29.6.13

Αγαπημένα Ιουνίου 2013

Πως πέρασε τόσο γρήγορα ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού; Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας δείξουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο τον Ιούνιο.




Κάνοντας μία γρήγορη ανασκόπηση, για μας ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που (μάλλον ασυνείδητα) επιλέξαμε κυρίως minimal μακιγιάζ σε πολύ ήπιους τόνους και ασχοληθήκαμε περισσότερο με την περιποίηση προσώπου και σώματος. Ας δούμε όμως ένα-ένα τα έξι προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά.

 #1 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι, KORRES
Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50, ιδανική για ευαίσθητες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και για μας είναι ο τέλειος σύμμαχος ενάντια σε όλα τα προβλήματα που δυστυχώς μπορεί να δημιουργήσει στο δέρμα μας ο ήλιος. Προσφέρει απίστευτα αποτελεσματική προστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB και έχει καταπραϋντική δράση. Περιέχει βιολογικό, βρώσιμο γιαούρτι, που είναι φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών και αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας αίσθηση δροσιάς. Μπορείτε να διαβάσετε το ολοκληρωμένο review μας εδώ.



#2 Tea Tree Skincare Facial Wash, The Body Shop
Για όσες έχουν λιπαρό δέρμα και ξυπνούν το πρωί με αρκετή περιττή λιπαρότητα και ενοχλητική γυαλάδα που μας «κυνηγάει» όλη μέρα, έχουμε το τέλειο face wash. Πρόκειται λοιπόν για ένα gel καθαρισμού κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα και καταπολεμά τις ατέλειες χωρίς να στεγνώνει την επιδερμίδα. Κάποιες ίσως να μην βρίσκουν τόσο συμπαθητική τη μυρωδιά του τεόδεντρου, για μας είναι πλέον συνώνυμο της καθαριότητας. Εμείς τώρα που το γνωρίσαμε, το χρησιμοποιήσαμε και το ερωτευτήκαμε, απλά δεν θα το αλλάξουμε ποτέ.


#3 Miracle Skin Perfector BB Cream, Garnier
Είναι η πολυσυζητημένη πλέον (αλλά όχι άδικα) ΒΒ Cream της Garnier για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δοκιμάσει πολλές και δεν έχουμε κάνει τρομερές συγκρίσεις. Ο λόγος γι’αυτό όμως είναι ότι η συγκεκριμένη είναι από τις πρώτες που αγοράσαμε, μείναμε πολύ ικανοποιημένες κι έτσι δεν χρειάστηκε να το ψάξουμε περισσότερο. Έχει λοιπόν μόνιμα πια και σίγουρα για όλο το καλοκαίρι αντικαταστήσει επάξια το foundation στο καθημερινό μακιγιάζ μας. Είναι ελαφριά, απλώνεται πανεύκολα και προσφέρει ενυδάτωση και αρκετά καλή κάλυψη, αφήνοντας ένα matte αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το αναλυτικότερο review μας εδώ.

#4 Herboria Max Restructing Mask, KYANA
Η αγαπημένη μας μάσκα μαλλιών για το μήνα Ιούνιο από την ΚΥΑΝΑ με φυτικά εκχυλίσματα θαλλάσιων φυκιών. Για αρχή, να σας πούμε ότι λατρεύουμε το άρωμά της, τόσο δροσερό και καλοκαιρινό. Ένα ακόμη super θετικό στοιχείο είναι ότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες μάσκες μαλλιών, η συγκεκριμένη χρειάζεται μόνο 3-5 λεπτάκια πάνω στα μαλλιά μας για να δράση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε ακόμη και τις πιο πιεστικές και δύσκολες μέρες χωρίς να χάνουμε χρόνο. Για τα μαλλιά μας σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, είναι σίγουρα ταλαιπωρημένα (από τις ατελείωτες χρωματικές αλλαγές) αλλά τους έχουμε αδυναμία και τα φροντίζουμε αρκετά. Αυτή η μάσκα αναζωογόνησης λοιπόν χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της που στοχεύει στην ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας. Εμείς παρατηρήσαμε ότι κάνει τα μαλλιά μας πιο ανθεκτικά και ελαστικά και τα αφήνει απαλά και ευκολοχτένιστα. 

#5 Mosaic Bronzer, Make Up Academy
Μάλλον το προϊόν που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο απ’όλα το μήνα Ιούνιο και σίγουρα θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όλο το καλοκαίρι. Το Mosaic Bronzer από την MUA στην απόχρωση -1 Natural Glow το θεωρούμε πλέον απαραίτητο για το μακιγιάζ μας. Είναι ένα bronzer που περιέχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και δίνει έτσι μια τέλεια ηλιοκαμένη φυσική λάμψη στο πρόσωπο. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε με όλους τους δυνατούς τρόπους, για contouring, για blusher ακόμη και για σκιά εκτάκτου ανάγκης. Σίγουρα θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα μ πουν στο νεσεσέρ των διακοπών μας.



#6 Matte Lipstick, No 18, Seventeen
Last but not least, ένα ακόμη κραγιόν από τη σειρά matte της Seventeen μπαίνει στα αγαπημένα μας. Το Νο 18 είναι μία τέλεια γλυκιά Barbie ροζ απόχρωση. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε πολύ fans του ροζ και στην αρχή το φοβηθήκαμε, αλλά η κοπέλα της Seventeen στο κατάστημα επέμεινε να το δοκιμάσουμε και τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Είναι ιδανικό και για ένα πρωινό girly look αλλά και για να συνοδεύσει ένα έντονο βραδινό smokey look. Και φυσικά όπως σας έχουμε ξαναπεί, η συγκεκριμένη σειρά έχει τέλεια απόδοση χρώματος και εκπληκτική διάρκεια. Και SPF 15, ότι πρέπει για το καλοκαίρι!

Και τώρα ήρθε η σειρά σας! Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για το μήνα που φεύγει; Έχουμε κάποιο κοινό; Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλιά σας.

Μέχρι το επόμενο post





2 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design