19.5.13

Nivea Body Soufflé Irresistibly Smooth - Review!

Όλες γνωρίζουμε τη Nivea σαν εταιρία και έχουμε δοκιμάσει σίγουρα κάποιο από τα προϊόντα της. Εμείς, για να είμαστε ειλικρινείς, κάποια body cream από τη Nivea δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει και είχαμε στο μυαλό μας την κλασική Nivea Cream στη μεταλλική, στρογγυλή μπλε συσκευασία που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και 100 χρόνια (και αυτό δεν είναι υπερβολή! Είναι όντως 100 χρονών!)

Στην τελευταία επίσκεψή μας στο Zampple όμως, τράβηξε την προσοχή μας ένα νέο προϊόν της Nivea, η Body Soufflé - Irresistibly Smooth και πραγματικά παίρνοντάς το σπίτι δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο καλό.

Αρχικά μας αρέσει σίγουρα η  επιλογή της μωβ-λιλά συσκευασίας (είναι πολύ κοριτσίστικη) και το γεγονός ότι είναι ένα προϊόν 300ml (απλά τεράστιο! Θα το χρησιμοποιούμε όλο το καλοκαίρι!)

Το άρωμά του είναι το κλασικό, ευχάριστο άρωμα σχεδόν όλων των προϊόντων της Nivea. Η απαλή μυρωδιά το κάνει ιδανικό για να το φοράτε κάτω από το αγαπημένο σας καλοκαιρινό άρωμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Όσον αφορά στη  η σύνθεσή του τα βασικά του συστατικά είναι το πολύτιμο shea butter και η τεχνολογία Hydra IQ (που προκαλούν τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος) και έτσι είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες. Εμείς ενθουσιαστήκαμε γιατί δεν έχει καθόλου βαριά υφή και απορροφάται εύκολα και γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε στο δέρμα μας βαθιά ενυδάτωση και απίστευτη απαλότητα που διαρκεί.

Σίγουρα λοιπόν το Nivea Body Soufflé Irresistibly Smooth είναι ένα προϊόν που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και κέρδισε μια θέση ανάμεσα στα προϊόντα της καθημερινής μας φροντίδας.

P.S. Last minute experience tip: Εάν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, χρησιμοποιείστε το μετά από ένα body scrub. Ο συνδυασμός δίνει ακόμη καλυτέρα αποτελέσματα!

Και μην ξεχάσετε αν μας πείτε κι εσείς τη γνώμη σας!



10 σχόλια:

  1. Θα το δοκιμάσω στα σίγουρα.πολύ ωραίο Review girls

    Kisses
    Mary

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tin pira k egw apo to zampple! Den tin exw dokimasei akoma anamenetai... Polu wraio post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια!Όταν τη δοκιμάσεις να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  3. δεν επρεπε να το δω αυτο... εχω τοσα body butter και τοσα body lotion που θα επρεπε να μου απαγορεύσουν να αγοραζω αλλα... νομίζω όμως ότι με βαλατε σε πειρασμο κορίτσια... αααχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Για να μην έχουμε πολλές τύψεις που σε βάλαμε σε πειρασμό να σου πούμε ότι η συγκεκριμένη είναι και αρκετά οικονομική!

      Διαγραφή
  4. Την έχω πάρει κι εγώ από το zampple και μου αρέσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design