12.6.13

4 Προϊόντα Never Again!

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα, να πειραματιζόμαστε και φυσικά να σας λέμε τη γνώμη μας. Επίσης δεν μας αρέσει καθόλου να πετάμε προϊόντα (και σε ποιόν αρέσει άλλωστε!), έτσι  ψάχνουμε σε όλα να βρούμε κάτι θετικό και τον πιο αποδοτικό τρόπο για να τα χρησιμοποιήσουμε. Ευτυχώς τα περισσότερα μας αφήνουν αρκετά ικανοποιημένες. Το σημερινό post όμως έχει λιγάκι διαφορετικό χαρακτήρα, μιας και αποφασίσαμε να σας μιλήσουμε για τέσσερα προϊόντα που σίγουρα δεν θα ξαναγοράσουμε!

Let’s start!

I love Punk - jumbo eyeliner pen της Essence (001 - Ultra Black)
Όσο μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός μας όταν το ανακαλύψαμε, τόσο μεγάλη ήταν και η απογοήτευσή μας όταν το αγοράσαμε. Για εμάς που είμαστε fans του έντονου (πολλές φορές και χοντρού) eyeliner ακόμη και στο καθημερινό μακιγιάζ (γούστα είναι αυτά!), η ιδέα αυτού του προϊόντος ήταν τέλεια! Όταν λοιπόν το είδαμε στο κατάστημα σκεφτήκαμε αμέσως πόσο εύκολο θα είναι στην εφαρμογή. Και όντως ήταν και εύκολο και με σχετικά καλή διάρκεια τις δύο πρώτες φορές που το χρησιμοποιήσαμε. Τρίτη όμως δεν υπήρξε, γιατί απλά ή το ίδιο το προϊόν ή η μυτούλα του στυλό μέσα σε δυο τρεις μέρες ξεράθηκε τελείως κι έτσι τώρα γράφει αχνά έως καθόλου. Απογοητευτήκαμε, αλλά δεν θα σκάσουμε γιατί ήταν πολύ οικονομικό. Φυσικά όμως δεν θα το  ξανά αγοράσουμε.

Avon Colour Trend Concealer (Light)
Ένα κλασικό concealer σε μορφή stick από την Avon. Η απόχρωσή του ήταν σωστή και από κάλυψη η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά ικανοποιητικό (αν και δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους). Ο λόγος που δεν θα το ξανά αγοράσουμε είναι ότι είναι ιδιαίτερα λιπαρό σαν υφή με αποτέλεσμα στο ήδη λιπαρό δέρμα μας να μην ταιριάζει καθόλου και να μαζεύεται στις γραμμές κάτω από τα μάτια δημιουργώντας ένα αρκετά άσχημο αποτέλεσμα. Ίσως σε κάποιο πιο ξηρό δέρμα να λειτουργούσε διαφορετικά, εμείς όμως δεν θα το ξανά χρησιμοποιήσουμε. Επιπλέον, καταλήξαμε στο ότι έχουμε μία εμφανή συμπάθεια πια στα υγρά concealers και χρησιμοποιούμε μόνο αυτά. 

Syoss - Repair Therapy Conditioner για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Να ξεκινήσουμε λέγοντάς σας δυο πράγματάκια για τα μαλλιά μας. Ανήκουν μάλλον στην εκνευριστική κατηγορία των μαλλιών με ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες, είναι βαμμένα και απίστευτα ταλαιπωρημένα γιατί τα βασανίζουμε με βαφές και προϊόντα styling εδώ και χρόνια. Τα αγαπάμε όμως απίστευτα πολύ και τα φροντίζουμε επίσης αρκετά με τόνους προϊόντων περιποίησης. Περίπου ένα χρόνο τώρα έχουμε λοιπόν κολλήσει με το σαμπουάν αναδόμησης της Syoss. Έχει πολλά θετικά στοιχεία που δεν θα σας αναλύσουμε τώρα (θα μπει κάποια στιγμή στα αγαπημένα). Επηρεασμένες λοιπόν τόσο θετικά, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και το αντίστοιχο conditioner. Υποτίθεται ότι επανορθώνει, εμποδίζει το σπάσιμο της τρίχας και δυναμώνει τα μαλλιά σε βάθος, αλλά εμείς δεν είδαμε τίποτα από όλα αυτά. Στα δικά μας μαλλιά δεν κάνε ούτε καν το αυτονόητο που κάνει και το πιο απλό conditioner, να διευκολύνει κάπως στο ξέμπλεγμα μετά το λούσιμο. Είναι απλά σαν να μην το έχουμε χρησιμοποιήσει! Ίσως να φταίνε τα μαλλιά μας ίσως και όχι… Σίγουρα απογοητευτήκαμε και δεν θα το αγοράσουμε ξανά.

 Bioten - Skin Moisture Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών
Η γενική μας γνώμη για τα προϊόντα της Bioten είναι ότι είναι ιδιαίτερα αξιόλογα και έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά και έχουμε γράψει τα αντίστοιχα reviews. Γι’ αυτό το λόγο απογοητευτήκαμε τόσο από αυτή τη λοσιόν ντεμακιγιάζ. Περιέχει πρωτεΐνες βαμβακιού και βιταμίνη  Β5 και είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια, οφθαλμολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens και με ευχάριστο άρωμα. Όλα καλά ως εδώ, αλλά υπάρχει ένα πολύ βασικό μειονέκτημα. Δεν κάνει αυτό για το οποίο το αγοράσαμε. Δεν αφαιρεί το μακιγιάζ (και αναφερόμαστε στο απλό μακιγιάζ και όχι στο αδιάβροχο.) Έχει το ίδιο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ που θα είχε και το απλό σκέτο νερό, δηλαδή απλά μουτζουρώνει. Για να το χρησιμοποιήσουμε προσθέσαμε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο, αλλά και πάλι βελτιώθηκε ελάχιστα.  Είμαστε ήδη στο ψάξιμο για νέο ντεμακιγιάζ ματιών. 

Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που δεν αποδείχθηκαν τόσο καλά όσο τα περιμέναμε και δεν θα αποπειραθούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά. Φυσικά αυτό σημαίνει πως δεν δούλεψαν για μας, ίσως σε άλλες κοπέλες να έχουν λειτουργήσει διαφορετικά. Φυσικά επίσης αυτό δεν σημαίνει πως οι εταιρείες στις οποίες αναφερθήκαμε δεν έχουν άλλα αξιόλογα προϊόντα, κάποια μάλιστα από τα οποία έχουν καταφέρει να μπουν και στα αγαπημένα μας. Η άποψη που εκφράζουμε είναι καθαρά υποκειμενική και βασίζεται αποκλειστικά στις δικές μας ανάγκες και απαιτήσεις.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Πείτε μας τη γνώμη σας!

Μέχρι το επόμενο post

7 σχόλια:

  1. sumfwnw gia ta sampouan Syoss...kanena den mou exei katsei idiaitera kala!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε; Εμάς το σαμπουάν καλά μας κάθεται, αλλά το conditioner με τίποτα!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα. Μάλλον είμαι τυχερή ε; Nice post. Να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Ναι, μάλλον είσαι αρκετά τυχερή! Stay away! Χιχι!

      Διαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει κι εγώ conditioner Syoss που ήταν πλήρης απογοήτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το Syoss και για όσα άλλα conditioner δεν σας αρέσουν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην αποτρίχωση, αντί για κάποιο αφρό ή για σαπουνάδα! Κάνει πολύ καλή δουλειά και αφήνει και το δέρμα πολύ απαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design