23.5.13

Sleek Make Up i-Divine eye shadow palette - Review!

Μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε αυτό το review με το να παραδεχτούμε ότι αυτό τον καιρό μάλλον έχουμε κολλήσει μία ακατάσχετη καταναλωτική μανία! Ναι! Ναι! Το παραδεχόμαστε. Μαμά και boyfriends που γκρινιάζουν έχουν μάλλον δίκιο. Αλλά δεν φταίμε κι εμείς 100%... Ανακαλύψαμε (ίσως λιγάκι καθυστερημένα) τον κόσμο του online shopping και έχουμε ενθουσιαστεί με τις προσφορές και με το ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε καλλυντικά από εταιρίες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Μία από τις αγορές μας λοιπόν που περιμέναμε πως και πώς να δοκιμάσουμε είναι η παλέτα σκιών της Αγγλικής Sleek MakeUp. Πρόκειται συγκεκριμένα για την παλέτα Ultra Mattes V1 (brights) της σειράς i-Divine. Είναι περίπου 20 μέρες που την έχουμε στα χέρια μας, αλλά έχουμε σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη γιατί την χρησιμοποιούμε από τότε καθημερινά.

Είναι μία παλέτα 12 σκιών με καθαρά matte αποτέλεσμα κι αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που την επιλέξαμε. Είμαστε σίγουρα fans των  matte χρωμάτων  σαν τάση μακιγιάζ τόσο στα χείλη όσο και στα  μάτια . Η εταιρία χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη παλέτα ως brights γιατί αυτό ακριβώς είναι. Τα πιο έντονα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα που έχουμε βρει ποτέ όλα μαζί σε μία παλέτα. Φούξια, λαχανί, κίτρινο, τιρκουάζ, μωβ, πορτοκαλί…!

Η χρωματική απόδοσή τους είναι πάρα πολύ καλή, ίσως εμείς να θέλαμε λιγάκι πιο έντονο το λευκό (btw εάν ξέρετε κάποια λευκή matte σκιά με έντονη απόδοση θα θέλαμε πολύ να μας προτείνετε… we are in the look out...) Όλα τα υπόλοιπα χρώματα όμως γράφουν τέλεια στο μάτι και έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια ακόμη και χωρίς primmer. Απλώνονται πολύ εύκολα και είναι ιδανικές για διχρωμίες. Μάλλον θα χρειαστεί όμως να χρησιμοποιήσετε το δικό σας πινελάκι γιατί αυτό που συνοδεύει την παλέτα δεν μας ενθουσίασε. Αντιθέτως ενθουσιαστήκαμε από την κομψή και πολύ βολική μαύρη matte συσκευασία τους.

Τη βρήκαμε επίσης πολύ προσιτή οικονομικά στα 9,90 ευρώ. Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να τη βρείτε στο site της εταιρίας. Τα έξοδα αποστολής δεν είναι σταθερά, αλλά καθορίζονται από το βάρος των προϊόντων που θα παραγγείλετε. Εμείς γι’αυτό το λόγο την πήραμε από το Cloud10beautyστην ίδια τιμή με έξοδα αποστολής περίπου 4,5 ευρώ. 


Σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα χρησιμοποιήσουμε απίστευτα πολύ αυτό το καλοκαίρι και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς χρωμάτων. Έχουμε επίσης ήδη βάλει στη wish list μας δύο ακόμη προϊόντα της Sleek (το Contour/Highlighter Kit και κάποιο από τα Blusher τους.)

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από Sleek; Χρησιμοποιείτε τόσο έντονα και φωτεινά χρώματα στο μακιγιάζ σας; Let us know.


4 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφα τα χρώματα αλλά πολυ έντονα για μενα..προτιμώ τα πιο απαλά και γηινα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Εξαρτάται πάντα και από τα χρώματά μας και φυσικά και από την προσωπικότητά μας. Άλλωστε δεν ταιριάζουν τα ίδια μακιγιάζ σε όλες!

      Διαγραφή
  2. Τέλεια χρωμματα και ακρος καλοκαιρινά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καταπληκτικά! Κάνουμε κάθε μέρα κι άλλους συνδυασμούς, αλλά είναι τόσοι πολλοί!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design