3.5.13

Top 3 Αγαπημένα Αρώματα!

Πόσες φορές έχετε μυρίσει ένα άρωμα και έχετε φέρει στο μυαλό σας αυτόν/ή που έχετε συνηθίσει να το φοράει; Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικές γιατί η επιλογή του αρώματος μας ουσιαστικά μας χαρακτηρίζει και αν είναι σωστή μπορεί να μας κάνει να μείνουμε αξέχαστες!

Φυσικά το κάθε άρωμα ταιριάζει και μυρίζει διαφορετικά στην κάθε μία από εμάς γιατί αναμιγνύεται με τη φυσική μυρωδιά του δέρματος μας. 


Εμείς θα σας παρουσιάσουμε το top 3 των αγαπημένων μας αρωμάτων, αυτά που μας ταξιδεύουν περισσότερο, συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά σχόλια, μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και κάνουν τους γύρω μας να ρωτάνε για το άρωμα μας. 


A scent  Florale by Issey Miyake


Ένα άρωμα εμπνευσμένο από τον καθαρό αέρα των βουνών, εμάς μας μεταφέρει αυτόματα σε ένα πράσινο ανοιξιάτικο κήπο κάθε φορά που το φοράμε. Απαλό, ξεκάθαρο και αρκετά θηλυκό το a scent florale αναμιγνύει αέρινες νότες γιασεμιού, υάκινθου και κέδρου με τη φρεσκάδα του λεμονιού και της Γαλλικής  verbena. Ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.




Idylle by Guerlain


Πρόκειται για το τελευταίο άρωμα που περιέχει το περίφημο μυστικό του παλιού οίκου Guerlain την Guerlinade. Πιστεύουμε ότι είναι ένα άρωμα με φρέσκια μυρωδιά αγριολούλουδων στο οποίο "μαγικά" κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Δυνατό, εξωτικό, ρομαντικό και αισθησιακό ταυτόχρονα το Idylle συνδυάζει τις κυρίαρχες νότες από λευκά άνθη, τριαντάφυλλο και κρίνο με το εύκολα διακριτό πατσουλί. Η δική μας συμβουλή: φορέστε το στο πρώτο ραντεβού!

London by Burberry

Οι Λονδρέζοι μάλλον θα το χαρακτήριζαν "classy", σε μια προσπάθεια ελεύθερης απόδοσης "αριστοκρατικό, εκλεπτυσμένο και κομψό". Και αυτό ακριβώς είναι. Το άρωμά του συνδυάζει νότες από τριαντάφυλλο, κλημεντίνες και αγιόκλημα με αυτές της παιώνιας, του γιασεμιού, του σανταλόξυλου και του μόσχου. Εμείς το βρίσκουμε χαλαρωτικό και άνετο και νιώθουμε ότι προσδίδει έναν αέρα αυτοπεποίθησης.Είναι λοιπόν η καλύτερη επιλογή για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ένα καφέ με φίλες. Σίγουρα θα το λατρέψετε και το χειμώνα.


Η επιλογή του αρώματος που θα μας συνοδεύει είναι σίγουρα θέμα γούστου. Εμείς σας αφήνουμε να το σκεφτείτε με τα λόγια δύο "ειδικών" του είδους.

"A woman who doesn't wear perfume has no future." Coco Chanel 

"A woman's perfume tells more about her than her handwriting." Christian Dior

Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για το δικό σας αγαπημένο άρωμα. Περιμένουμε τα σχόλιά σας.
Μέχρι το επόμενο post.

1 σχόλιο:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design