3.5.13

Επιτέλους η Urban Decay Naked2 pallete στα χέρια μας!


Σίγουρα μία από τις πιο διάσημες και συζητημένες παλέτες σκιών ever και επιτέλους σήμερα το πρωί χτύπησε την πόρτα μας και ήρθε και στα δικά μας χέρια! Είμαστε κατενθουσιασμένες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις πρώτες μας εντυπώσεις μαζί σας!


Η Naked 2 της Urban Decay δημιουργήθηκε ως το δεύτερο μέρος της Naked της εταιρίας, αλλά πολύ γρήγορα ξεπέρασε την πρώτη εκδοχή της σε πωλήσεις. Και όχι άδικα. Στην Ελλάδα έρχονται μόνο στα Sephora και μόνο για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους (κι όποια προλάβει, πρόλαβε!) 



Πρόκειται για μια συλλογή από 12 ουδέτερες γήινες αποχρώσεις σκιών, άλλες με matte, shimmer ή glitter υφή, που ταιριάζουν σε κάθε χρώμα ματιών ή απόχρωση δέρματος. Αν αγαπάτε αυτούς τους τόνους, σίγουρα θα την λατρέψετε! Σου δίνει την επιλογή να κάνεις ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τόσο ένα πρωινό καθημερινό μακιγιάζ όσο και ένα εντυπωσιακό βραδινό look. 


Η απόδοση των χρωμάτων είναι άψογη. Η συσκευασία είναι αρκετά προσεγμένη και συνοδεύεται από ένα πινέλο με διπλή άκρη (εφαρμογής σκιάς και ανάμειξης) και από ένα mini lip gloss της σειράς  Lip Junkie που μας άφησε έκπληκτες! Έχει την γεύση, το άρωμα αλλά και την αίσθηση που αφήνει συνήθως στο στόμα μας μια δυνατή τσίχλα μέντας! Με αποτέλεσμα να νιώθεις μικρά τσιμπηματάκια που τελικά δροσίζουν τα χείλη και τα κάνουν να φαίνονται πιο γεμάτα και ζουμερά(cools and plumps, όπως υπόσχεται)!

Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να βρούμε είναι η αρκετά "τσιμπημένη" τιμή της. Εμείς την παραγγείλαμε από το BeautyBay.com και κόστισε περίπου 40 ευρώ συν 5 ευρώ έξοδα αποστολής. (Αν  αποφασίσετε να την προμηθευτείτε online να είστε προσεκτικές γιατί κυκλοφορούν αρκετές απομιμήσεις και είναι κρίμα να τις πληρώσετε για αυθεντικές!) Όσον αφορά την τιμή της, μας παρηγορεί το γεγονός ότι μία μονή σκιά της εταιρίας κοστίζει περίπου 16-17 ευρώ, άρα μία παλέτα της όπως αυτή είναι μάλλον μια πολύ συμφέρουσα αγορά.


Εμείς απλά λατρέψαμε τα πάντα σχετικά με την Naked 2!Είναι σίγουρο πως θα γίνει η καθημερινή μας συνήθεια (ή καλύτερα εμμονή)!

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ προϊόντα της Urban Decay; Αν ναι, πως σας φάνηκαν;

 Tα φιλιά μας,





1 σχόλιο:

  1. αχ ποσο την θελω αυτην την παλετα!εχει τα χρωματα που ταιριαζουν σε ολες νομιζω!
    να την χαρειτε κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design