεις σε σκιές, αλλά αν σε εσάς αρέσουν αυτοί οι χρωματισμοί σίγουρα είναι μία καλή επιλογή γιατί γράφουν πολύ καλά και έχουν αρκετά καλή διάρκεια. 

Η True Colour παλέτα τεσσάρων σκιών σε απόχρωση Berry Love είναι απλά η αγαπημένη μας! Οι σκιές είναι σε γήινες, πολύ γλυκές αποχρώσεις (μπεζ, σωμών, χρυσό και καφέ), μπορούν να φορεθούν τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι και έχουν επίσης πολύ απαλή υφή, καλή απόδοση χρωμάτων και ικανοποιητική διάρκεια. Μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός των χρωμάτων, γιατί δημιουργούν μία παλέτα που μπορείς να πάρεις μαζί σου στις διακοπές σου και να σε καλύπτει τόσο για ένα απαλό πρωινό μακιγιάζ όσο και για ένα εντυπωσιακό βραδινό.

Από τη σειρά Nailwear pro+ δοκιμάσαμε ένα βερνίκι νυχιών στην απόχρωση Green Goddess. Είναι ένα σκούρο πράσινο, μάλλον λαδί με χρυσούς ιριδισμούς. Μας άρεσε αρκετά η ποιότητά του, καθώς απλώνεται εύκολα και διαρκεί αρκετά με ένα καλό base και top coat. Δεν ενθουσιαστήκαμε όμως από την απόχρωση, ίσως γιατί τώρα το καλοκαίρι μας τραβάνε τα πολύ πιο έντονα και φωτεινά χρώματα, ίσως γιατί δεν το βρήκαμε αρκετά νεανικό, αλλά γούστα είναι αυτά.

 Για το κραγιόν σε απόχρωση Fuchsia Fever που δοκιμάσαμε οι απόψεις μας διχάζονται. Η Γωγώ το αγάπησε και το έχει ήδη κάνει μόνιμο κομμάτι του μακιγιάζ της, εγώ πάλι, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ σταθερό και ταυτόχρονα αρκετά ενυδατικό, δεν ξετρελάθηκα. Βέβαια, έχω και λιγάκι παράξενες προτιμήσεις γενικά και αυτή την περίοδο ειδικά έχω κολλήσει με τα matte κραγιόν, άρα μάλλον φταίει το ότι πρόκειται για μία shimmering απόχρωση του φούξια.

Το lip liner της σειράς ultra glimmerstick σε απόχρωση True Red είναι ένα μολύβι χειλιών σε συσκευασία που δεν χρειάζεται ξύσιμο, αλλά περιστρέφεται για να χρησιμοποιήσεις το προϊόν. Το χρώμα του είναι ένα ωραίο βαθύ κόκκινο-berry που εγώ σίγουρα θα το φορούσα και σε κραγιόν.

Η Mega Effects Mascara (στην απόχρωση blackest black) είναι ίσως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα προϊόντα. Σίγουρα η συσκευασία και το βουρτσάκι της την κάνουν ιδιαίτερα καινοτομική. Εμείς τη βρήκαμε πολύ εύχρηστη και μας άρεσε το ότι δίνει μεν μήκος, αλλά έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, που εσύ μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις να το χτίσεις με περισσότερες στρώσεις για κάτι πιο έντονο.

Για το τέλος αφήσαμε το προϊόν που νομίζουμε ότι μας άρεσε περισσότερο απ’ όλα (μετά από μάχη για την πρώτη θέση με την τετραπλή παλέτα σκιών). Αυτό είναι ένα lip crayon της σειράς Ultra Colour στην απόχρωση Reddy for me, ένα χοντρό μολύβι-κραγιόν με πάρα πολύ έντονη απόδοση χρώματος σε μία τέλεια κόκκινη απόχρωση που δεν γίνεται να μην τραβήξει τα βλέμματα στα χείλη σας. Σε τόσο έντονες αποχρώσεις πιστεύουμε πως αυτός ο τύπος κραγιόν είναι πολύ πιο εύκολος στην εφαρμογή. Σίγουρα όταν κυκλοφορήσει θα επιδιώξουμε να αγοράσουμε κι άλλες αποχρώσεις.

 Αυτή είναι μία γρήγορη παρουσίαση των προϊόντων, που φανταζόμαστε ότι ουσιαστικά μας δίνουν και ένα preview των τάσεων που θα επικρατήσουν στο μακιγιάζ το επόμενο φθινόπωρο. Φυσικά αυτή ήταν η αποκλειστικά αντικειμενική αλλά προσωπική μας άποψη για το κάθε προϊόν. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία που μας έδωσε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε από τις πρώτες. Μείναμε πολύ ικανοποιημένες.

Εσείς θα αγοράζατε κάποιο από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post



4 σχόλια:

  1. Η μάσκαρα φαίνεται τόσο περίεργη! Νομίζω αυτό που θέλω να δοκιμάσω πρώτο είναι το lip crayon, τελευταία έχω εμμονή με αυτά τα προϊόντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκαρα είναι λιγάκι διαστημική και αρχικά την φοβόμασταν,αλλά μετά από δύο-τρεις μουτζουρωμένες προσπάθειες το βρίσκεις το κόλπο και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.
      Το lip crayon σίγουρα θα το πάρουμε και σε άλλα χρώματα! Μας άρεσε πολύ!

      Διαγραφή
  2. Zileia pou les pou den kerdisa!!! Asteieuomai. Einai uperoxa ola! Na ta xareite koritsakia mou <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα!Σ'ευχαριστούμε πολύ! Κι εμείς δεν τα κερδίσαμε κάπου, απλά μας τα έστειλε η εταιρεία να τα δοκιμάσουμε. Για ρίξε μια ματιά στο τρέχον giveaway μας! Μπορεί να είσαι εκεί η τυχερή!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design