27.6.13

Ένα post γεμάτο μυρωδιές! - PAPOUTSANIS SA Review

Τι κάνετε; Εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε στην απίστευτη ζέστη της καλοκαιρινής Αθήνας. Επειδή όμως οι φετινές μας διακοπές είναι ακόμη αρκετά μακριά και για να μην μελαγχολήσουμε σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα αγαπημένο review.



Στα τέλη Μαΐου χτύπησε την πόρτα μας το πιο γενναιόδωρο και μυρωδάτο gift pack που έχουμε λάβει ως τώρα, μία τεράστια σακούλα γεμάτη προϊόντα από την εταιρεία  PAPOUTSANIS. Και από εκείνη τη μέρα απλά δεν μπορούμε να φανταστούμε το μπάνιο μας χωρίς αυτά.


 Λίγα λόγια για την εταιρεία
Το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας ξεκίνησε με την παραγωγή ελαιόλαδου και σαπουνιού από ελαιόλαδο το 1870 στην Λέσβο. Η δική μας αίσθηση είναι ότι σήμερα, 143 χρόνια μετά, ο Παπουτσάνης στηρίζεται σταθερά στην παράδοση και ταυτόχρονα εξελίσσεται, έχοντας  καταφέρει να είναι πια μία από της μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής σαπουνιού στην Ευρώπη.
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε σίγουρα την τάση να στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα. Όταν όμως η Ελληνική τους προέλευση συνδυάζεται και με άψογη ποιότητα, τότε απλά τα αγαπάμε.

Ας σας δείξουμε όμως τι δοκιμάσαμε!

Χρησιμοποιήσαμε σαπουνάκια από τη σειρά Aromatics με πολλά διαφορετικά αρώματα (Musk, Marine, Magnolia), αλλά και σαπούνια Γλυκερίνης και φυσικά το κλασικό σαπούνι «Καραβάκι» που ξύπνησε τόσες μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια. 



Δοκιμάσαμε προϊόντα από τη νέα σειρά  Olivia και συγκεκριμένα Body Gel, Body Lotion, Body Oil, Hand Cream, σαπούνια και σαμπουάν. Ολόκληρη η σειρά είναι βασισμένη στο αγνό παραδοσιακό ελαιόλαδο και τις ευεργετικές του ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά μας. Εμείς ξεχωρίσαμε το σαμπουάν της Olivia γιατί προσφέρει λάμψη και δυναμώνει τα τόσο ταλαιπωρημένα μαλλάκια μας και το Body Lotion γιατί είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και αν και στην αρχή μας φόβιζε λιγάκι η ιδέα του ελαιόλαδου, τελικά απορροφάται πολύ πολύ εύκολα από την επιδερμίδα. Βρήκαμε όλες τις συσκευασίες πολύ κομψές και αριστοκρατικές (παραπέμπουν λιγάκι σε Αρχαία Ελλάδα). Το άρωμα επίσης σίγουρα παραπέμπει σε αυτό του ελαιόλαδου.


Για το τέλος αφήσαμε τα προϊόντα που πραγματικά αγαπήσαμε περισσότερο απ’ όλα  και που κατά τη γνώμη μας είναι ο τέλειος σύμμαχος στα ατελείωτα ντους κατά της ζέστης, τα αφρόλουτρα της σειράς Aromatics. Είναι τόσο κρίμα που πρέπει απλά να σας τα περιγράψουμε και δεν μπορούμε να περάσουμε μαγικά τις μυρωδιές τους μέσα από τον υπολογιστή για να φτάσουν σ’εσάς. Τα αφρόλουτρα Aromatics περιέχουν βιταμίνη Ε που είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Δημιουργούν έναν τέλειο κρεμώδη αφρό  και αφήνουν μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα.
Εμείς δοκιμάσαμε τα …
Cotton Blossom με τόνους από άρωμα ίριδας
Tabac με κέδρο και κεχριμπάρι.
Spicecake με σανδαλόξυλο και πιπερόριζα
Cinnabar με τριαντάφυλλο και καρύδα
Musk με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης



Τώρα που τα έχουμε δοκιμάσει όλα μπορούμε να σας πούμε ότι είναι απλά αδύνατον να διαλέξουμε μόνο ένα! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σας φάνηκε;
Και τώρα που το ξανά σκεφτόμαστε μάλλον ήρθε η ώρα για ένα δροσιστικό χαλαρωτικό αφρόλουτρο…







Μέχρι το επόμενο post






P. S. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία. 

4 σχόλια:

  1. Με γεια σας!!! Πραγματικά ποστ γεμάτο μυρωδιές!!! Μέχρι εδώ μας ήρθαν!!! ΧΑΧΑ!!!
    Stay in touch,
    ~chicates~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ, κορίτσια! Είναι πραγματικά πολύ ποιοτικά προιόντα και τοοοοοόσο μυρωδάτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design