4.6.13

Empties May 2013!




Έφτασε ο καιρός να κάνουμε και το πρώτο μας empties post με τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε και τελειώσαμε μέσα στο μήνα Μάιο. Επειδή συνήθως μας αρέσει να δοκιμάζουμε αρκετά διαφορετικά προϊόντα μέσα στο μήνα δεν προλαβαίνουν και πολλά να τελειώσουν κι έτσι δεν έχουμε πάρα πολλά να σας δείξουμε. Ας πάμε όμως να δούμε αυτά που τελικά αδειάσαμε!

Το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που τελειώσαμε αυτό το μήνα είναι η Natural Silky Compact Powder της Seventeen. Πιθανότατα σας έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτή σε κάποιο post αγαπημένων, γι’ αυτό δεν θα σας πούμε εδώ πολλά. Χρησιμοποιούμε την απόχρωση 06 (Porcelain), είναι απίστευτα καλυπτική και έχει μεγάλη διάρκεια. Την αγαπάμε και δεν την αλλάζουμε εύκολα εδώ και κάποια χρόνια.

Δεύτερη άδεια συσκευασία μέσα στο Μάιο αυτή  της Colossal VolumExpress (Cat Eyes)
Mascara από την Maybelline. Γενικά είμαστε fans των mascaras της Maybelline. Θεωρούμε ότι είναι από τις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει. Μείναμε πολύ ικανοποιημένες και από τη συγκεκριμένη και ο μοναδικός λόγος που δεν θα την αγοράσουμε πάλι αυτό το μήνα είναι γιατί ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και την πιο καινούρια mascara της εταιρείας. Ελπίζουμε να είναι εξίσου καλή.

Επόμενο προϊόν που χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους είναι το Anticernes Concealer σε μορφή stick της Seventeen. Χρησιμοποιήσαμε την απόχρωση 06 (Rose Beige) που είναι αρκετά φυσική, φωτεινή και καλυπτική. Από κάποιο σημείο και μετά όμως το χρησιμοποιούσαμε εσκεμμένα αποκλειστικά για να το τελειώσουμε γιατί κάτι δεν ταίριαξε πολύ καλά στην δική μας επιδερμίδα. Μάλλον η σύστασή του ήταν αρκετά λιπαρή για το δικό μας ήδη πολύ λιπαρό δέρμα. Αποφασίσαμε λοιπόν τώρα να δοκιμάσουμε κάποια υγρά concealers ψάχνοντας για το ιδανικό για μας.

Τέταρτο άδειο προϊόν γι’ αυτό το μήνα είναι το  Beauty Bath (Indulging Cream ) από το Dove. Είναι μία τεράστια συσκευασία αφρόλουτρου των 750 ml, με την κλασική χαλαρωτική μυρωδιά του Dove. Είναι πολύ ενυδατικό αφού περιέχει ¼ ενυδατικής κρέμας όπως όλα τα προϊόντα Dove και παρόλο που το χρησιμοποιούσαμε καθημερινά μας κράτησε πολυυυύ!

Τελευταίο προϊόν που τελειώσαμε είναι η Hydra Care, μία ενυδατική κρέμα ημέρας της σειράς Specifics από τη Seventeen για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Δεν είναι το πρώτο βαζάκι που τελειώνουμε. Είναι σίγουρα μία καλή, οικονομική επιλογή και είμαστε αρκετά ικανοποιημένες. Και η κρέμα ημέρας όμως είναι ένα από τα προϊόντα για τα οποία βρισκόμαστε ακόμα σε αναζήτηση του ιδανικού (για το δικό μας πάντα δέρμα) κι έτσι είμαστε σε διαδικασία πολλών δοκιμών.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σας φάνηκε; Τι τελειώσατε αυτό το μήνα;

Μέχρι το επόμενο post

3 σχόλια:

  1. H Natural Silky Compact Powder της Seventeen είναι πραγματικά εκπληκτική, παρότι έχω δοκιμάσει κι άλλες, δεν βρίσκω καλύτερη από αυτή, την έχω πάρει πολλές φορές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσουμε! Εμείς τη χρησιμοποιούμε χρόνια! Αυτή την περίοδο έχουμε όμως άλλες δύο στο μυαλό μας που θέλουμε να τεστάρουμε. Let the best powder win! :P

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ πως η πουδρίτσα της Seventeen είναι από τις καλύτερες! Οι μάσκαρα τις Maybelline είναι από τις αγαπημένες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design